Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RBR ve diğer sim oyunlarını bir kenara ayırıyorum tabiki...
    WRC ve shift2 de arcade-sim ama Dirt serisinde sürüş özellikle DFGT ile çok zayıf geldi bana.
    L dönüşünde direksiyonu çevirdiğiniz zaman araç U dönüş yerine aniden sanki kestirmeden döner gibi döner.
    Neyse buradaki arkadaşların oyun zevklerine karışmak istemem tabi. Bunlar benim şahsi görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

çok daha iyi grafikler bekliyordum ama malesef konsollar sayesinde gene bi oyun daha öldü

PS3 de oynada grafik gör pcboy

Bu yorumdan PS3 versiyonunun PC'den daha iyi grafiklere sahip olduğu anlamı çıkmıyordur umarım, öyleyse komik.
  • @erulu

Herkes şahsi görüşünü paylaşıyor tabiki. Bende momo ile oynuyorum. Belki ayarlarınızdan olabilir, linearity i -6 yapmanızı tavsiye ederim. birde dönüş açısını 360 derece olarak kullanıyorlar genelde forumlardan okuduğum kadarıyla.
  • aynen öyle demek istiyo,yahu hala konsolların pcden daha iyi grafiklere sahip oldugunu düşünen vatandaşlar var.gerçekten komik
  • beyler drift bölümünde kaydıramıyorum şu U turn falan hareketini nası yapıyoz ya
  • drift icin ken block aslinda anlatiyior ama tabi uygiulama kismina gelince biraz zor.klavye mi gamepad mi yoksa direksiyon setiniz mi var hocam?gamepadle oynuyorum ve el frenini kullanmadan drift olmuyor.en azindan benim icin oyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

çok daha iyi grafikler bekliyordum ama malesef konsollar sayesinde gene bi oyun daha öldü

PS3 de oynada grafik gör pcboy

Funnykid . Hala ps3 ün grafiğinin daha iyi olduğunu mu savunuyosun yani ?
  • emre544 pm attım yardımcı olursan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

@erulu

Herkes şahsi görüşünü paylaşıyor tabiki. Bende momo ile oynuyorum. Belki ayarlarınızdan olabilir, linearity i -6 yapmanızı tavsiye ederim. birde dönüş açısını 360 derece olarak kullanıyorlar genelde forumlardan okuduğum kadarıyla.

Ok bi denerim, size iyi oyunlar
  • Oyun bende full screen olmuyor yaw küçücük oynuyorum nasıl düzeltebilirim bunu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Oyun bende full screen olmuyor yaw küçücük oynuyorum nasıl düzeltebilirim bunu.?

Alt+Enter.
  • arkadaşlar simgeye tıklayınca kalıyor açılmıyor....services.msc kısmına windows live ID sign-in assistant eklemem gerekli fakat bulamadım nereden ne şekilde yapmam gerekiyor acaba..lütfen yardımcı olunn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

drift icin ken block aslinda anlatiyior ama tabi uygiulama kismina gelince biraz zor.klavye mi gamepad mi yoksa direksiyon setiniz mi var hocam?gamepadle oynuyorum ve el frenini kullanmadan drift olmuyor.en azindan benim icin oyle :D

playstation kolu var aynı :D birebir onunla bide klavye direksiyon yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakeshire

arkadaşlar simgeye tıklayınca kalıyor açılmıyor....services.msc kısmına windows live ID sign-in assistant eklemem gerekli fakat bulamadım nereden ne şekilde yapmam gerekiyor acaba..lütfen yardımcı olunn...

Windows Live Messenger'in en son versiyonunu kurun düzelir büyük ihtimalle.
  • Arkadaşlar sonunda indi ve kurdum oyunu bende.

Sistemim görüldüğü üzere panelde ve benchmark testi yaptım.

1920x1080 8xAA tüm detailler ultrada ve dx11 modunda tesellationda açık,kısacası herşey full+full 2 kez test yaptım.Vsycn kapalı olarak min 47,avarage 56 fps ve Vsync açık olarak ise min 47,avarage 54 fps aldı.Oyun içerisinde frapslada kontrol ediyorum oyunumu benchmarktaki gibi 47 nin altına düşmedi.Gerçi benchde böyle yazıyor oyun içerisinde 50 nin altına hiç düşmedi.

Şimdi oyuna gelirsek oyun benden 9 puan aldı.

Konu zaten belli,İşte yarışa başlamalar görsel durumlar falan gerçekten çok hoş olmuş.Grafikler falanda gerçekten süper dx11 efektleri falanda güzel ancak 0.5 puan şurdan kırdım.Yağmur arada atıştırdığı zaman yağmur cama gelince tam gerçekçi gözüküyor ama suya girip çıkınca yani böyle tamda istediğim gibi olmamış sanki su grafikleri yani nasıl anlatsam böyle su geldiği zaman cama silecekle dahi silse bile mesela hafif bi su aksa yada hafif su falan kalsa camda daha süper olurdu.O yüzden 0.5 puan buradan kırdım.0.5 puan ise arabanın normale göre fazla ani dönmesinden kırdım.Onun dışında diğer efektler,sesler,oynanış falan gayet zevkli

• ya ben oyunu indirdim ilacını verdim :D play den giriyorum ancak kayıt olmuyor oyun ne yapmam gerek ?
  • Arkadaşlar bu benchmark testi nasıl yapıyoruz.
    tşk....
    save olayını çözdüm kullanıcı adında TR karakter olmayacakmış başka bir kullanıcı oluşturdum patladı gitti
  • Ultra high yapıyorum 40 altına düşmüyo fps ama oyun kasıyor ya bide çok soluk ya grafikler dirt 2 de daha canlıydı kokpitte kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Arkadaşlar bu benchmark testi nasıl yapıyoruz.
    tşk....
    save olayını çözdüm kullanıcı adında TR karakter olmayacakmış başka bir kullanıcı oluşturdum patladı gitti

Graphic Options'un en altında Run Benchmark tarzı bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

HD4890 ve paneldeki sistemle sonuç bu şekilde. Herşey en üst 8xmsaa sadece vsync kapalı 1920x1080 çözünürlükte değerler. Bu adamlar optimizasyonu aşmışlar artık.

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

dx 11 efeklerini görmediğinden dolayı bu fps yi alman normal.sonuçta oyun kötü kartlarda bile iyi çalışıyor.

Bende diyorum, ekran kartımdan düşük kartlar nasıl benden yüksek fps alıyor..Dx9,Dx11 olayını unutmuşuz..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.