Şimdi Ara

NFS: MW en iyi araba ??? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
35.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: doruk822

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Porsche Carrera GT nin turning ayarlarını söylermisiniz lütfen? Bir de ben Murcilêago kullanmıştım geçen yıl dönüşlerde kötüydü tabi ayar yapmamıştım tuning den .d modifiyesi full du kötü dönüyodu diye hatırlıyorum. bir de Murcilêago nun tuning ayarlarını söylermisiniz?

Ben ayar falan yapmadim direk oynadim ama youtube dan video ile koyuyolar yada baska sitelerden bakabilirsiniz

BENDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ YAPMADIM. Ama merak ettim şimdi Murci yi ben mi kullanamıyorum acaba gerçi geçen yıl dı neyse bi bakalım tekrar para bol

Yok onun donusleri ve hizlanmasi cidden kotu. Ama 397 filan basiyo fakat o hiza cikana kadar olme esegim olme

EE ne yapayım yani

Carrera GT al

Ben Gallardoyu da çok seviyorum en iyi kullandığım o sanırım. Eğer kalkarken Perfect yaparsan 2 saniye içerisinde 150KM/H ye çıkarabiliyorum :) ^Gallardo çok iyi ama Forumda hiç Gallardoyu öven yok.. Senden bir ricam var Oyundaki en iyi arabaları ilk 10 yaparmısın benim için lütfen yanlarında ne yönleri iyi onu da yazarmısın

Simdi mobildeyim daha sonra yaparim. Gecmis sayfalarda siralamaya benzer birseyler yapmis olmaliyim.

Sen bide Carrera GT al sonra Dusunursun Gallardo mu diye

Tamam bakalım :) dur ben şu 3. yü bi geçeyim daha 4 deyim :DSAD:a :D

Dün gece 2-3 Saate hem 4. patronu hem de 3. Patronu geçtim. Dodge Viper aldım patrondan, Aston Martini almak için 1 kutu açtım bulamadım önemsemediğim için Junkman açtım Tires Junkman. Garajımda : Lamborghini Gallardo, Corvette C6, Dodge Viper vardı. 816 binlerde falan param vardı yada daha fazla. Her neyse siz Lamborghini Murciêlago ve Porsche Carrera GT arasında yorumlar olduğu için neredeyse beraberlik vardı forumda. Bu yüzden Lamborghini Murciêlago aldım full modifiye + mor renk Sonra Porsche Carrera GT aldım Full Modifiye Siyah renk Bunları test edicem bakalım. Param yetmiyodu 61bin falan eksikti son 1 kaç şey için garaja gittim Dodge Viper Srt10 sattım ve Corvette C6 yı sattım. Şimdi Garajımda Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murciêlago ve Porsche Carrera GT var.. Sizce polislerde hangi arabayı yarışlarda hangi arabayı polislerde kullanayım? Ben polislerde kullandığım arabayı yarışlarda pek kullanmam çünkü polislerle takılınca x4 - x5 oluyo ee yarış sırasında polis peşine takılınca kurtulması büyük sıkıntı oluyo. Buda benim bir taktiğim Neyse Tavsiyelerinizi Bekliyorum Bu arada Murciêlago zor dönüyor diye Performance Tuning den bir kaç ayarla oynadım :D Aslında hepsiyle :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Porsche Carrera GT nin turning ayarlarını söylermisiniz lütfen? Bir de ben Murcilêago kullanmıştım geçen yıl dönüşlerde kötüydü tabi ayar yapmamıştım tuning den .d modifiyesi full du kötü dönüyodu diye hatırlıyorum. bir de Murcilêago nun tuning ayarlarını söylermisiniz?

Ben ayar falan yapmadim direk oynadim ama youtube dan video ile koyuyolar yada baska sitelerden bakabilirsiniz

BENDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ YAPMADIM. Ama merak ettim şimdi Murci yi ben mi kullanamıyorum acaba gerçi geçen yıl dı neyse bi bakalım tekrar para bol

Yok onun donusleri ve hizlanmasi cidden kotu. Ama 397 filan basiyo fakat o hiza cikana kadar olme esegim olme

EE ne yapayım yani

Carrera GT al

Ben Gallardoyu da çok seviyorum en iyi kullandığım o sanırım. Eğer kalkarken Perfect yaparsan 2 saniye içerisinde 150KM/H ye çıkarabiliyorum :) ^Gallardo çok iyi ama Forumda hiç Gallardoyu öven yok.. Senden bir ricam var Oyundaki en iyi arabaları ilk 10 yaparmısın benim için lütfen yanlarında ne yönleri iyi onu da yazarmısın

Simdi mobildeyim daha sonra yaparim. Gecmis sayfalarda siralamaya benzer birseyler yapmis olmaliyim.

Sen bide Carrera GT al sonra Dusunursun Gallardo mu diye

Tamam bakalım :) dur ben şu 3. yü bi geçeyim daha 4 deyim :DSAD:a :D

Dün gece 2-3 Saate hem 4. patronu hem de 3. Patronu geçtim. Dodge Viper aldım patrondan, Aston Martini almak için 1 kutu açtım bulamadım önemsemediğim için Junkman açtım Tires Junkman. Garajımda : Lamborghini Gallardo, Corvette C6, Dodge Viper vardı. 816 binlerde falan param vardı yada daha fazla. Her neyse siz Lamborghini Murciêlago ve Porsche Carrera GT arasında yorumlar olduğu için neredeyse beraberlik vardı forumda. Bu yüzden Lamborghini Murciêlago aldım full modifiye + mor renk Sonra Porsche Carrera GT aldım Full Modifiye Siyah renk Bunları test edicem bakalım. Param yetmiyodu 61bin falan eksikti son 1 kaç şey için garaja gittim Dodge Viper Srt10 sattım ve Corvette C6 yı sattım. Şimdi Garajımda Lamborghini Gallardo, Lamborghini Murciêlago ve Porsche Carrera GT var.. Sizce polislerde hangi arabayı yarışlarda hangi arabayı polislerde kullanayım? Ben polislerde kullandığım arabayı yarışlarda pek kullanmam çünkü polislerle takılınca x4 - x5 oluyo ee yarış sırasında polis peşine takılınca kurtulması büyük sıkıntı oluyo. Buda benim bir taktiğim Neyse Tavsiyelerinizi Bekliyorum Bu arada Murciêlago zor dönüyor diye Performance Tuning den bir kaç ayarla oynadım :D Aslında hepsiyle :D

Lamborgini Murciêlago :))

https://store.donanimhaber.com/df/ce/68/dfce68e52e2884c4916a7509ca6ae3aa.jpg

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

bugatti yazmayanlar ilginç olduklarını düşünüyorlar herhalde.

Mw de bugatti mi var

2012 versiyonundan bahsediyorum. sen hala 2005'tesin anlaşılan.
  • quote:

quote:

quote:

Mw de bugatti mi var

Sen hala 2005 desin anlaşılan diyosun da bu 3 sayfadaki tüm mesajlar 2005 in haberin olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mw de bugatti mi var

Bu konu 2012 konusu oldugunu nu dusunuyosun? Ewt ben 2005 teyim sen yanlis gelmisin

2. Patronu geçtim arabayı alamadığımdan 2 kere restart yaptım 2. de alamadım uğraşmadım bu sefer :( Slr Macleren çok istiyodum çünkü neyse yeteri kadar param var sanıyodum meğer yokmuş Murciêlagoyu sattım SLR Macleren aldım araba dükkanından şimdi 264 bin e ihtiyacım var full modifiye için Allahım ben ne yaptım öyle ya? Keşke 2.patronda tekrar restart yapsaydım :( Dünyanın işine girdim şimdi arabayı yapıcam diye öööf öff ağağağağağğ ne malım ya :( Şimdi forumda Carrera GT performance tuning buldum onu yapıcam bakalım ve bugün MW de bilnmedik arabalardan en iyileri seçicem bu arada oyunun en iyi arabası ELISE boşu boşuna neyin derdindesiniz merak ediyorum. Çoğunuz ELISE denememişsinizdir bile 320 ile keskin viraj alan tek araba, ufak her yerden geçiyo. Oyunun en başındayken Mercedes li adamla yarışıyoduk ya hani fabrika çıkışta orda 2 tane yolun ortasında başlarken bariyer var çarpıp geçiyosun ELISE onların altından geçiyo. En iyi araba olmayabilir belkide benim arkadaşım Müthiş kullanıyo neyse denersiniz

• Ben Sonny'i bitirdiğimde arabası gelmedi Taz'ı bitirdiğimde arabası geldi Vic'i bitirdiğimde gene gelmedi bu oyunun kuralı mı yoksa başka bir şey mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NfSBro

Ben Sonny'i bitirdiğimde arabası gelmedi Taz'ı bitirdiğimde arabası geldi Vic'i bitirdiğimde gene gelmedi bu oyunun kuralı mı yoksa başka bir şey mi var ?

3 tane den 2 tane sececeksin sansin varsa gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet cobalt ss, tüm performansları yapınca sürüşü acaip oluyor hele bir de el alışkansa.hızına bende girmem ama 350 lere geldiğimi hatırlarım junkmanlarla.

tekrar kurasım geldi, şansa bak
  • iste en iyiler EN HIZLI LAMBORGHINI MURCİELENGO:398 KMH EN İYİ KALKIS PORSCHE CARRERA GT 100 KMH:1,54 SANİYE
  • Elimin altinda Cayman vardi tum ozellikleri full olmustu nerseyse junkmanlarle ama yanlislikla sattim, mercedes slr amg vardi onu da yanlislikla satinca mustange kaldim, full modiye junkmansiz razoru cok rahat yenmistim, carbonda da lancer evo ile oyunu bitirdim, musclelar normal yarislarda cok iyi ama canyonlarda veya asiri virajli yarislarda fena tunerlar saglam yol tutuyo ama top soeedleri dusuk acceleration da cok saglam ama bu da bol virajli yarislarda is gorur. Exoticlerde ne ararsan var ama hepsinin olmasi da ise yaramaz yapiyo bence. 2 oyunu da daha yeni bitirdim bu arada Underground 2 dahil.

• Benim vazgeçemediğim tek araba Mingden kazandığım Gallardoydu. En iyi yarışlarım en uzun kovalamacalarım Gallardoyla oldu. Kıvraklığı müthiş, kontrolü süper, hızıyla da hiç sıkıntım olmadı. MostWanted deyince aklıma gelen ilk şeydir Gallardo.

• Konu ne hortlamış be :)

Hikaye de en son sahip olunan araç BMW M3 GTR en iyi araçtı.Razor un kullandığı :)

Hey gidi günler.
  • Hoops beyler... Bmw m3 gtr 372 gidiyorsa... Bide upgrade olsa carrera gt ağlar hemde bebek gibi!.. Bmw m3 gtr ile rahat aldım ben full upgradeli carrera gt yi.. Tunngle diye bir program var orada oyuncuları birbirlerine bağlayıp LAN ağ oluşturuyor, akşamları 30 player filan giriyor..Kimsede bu m3 gtr in upgradesini düşünememiş...

TEK SÖYLENECEK ŞEY = BMW M3 GTR4L!FE
  • Ben Evo VIII derim ve susarım. M3 gtr falan hikaye. Evo gibi hızlanan ve Evo gibi viraj alan araba yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.