Şimdi Ara

Dirt 2'yi Airties Modem kullanıp online oynayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana başlıkta bu tür sorular güme gittiği için yeni bir başlık açmayı gerekli buldum.

Sorun şu ki aldığım HD5850'nin yanında verilen kuponu kullanarak Dirt2'yi Steam'den indirdim.Bana indirdikten sonra Dirt2 ayrıca bir key verdi.Oyuna girdim.Online olarak kayıt olmak için Live ID ve parolamı girdim ardından şifre istedi ben de Steam'in bana verdiği key'i girdim.Bir süre bekledikten sonra sürekli şu hatayı alıyorum.Windows ile alakalı bir durum değil bu benim izlenimim kullandığım Airties 5020 modem ile ilgili.Port açmayı denedim nafile.Modemden Firewall'ı kapadım yine olmadı.

Network'e basınca şu bilgiler var:

O nedenle Airties modemle Dirt2'yi online olarak oynayan var mı bilmek istiyorum.

• Aynı dert bendede var yokmu bu sorunu çözebilicek bi babayiğit...
  • Ben hep çok mu kazık soru soruyorum acaba?Açtığım konular hiç ilgi çekmiyor.
    Arkadaşlar zor değil inanın.

Soruyu şöyle sorayım Airties modem kullanıpta Games For Windows Live aracılığı ile herhangi bir oyunu online olarak oynayan var mı?

Var ise işletim sistemi ile belirtebilir mi?

Cevabı sadece evet ya da hayır şeklinde belirtmeniz yeterli.Zor olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 8 Aralık 2009; 20:58:48 >
  • Yabancı sitelerde anı sorunu yaşayan insanlara rastlamak mümkün.
    Games for windows live in resmi sitesinde oyun farklı olsada sorun aynı.

http://forums.gamesforwindows.com/p/9102/84700.aspx

Türkiye'den aynı sorunu yaşayan biri daha.

http://www.chip.com.tr/forum/games-for-windows-online-sorunu_t135988.html

Ve ne ilginçtir ki Chip'teki arkadaşın kullandığı modem Airties 5050.Yani benim kullandığım modemin bir üst modeli.Ben ise Airties 5020 kullanıyorum.Modemlerdeki farklar sadece port sayısı.5050 de 4 port iken benim ki tek port.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.