Şimdi Ara

Arçelik Bulaşık Makinesi Sağlığa Zararlı Materyal Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arçelik 6242 HT bulaşık makinesi kullanıyoruz. Eşim bulaşık sepetini değiştirmemiz gerekiyor deyince kullanılan sepetin pas içinde olduğunu görünce şok oldum. Yemek yediğimiz aletleri yıkadığımız bulaşık makinesinin sepeti paslanır malzeden yapılmış. üzeri sadece plastikle kaplanmış. ve bu plastik zaman içinde aşınınca gerçek ortaya çıktı. Belki de biz yıllardır paslı ortamda yıkanan kaplarla yemeğimizi yedik. Bununla ilgili şikayet oluşturdum. Ama hiç birşey yapmıyorlar ve dandik malzemeden yapılmış bulaşık sepetini 4.600 tl gibi fahiş bir fiyatla satıyorlar. Piyasa da 9 bin tl'ye bulaşık makinesi varken, insan sağlığı açısından tehlike arz eden bir malzemeden yapılan sepet gibi basit bir şeyide fahiş bir fiyatla satıyorlar. Defalarca bununla ilgili şikayet oluşturdum. Her seferinde servis gönderelim diyorlar servis ücreti 500 TL. bir allahın kulu kullanılan malzemenin ne olduğunu söyleyemiyor. şunu anladım ki arçelik müşterilerinin sağlığını tehlikeye atıyor ve suçu kullanıcıya atıyor.

• Tüm markalar garanti bitince aynı şeyi uygular yani bedavaya gelmezler.

Bosch en son 675tl civarı alıyordu S.a demek için.

Arçelik babamın malı değil ancak makine sanırım biraz eski. yani en az 8 yıllık makine diye düşünüyorum. Kullanıma bağlı olarak zaman içerinde her markanın sepeti paslanabiliyor. Dikkatli kullanılırsa paslanma gecikebilir.

Bunun önüne geçmenin yolu daha masraflı malzemeler kullanmaktan geçiyor ancak bu sefer de fiyat yüzünden cihaz tercih edilmiyor.

Karışık işler.

Ben de arçelik kullanıyorum ve 6 yıllık bulaşık makinemde led göstergeler zaman içerisinde patladı, 2 defa parlatıcı gözünü değiştirdim. Çok dayanıksız ve 2 defa yaşadığım elektrik kesintisinde oldu.

Sepet?

Sepette hiçbir sorun yok.

Şimdi beni yanlış anlamayın ama markalar ne diyor?

5 yıl garanti misal. Uzattın falan.

5 yıl sonrası benim işim bitti diyor. Ben sana 5 yıl sorunsuz kullanacağını vaad ettim ve sözümde durdum.

Bu nedenle müşteri memnuniyeti hariç asla yardımcı olmazlar. Her markada durum böyledir.

Gelelim sepet paslanmasına.

Yeni bir makine alırsanız tabii ki artık başka marka kullanacağınızı düşünüyorum

Aşağıda bahsettiğim şeylere dikkat edin.

Yoksa erkenden paslanma olabilir.

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bulaşık makinesi sepet paslanması bir çok ev kullanıcısının başına gelen ya da gelebilecek bir şey. Bulaşık makinesi sepet paslanması çok sinir bozucu olabilir ve üzücü sonuçlar doğurabilir. Bulaşıkları dizdiğimiz sepetlerin paslanması sonucunda bulaşıklarda pas lekesi, çizilme oluşmakla beraber sağlık açısından da zararldıır. Videomda sizlere bulaşık makinesinde pas neden oluşur ve bunu önlemenin yollarını anlattım ayrcıa pas sonucunda bulaşık makinenizde kötü koku da oluşabilir bu konuya da değindim. #pratikbilgiler #bulaşıkmakinesi #keşfet
    https://www.youtube.com/watch?si=ZC4UQPHD-MgD0sNi&v=tbciHuUex9U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 8 Ağustos 2024; 21:15:58 >

• bergun76 B kullanıcısına yanıt
    Bkz.
    www.sikayetvar.com
    Miele Bulaşık Makinesi Sepetleri Paslandı...
    https://www.sikayetvar.com/miele/miele-bulasik-makinesi-sepetleri-paslandi

Bulaşık makinesi sepet paslanması diye aratırsanız şikayet olmayan makine yok. Nedense bu yeni makineler böyle.

Birkaç yorumda vinil kapkılar çürüyor naylon sağlam deniyor. Ancak paslanmaz çelik raf yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Ağustos 2024; 7:19:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.