ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI M2 Sorunu
Arkadaşlar, anakartı yeni aldım.
Anakartla beraber Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 1 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma almıştım.
Önceden kalmada Toshiba RC-500 M2 vardı.
- slota samsung'u taktım.
Ancak bilgisayarı bot ederken Toshiba rc-500'ü ediyor, samsungu seçemiyor.
Windows samsung'u görüyor. biçimlendirmesini filan tamamladım. ama yok olmuyor bir türlü.
Birde Amd Ryzen 7 7700 almıştım. saat hızını sabitlemek istiyorum. 4.500 mhz benim için yeterli. Bios'tan nasıl yapabilirim acaba.
Arçelik 6242 HT bulaşık makinesi kullanıyoruz. Eşim bulaşık sepetini değiştirmemiz gerekiyor deyince kullanılan sepetin pas içinde olduğunu görünce şok oldum. Yemek yediğimiz aletleri yıkadığımız bulaşık makinesinin sepeti paslanır malzeden yapılmış. üzeri sadece plastikle kaplanmış. ve bu plastik zaman içinde aşınınca gerçek ortaya çıktı. Belki de biz yıllardır paslı ortamda yıkanan kaplarla yemeğimizi yedik. Bununla ilgili şikayet oluşturdum. Ama hiç birşey yapmıyorlar ve dandik malzemeden yapılmış bulaşık sepetini 4.600 tl gibi fahiş bir fiyatla satıyorlar. Piyasa da 9 bin tl'ye bulaşık makinesi varken, insan sağlığı açısından tehlike arz eden bir malzemeden yapılan sepet gibi basit bir şeyide fahiş bir fiyatla satıyorlar. Defalarca bununla ilgili şikayet oluşturdum. Her seferinde servis gönderelim diyorlar servis ücreti 500 TL. bir allahın kulu kullanılan malzemenin ne olduğunu söyleyemiyor. şunu anladım ki arçelik müşterilerinin sağlığını tehlikeye atıyor ve suçu kullanıcıya atıyor.
Merhaba;
Kızım için bir laptop alacağım. Kendisi seneye inşallah üniversite öğrencisi olacak. Uzun vadeli kullanacağı Özellikle Ryzen 7 işlemcili en az 16 gb ram'li bir laptop düşünüyorum.
Bu ürün kafama yattı. Lenova laptop kullandık hep ve son derece memnun kaldık. Bu ürünü almalımıyım.
PTT Kargo Lütfen Kapatılsın
08 Aralıkta Banggood'dan aldığım ürün Çin'den çıkıp, gümrüğe girip bugün (16.12.2020) elime ulaştı.
N11.com'dan 10.12.2020 de aldığım ve aynı gün Aksaray ilinde PTT kargoya verilen ürün hala elime ulaşmadı. 5 günden bu yana İzmir'de dağıtımı bekliyor.
İşini zaten düzgün yapmıyor, bari insanları mağdur etmesinler. Kapatılsın bence PTT kargo.
VİEWSONİC. Mükemmel Müşteri Hizmetleri
19.06.2019 tarihinde İzmir Optimum Vatan bilgisayardan Viewsonic VX3211-2K monitör almıştım. Monitörümde Ağustos-2020'de dikey olarak biz çizgi oluştu. Servise göndermek için aldığım Vatan Bilgisayar şubesine gittim ve 21 Ağustos servis formunu alarak bıraktım. Aradan 17 gün geçip ses soluk çıkmayınca viewsonic yetkili servisini aradım. Monitörün ellerine ulaşmadığını söyleyince monitörün vatan bilgisayar deposunda unutulduğu ortaya çıktı. apar topar gönderildi. Bu arada Viewsonic Servisi konu ile yakından ilgilendi ve birebir süreci takip etti. Monitör ellerine ulaşınca hemen ilgilendiler. Ellerinde 2K modeli olmadığını 4K modelini gönderebileceklerini söylediler. ve gönderdiler.
Ne var ki ben monitörün renklerinden hoşnut kalmadım. bir önceki monitörümde hiç ayar yapmadan kullanmıştım ve gayet mutluydum. Viewsonic servisini aradım. Durumu anlattım. Gönderin bakalım dediler. Gönderdim. Servis inceledi ve herhangi bir sorun olmadığı yönünde bilgi vererek monitörü geri yolladılar.
Bu arada ben monitör için bir çok ayar denedim. Donanımhaber'de dolaşırken viewsonic yetkilisinin burada hesabı olduğunu gördüm. Ve ona sorunlarımı anlattığım mesaj attım. Sağolsun ilgilendi. Mail adresimi aldı. oradan fatura bilgilerimi paylaştım. incelediler.
Ve bugün aradılar. Bana sıfır kutusunda yeni bir monitör hediye etmek istediklerini belirttiler. Hatta eski monitörüm (bu monitörde henüz 2 aylık) bende kalacakmış.
Viewsonic servisi her aşamada ilgilenmişti benimle. Ama bu şekilde müşteri memnuniyeti yaratmak bambaşka bir olay. Çok teşekkür ediyorum tüm firma yetkililerine.
Viewsonic almak isteyip kafalarında soru işareti olanlara tavsiyem satış sonrası servis hizmetlerinden inanılmaz memnun kalacaklarıdır.
Teşekkürler viewsonic ailesi.
Viewsonic VX3211-4K.. Gözlerim Kör Oldu
|
Asus Tuf B450 Pro Gaming RGB sorunsalı
|
6.400 TL Topladığım Sistem
|
Sistem İçin Yardım
|
Max. 1.200 TL'ye telefon tavsiyesi
|
Meslek: İnsan Kaynakları Müdürü
İlgi Alanları: bilgisayar
AMD Ryzen 5 3600, Asus Tuf B450 Pro Gaming, Gigabeyte GTX 1660 Süper, 8x2 Gskill 3600 CL18, Toshiba RC500 M2,Cooler Master TD500 Mesh, PENTAX K-3&Pentax K10D-Sigma-70-200/2.8 -Sigma-105/2.8-Sigma-10-20/4-5.6 EX-Pentax-M 50 mm F:1.7-Pentax smc 18-55 mm-Sigma EF-530 DG Flash , 750w Corsair TX750M PSU. 32" Viewsonic VX3211-4K |
5CBB5861CF8641F395509425694ECDA7.jpg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.179
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 11.433 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar