Sorun budur arkadaşlar login yapmama rağmen key number istemektedir nasıl temin edebilirim şifreyi şimdiden teşekkürler
Oyunun orjinal değilse offline profil açmak zorundasın
offline profili nasıl açabiliriz banada lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Kamil93
Arkadaşım zaten ofline açtığım zaman autosave disabled oluyor bu da demekki oyunu hiç kapatmadan oynamam gerekecek benim sorunum save yapması
offline profil de auto save disable olmuyo. ben açtım öyle offline. zaten offline açarken cd key falan istemiyor. new profile gibi bişey var ona tıkla. sayfayı en aşağı indir. maviyle yazılı olana tıkla.
quote:
Orijinalden alıntı: emmoo14
quote:
Orijinalden alıntı: Kamil93
Arkadaşım zaten ofline açtığım zaman autosave disabled oluyor bu da demekki oyunu hiç kapatmadan oynamam gerekecek benim sorunum save yapması
Offline profilde auto save oluyor hatta ben oynuyorum tıkır tıkır ayarlardan yapacaksın.
Dostum, kayıt olma esnasında uzun bir yazı çıkacak sözleşme gibi, o yazının sonunda (ki kaydırman gerekiyor aşağıya doğru) mavi renkli olarak "offline login" gibi bişi yazıyor olmalı, oradan offline login işlemini yapacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: vahsisalata
Dostum, kayıt olma esnasında uzun bir yazı çıkacak sözleşme gibi, o yazının sonunda (ki kaydırman gerekiyor aşağıya doğru) mavi renkli olarak "offline login" gibi bişi yazıyor olmalı, oradan offline login işlemini yapacaksın.
Çok teşekkkürler arkadaşlarım yoldaşlarım allah binkere razı olsun hallettim sonunda
Önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme