Arkadaşlar ilk başta zorluk seviyesini seçtim şuan oyun içinden bulamıyorum acaba nerden ayalıyoruz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
Arkadaşlar ilk başta zorluk seviyesini seçtim şuan oyun içinden bulamıyorum acaba nerden ayalıyoruz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
yarışa başlanan yerde driver and asists var ordan ayarlanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
yarışa başlanan yerde driver and asists var ordan ayarlanıyor
Teşekkür ederim
Hep birinci olduğuna göre iyi bir oyuncusun anlaşılan.Mesela ben hep birinci olamıyorum. Pes de ve fifa da fenerbahce ile Manchester united ve barcelona yı çok yenmişimdir. oyunda zorlukları ayarlayamamışlarmıdır sence? Gerçekte fenerbahçe bu iki takımı hayatta yenemeyebilir fakat oyunda yeniyordum adı üstünde oyun bu. Ayrıntılara fazla takılmamak gerekir.Güzel vakit geçiriyorsanız eğlenmenize bakın, memnun değilseniz oynamazsınız olur biter. Bugüne kadar pc ye yüzlerce yarış oyunu çıkmıştır.Fakat bunlar içinde en meşhurları need for speed, collin mc rae rally, test drive serileridir. Geri kalan yarış oyunları beş para etmez belki ama bu tanınmış meşhur olan birkaç oyun gayet güzeldir, hepsinin kendisine göre alıcısı vardır.Zaten bu saydığım birkaç yarış oyunundan da memnun değilseniz sizin oyun oynama çağınız geçmiştir demek ki, en iyis siz bir araba galerisine gidip bir araba alıp karda yağmurda çamurda istediğiniz gibi araba kullanın. Camlarıda ıslanır, silecekleride açarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN oyun iyi güzel de zorluğu iyi ayarlayamamışlar. 5. seviyede hep 1. oluyom 6. seviyeye alınca en iyi derecem 6.lık dirt 2 de zorluk seviyelerini iyi ayarlamışlardı
quote:
Orijinalden alıntı: heavyy
Hep birinci olduğuna göre iyi bir oyuncusun anlaşılan.Mesela ben hep birinci olamıyorum. Pes de ve fifa da fenerbahce ile Manchester united ve barcelona yı çok yenmişimdir. oyunda zorlukları ayarlayamamışlarmıdır sence? Gerçekte fenerbahçe bu iki takımı hayatta yenemeyebilir fakat oyunda yeniyordum adı üstünde oyun bu. Ayrıntılara fazla takılmamak gerekir.Güzel vakit geçiriyorsanız eğlenmenize bakın, memnun değilseniz oynamazsınız olur biter. Bugüne kadar pc ye yüzlerce yarış oyunu çıkmıştır.Fakat bunlar içinde en meşhurları need for speed, collin mc rae rally, test drive serileridir. Geri kalan yarış oyunları beş para etmez belki ama bu tanınmış meşhur olan birkaç oyun gayet güzeldir, hepsinin kendisine göre alıcısı vardır.Zaten bu saydığım birkaç yarış oyunundan da memnun değilseniz sizin oyun oynama çağınız geçmiştir demek ki, en iyis siz bir araba galerisine gidip bir araba alıp karda yağmurda çamurda istediğiniz gibi araba kullanın. Camlarıda ıslanır, silecekleride açarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: GATIRCAN oyun iyi güzel de zorluğu iyi ayarlayamamışlar. 5. seviyede hep 1. oluyom 6. seviyeye alınca en iyi derecem 6.lık dirt 2 de zorluk seviyelerini iyi ayarlamışlardı
garip
oyunda sadece su efektlerini sevmedim onun dışında güzel
Yarın yada hafta içi orjinal alıcam merak ettiğim,multiplayer nasıl lag olayı varmı.. Orjinal alan aradaşlar yorum bekiyorum zevklimi multi anlatın biraz ballandıra ballandıra
arkadaşım daha detaylı anlatırmısın, steam gibi bir sistem mi bu getgamesgo yani internet ten mi oyuna giriyon yoksa masaüstü bir programla mı giriyon? Yoksa direk oyunun exe sine mi tıklıyon?
quote:
Orijinalden alıntı: patientx
Arkadaslar online güvenli site arayanlar icin , getgamesgo . com saglam bir yer. 35 dolar su anda. Evet dvd fiyatına tr deki ama benim pc de dvd sürücü bile yok :) Adamlar zaten ozel dl veriyor onunla crack falan gerekmiyor.
sonunda oldu felaket oyun olmuş tebrikler codemasters
Hocam gayet başarılı videolar.. Direksiyon setiylemi oynuyosunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: bilenbilir
quote:
Orijinalden alıntı: angelus26
Hocam gayet başarılı videolar.. Direksiyon setiylemi oynuyosunuz?
quote:
Teşekkürler. Evet : Logitech Driving Force GT (470 derece : FF ler % 65 lerde ) oyun için FF ( Force feedback ) % 60 - % 100 - % 60
70's kısmında Hacı Murat var ya gördüğüme çok sevindim.Fiat 131 olarak geçiyor o arabayla ralli yapması müthiş zevkli
Beyler oyunde yollarda benek benek beyazlıklıklar cıkıyor uanıp sönen bu yuzden oyunum yarıda kaldı ılk bolumlerde boyle bır sorun yoktu lütfen yardımcı olun oyunu oynuyamıyorum
ati hd 4870 x2 drictx yenıden kuruldu oyunun ıcınden cıkan ınstallerın hepsını kurdum ekrankartımın drıverlarını tekrardan guncelledım ama sorun hala devam edıyor
Cokta guzel oyun tadı damagımda kaldı
saat 5 de evdeydim şimdi kalktım başından ps3 ve dfgtyle oynuyorum yok böyle bir şey diyorum..gt5den sonra daha bi zevkli geldi hele gymkhanada ki etkinlikler...efsanaa
quote:
platinum aldm ben bu pistte dfgtyle oynuyorm bende 2 viraja yanlış giriyorsun oraları düzeltirsen sende alırsın platuyu teknigin saglam
quote:
Orijinalden alıntı: smurats
quote:
platinum aldm ben bu pistte dfgtyle oynuyorm bende 2 viraja yanlış giriyorsun oraları düzeltirsen sende alırsın platuyu teknigin saglam
Eyvallah.. Çok özendiğim söylenemez. 45 sn altında bitirmek zor değil gibi.. tek seferde bu çıktı 47 sn gibi... Tam bir sim. olmadığı için çabuk çabuk geçiyorum.. RBR gibi olsa çok inceye girerdim :)
norveç çok zor ya yol ile parkur dışını kestirmek ayrı bir olay
Arkadaşlar maksimum kaç "driver reputation" alabiliyoruz? var mı bilen??