Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVD ile oynayan arakadaşlar save oluyor mu farketmez diyeceğim ama dvdsiz oyunda netten orjinal key ile save oynarken oluyor çıknca tekrar giriş yapıp oturum açıp profile tıklayınca aşağıdaki hatayı veriyor

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

kutulu oyunu alsam yine aynı olursa

• Saf arcade dememde ki sebep rally aracımızın basit dönüşleri.O topraklı karlı yollarda sürüş hakimiyetini herkesin kolayca sağlaması oyunun saf arcade olduğunun kanıtıdır.Stability Control vs. ise göz boyamadan öteye gidemeyen özellikler.Ps2'de bir wrc serisi vardır.Wrc4,Wrc evolded falan.Bu oyunları oynayan kişilere bu sürüş fizikleri aşırı derecede arcade gelecektir.Oynayan bilir ne demek istediğimi.Halbu ki wrc4 bile arcadeye daha yakın bir oyundur.Yani yarı sim yarı arcade.Ona bile simulasyon demiyorum.Simulasyon olan oyun belli richarcd burn rally.Gerçekten çok zorlayıcı bir oyun .Tıpkı gerçek hayatda ki rally araçları gibi.He tabi bu saf arcade olması benim için sorun teşkil etmiyor veya bu oyunu kötü yapmıyor.Son derece kaliteli,eğlenceli,mükemmel bir oyun olmuş.Benim için tek eksi özelliği sert ve ani dönüşler.Biraz daha soft olsa dönüşler, çok daha tatlı olurdu..Bu arada full hd'de mükemmel gözüküyor dirt 3..

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

İ5 750@2.67 GHZ + HD4650 + 3GB RAM + 1440x900 MONİTÖR şeklindeki ofis sistemimle oyunun benchmark testlerini paylaşmak istiyorum

çözünürlük 1440x900 ve AA kapalı iken ve doğal olarak karttan dolayı dx9 modunda,

ultra low = ortalama 51,39 FPS minimum 42,17 FPS

Low = ortalama 38,35 FPS minimum 30,59 FPS

Medium = ortalama 35,33 FPS minimum 28,83 FPS

Hıgh = ortalama 34,00 FPS minimum 28,96 FPS

Ultra Hıgh = ortalama 23,90 FPS minimum 19,05 FPS

yukarıdaki verdiğim değerler 11.4 sürücüsü ile ulaştığım sonuçlardı.11.5b hotfix kurdum ve ortalama yuzde 20 gibi müthiş artış yakaladım

ultra low = ortalama 60,74 FPS minimum 51,28 FPS

Low = ortalama 46,70 FPS minimum 37,30 FPS

Medium = ortalama 42,53 FPS minimum 33,86 FPS

Hıgh = ortalama 41,80 FPS minimum 33,48 FPS

Ultra Hıgh = ortalama 27,45 FPS minimum 22,79 FPS

bu oyun için 11.5b kartı resmen şaha kaldırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Saf arcade dememde ki sebep rally aracımızın basit dönüşleri.O topraklı karlı yollarda sürüş hakimiyetini herkesin kolayca sağlaması oyunun saf arcade olduğunun kanıtıdır.Stability Control vs. ise göz boyamadan öteye gidemeyen özellikler.Ps2'de bir wrc serisi vardır.Wrc4,Wrc evolded falan.Bu oyunları oynayan kişilere bu sürüş fizikleri aşırı derecede arcade gelecektir.Oynayan bilir ne demek istediğimi.Halbu ki wrc4 bile arcadeye daha yakın bir oyundur.Yani yarı sim yarı arcade.Ona bile simulasyon demiyorum.Simulasyon olan oyun belli richarcd burn rally.Gerçekten çok zorlayıcı bir oyun .Tıpkı gerçek hayatda ki rally araçları gibi.He tabi bu saf arcade olması benim için sorun teşkil etmiyor veya bu oyunu kötü yapmıyor.Son derece kaliteli,eğlenceli,mükemmel bir oyun olmuş.Benim için tek eksi özelliği sert ve ani dönüşler.Biraz daha soft olsa dönüşler, çok daha tatlı olurdu..Bu arada full hd'de mükemmel gözüküyor dirt 3..

Katılıyorum sana. Simülasyon öğesi olarak fazla bir şeyi yok. Sürüş ise oldukça kolay en zor halinde bile, biraz dikkatli gitmek ve yola bakmak yeterli alıştıktan sonra. Oyunu zorlaştıran kısım arabayı sürmek değil diğer yarışçıları ve sürelerini geçmek olmuş. Çok fazla kaliteli fizik de göremedim açıkçası. Karlı yollar bile yeterince zorlayıcı değil. Kontrolü düzensiz sürmeme rağmen rahat sağlıyorum. Ama oyun çok eğlenceli gerçekten. Bitirmek için oynansa bütün gün başından kaldırmaz adamı. Grafikler oldukça iyi, bir tek sürücü kalitesi düşük biraz. Ama pek görmediğimiz için sorun etmemişler heralde.

• beni de tek sıkıntıya sokan etapların bir buçuk dakika gibi komik uzunlukta olması.normalde 4-5 dk civarı olması gerekirken kısacık yollar yapmışlar
  • Tek bir begenmediğim nokta var, eski model araç farları çok kötü,sanki paintten yapıştırmışlar gibi... Ama eksi olarak bir durum değil kesinlikle... kötüledim saymayın bu şahane oyunu , yemin ediyorum yıllar sonra zevk aldığım araba yarışlarından bir tanesi
  • HD4890 ve paneldeki sistemle sonuç bu şekilde. Herşey en üst 8xmsaa sadece vsync kapalı 1920x1080 çözünürlükte değerler. Bu adamlar optimizasyonu aşmışlar artık.

• Optimizasyonu aşmamışlar grafiklerde hiç ileriye gitmemişler sadece. Böyle ortalama grafiklerin kasması gibi bir sebep yok. Araçlar o metal hissini vermiyor. Gt5'de ralli bölümlerini oynadıktan sonra bu oyunu oynayanlar aradaki büyük farkı görürler.

GT5'de ralli bölümleri oyunun ufak bir yanını oluşturmasına rağmen dirt 3'ten çok çok daha gerçekçi, eğlenceli, ve görsel olarak her türlü daha iyiydi.

Neyse kısaca dirt 3'ten memnun kalmadım. Bik bik eden biri çıkmaz umarım zevkler ve renkler durumunu hiçe sayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Mayıs 2011; 12:04:16 >
  • @bensatanistdegilim

Farlar konusuna kesinlikle katılıyorum, gerçekten komik duruyor. Gt5 oynama fırsatım olmadı maalasef ama pc için konuşursak gördüğüm en güzel grafikli yarış oyunudur dirt 3. İnsanı içine alan bir yapısı var dirt 2 den farklı olarak.

+ Downforce high yapmanız yol tutuş konusunda yararlı olacaktır. gear ratio da low seçerseniz bol virajlı etaplarda avantaj sağlarsınız.
  • Dirt 3 PC English Game Play 2011 ( Fıat Abarth 131 ) On Snow of Finland Super Special Stage

• çok guzel bır oyun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

HD4890 ve paneldeki sistemle sonuç bu şekilde. Herşey en üst 8xmsaa sadece vsync kapalı 1920x1080 çözünürlükte değerler. Bu adamlar optimizasyonu aşmışlar artık.

dx 11 efeklerini görmediğinden dolayı bu fps yi alman normal.sonuçta oyun kötü kartlarda bile iyi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

HD4890 ve paneldeki sistemle sonuç bu şekilde. Herşey en üst 8xmsaa sadece vsync kapalı 1920x1080 çözünürlükte değerler. Bu adamlar optimizasyonu aşmışlar artık.

dx 11 efeklerini görmediğinden dolayı bu fps yi alman normal.sonuçta oyun kötü kartlarda bile iyi çalışıyor.

DX9 hali bile PC ye çıkmış en iyi grafikli oyun. Zaten DX 11-DX 9 karşılaştırmalarına baktım yine pek fark yok DX11'in artısı nedir çözemedim

• Dx 11 in ne demek olduğunu anlamak için iyi bir kart ile Metro 2033 (dx11) oynamak gerekir :)

Çoook fark var.
  • hayırlı cumalar dirt 3 severller.
  • dx9 dx11 farkları, daha kaliteli gölgeler, daha kaliteli ambient occlusion , water tesellation, cloth tesellation (bayraklar). @MFA shadow, AO karşılaştırma resimleri vermişti daha önceden.

http://www.pcgameshardware.de/aid,825548/Zum-Release-Dirt-3-im-Technik-Test-Sechs-CPU-Kerne-im-Vorteil-gelungener-DirectX11-Modus/Rennspiel-Sportspiel-Simulation/Test/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 27 Mayıs 2011; 13:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

quote:

Orijinalden alıntı: Edsgn

quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

Orijinalden alıntı: Edsgn

quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

aynı sorun bendede var görev yöneticisinde çalışıyor 1-2 saniye sonra ordanda kayboluyor. nası yapcaz bunu yaa.

Sırasıyla
    Bilgisayardaki Games for windows live güncel değilse iso'dan günceli kuruyorsunuz. Yine isonun içindeki openAL ve DirectX i kuruyorsunuz. Sonrasında kurulu oyunu uninstall ediyorsunuz ve tekrar kuruyorsunuz gerekli işlemi yapıp oyuna giriyorsunuz. (Driverlarınızın güncel olmasına da dikkat edin)

Dediklerinizi yaptım ama gene olmadı ekran kartı driverinida indirdim ama hala aynı başka bişey yapmam gerekiyormuydu.

bugune kadar hıc bır oyun ıcın bu kadar ugrasmamıstım. baslayacagım oyununa dirt 3 une dıyıp dırek sildim. silme işlemi yuklemeden daha uzun surdu. suanda buraya cok kufur yazmak ısterdım ama kufur etmeyıp gıdıp ps3 ıcın olanını alıcam. Yaşasınnn Playstation 3 :D artık pcde oyun oynarsam namerdim :)

aynı sorunlar bende de oluyordu defalarca kurup kaldırmama eksik hiç bir şey olmamasına virüs programına gerekli ayarları yapmama rağmen exe tıklayınca oyun açılır gibi oluyor birkaç saniye sonra hata verip kapanıyordu ben oyunu d ye kuruyordum sonra oyunu c ye kurmayı denedim ve mutlu son tıkladım ve bütün ayarlar en üstte çatır çatır çalışıyor

• Bu grafikler GTR2 ve rfactorde olacaktı ki...
    Bu arada sürüş WRC'den bile kötü. DFGT ile oynadığım en kötü motor sporları oyunu. Shift2 ve WRC'nin dinamikleri bile daha iyi.
    Bazı cornerları neredeyse L şeklinde dönüyor araç.
    Ayrıca bir direksiyon titremesi yapmışlar konsantrasyon bozmaktan başka işe yaramıyor. Hız hissi heyecan vermiyor.
    Ama dediğim gibi grafikler ve efektler 10 numara... Tablo gibi..
    Benim görüşüm bu, arcade sevenler için iyi bir oyun olur.
  • @erulu

L şeklinde viraj dönmek ne demek açıklar mısınız? Ayrıca bu oyunu bu kadar arcade yapan nedir sizce? Dirt 3 bu derece arcadeyse Sega rally revo nedir? Elbette bir rbr dir demiyorum ama arcade-sim karışımı denilebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

çok daha iyi grafikler bekliyordum ama malesef konsollar sayesinde gene bi oyun daha öldü

PS3 de oynada grafik gör pcboy
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.