Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

gamepad le oynarken koseleri donerken frene basmak cok kullnissiz elfrenini kullanarak cok iyi donuyorum ama ayarlamatinca ya yan gidiyir ya da yol disina cikiyorum?su el frenini nasil kullanicaz beyler :D

controls de var ayarlar e-brake yazıyor onu yap

zaten kullaniyorum hocam da sorun ne kadar ve nasil kullanilacagi :D sanirim oda zamanla olcak heheh
  • Orjinal oyuna Crack yaptım hata düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Orjinal oyuna Crack yaptım hata düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

yarış sırasında yağmur veya kar yağarken arabanın ön camında neden hiç bir efekt olmuyor?Dirt 2 su birikintisine girince camdan sular süzülürdü, bunda da kar ve yağmur efektleri olur diye düşünmüştüm ama yok.
    Sizde de böyle mi durum?
    Bütün ayarlar ultra/high bu arada.

Evet bunun gibi olmasını beklerdik..
    http://www.youtube.com/watch?v=GKuq8yQ4Hx4

• FPS çok uygun görünüyor.
  • çok daha iyi grafikler bekliyordum ama malesef konsollar sayesinde gene bi oyun daha öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

yarış sırasında yağmur veya kar yağarken arabanın ön camında neden hiç bir efekt olmuyor?Dirt 2 su birikintisine girince camdan sular süzülürdü, bunda da kar ve yağmur efektleri olur diye düşünmüştüm ama yok.
    Sizde de böyle mi durum?
    Bütün ayarlar ultra/high bu arada.

Evet bunun gibi olmasını beklerdik..
    http://www.youtube.com/watch?v=GKuq8yQ4Hx4

Gerçekten çok güzel gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar oyunu orjinal ve kutulu alanlara bir sorum var; acaba oyun dvd ye gereksinim duyuyor mu cabuk cevap yazarsanız sevinirim

• quote:

quote:

arkadaşlar oyunu orjinal ve kutulu alanlara bir sorum var; acaba oyun dvd ye gereksinim duyuyor mu cabuk cevap yazarsanız sevinirim

Evet DVD takılı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Product key nasıl yaptınız gençler yardım edin

tüm harflerin yerine 0 yaz yani 0000-0000-0000-0000-0000 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

GT5 bekleneni veremedi bunu çoğu site bas bas bağırıyor..Sadece video replay'a mı takıldınız merak ettim doğrusu?

Zaten aynı kulvarda yarışmıyorlar ki hadi kıyaslamaya soktuk diyelim;

GT5 ne grafik olarak ne de oynanabilirlik olarak ne Shift 2 'den ne de Dirt 3'ten iyi...

Gt5'de ki araç grafiğinin çeyreğini dahi hiç bir oyunda göremedim.Gt5'in grafiklerinde ki tek kusur ağaçların 2d olmasıdır.Diğer türlü yol,asfalt detayı falan mükemmeldir.Hele oynanabilirlik kelimesi hiç olmamış.Oynanabilirlik görecelidir.Gt5 sim bir oyundur.Dirt 3 ise saf arcade.İkisini gameplay olarak karşılaştırmak yanlış.Sim seven adam gt5 der.Arcade seven dirt3..Ben iki türü de sevdiğim için sorun değil..

Kusura bakma da Dirt 3'ün saf arcade olduğu görüşünü kabul etmiyorum. Saf arcade oynamak isteyenler Sega Rally serisini deneyebilirler. Dirt 3 yarı sim-yarı arcade'dir.

Tamamen bir simulasyon oyunu yapmak Codemasters'ın stratejisi olmamıştır. Simulasyon oyuncuları daha az bir kesime hitap eder. Kişisel olarak yarım sim-yarı arcade kavramı bana göre açıkçası. Bu sebeple Dirt serisi,Grid ve Shift serisi bana daha cazip geliyor.

• dirt 3 de şöyle dönemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

dirt 3 de şöyle dönemedim gitti

ben klavyeyle çok nadir dönebiliyorum ama her zaman denk gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

aynı sorun bendede var görev yöneticisinde çalışıyor 1-2 saniye sonra ordanda kayboluyor. nası yapcaz bunu yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edsgn

quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

aynı sorun bendede var görev yöneticisinde çalışıyor 1-2 saniye sonra ordanda kayboluyor. nası yapcaz bunu yaa.

Sırasıyla
    Bilgisayardaki Games for windows live güncel değilse iso'dan günceli kuruyorsunuz. Yine isonun içindeki openAL ve DirectX i kuruyorsunuz. Sonrasında kurulu oyunu uninstall ediyorsunuz ve tekrar kuruyorsunuz gerekli işlemi yapıp oyuna giriyorsunuz. (Driverlarınızın güncel olmasına da dikkat edin)

• Bana driving force gt ayarlarını soyluyebilecek biri varmi oyunda sag sol olarak tanitabiliyorum ama direksiyon belli bir seviyeye çevirince araç dönmeye başlıyor şimdiden tesekkurederim saygılar... İyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Soundtrack'ini bulabilen varsa pm atabilir mi? Kaliteli olacak ammaa

Spotify'de yayımladılar soundtracki birkaç şarkısı hala nette bulunamıyor. Geri kalanı kısa yoldan burdan dinleyebilirsin. İndirmek içinde google amcaya sorabilirsin
    http://www.youtube.com/playlist?p=PLB2C97AE3DB4F499F&feature=mh_lolz

• Benim fraps ile yaptığım oyun içi kayıtları bozuk oluyor. renkler bir acaip .. siz nasıl kaydediyorsunuz ?

Ayrıca grafil ayarlarını değiştirdikten sonra Benchmark a da girerken hata veriyor.. oyunamada save de sorun yok.

Win7 64 .. işlemci : Athlon II X 2 245 : Ekran kartı : Sapphire HD 6850 4 Gb 1333 DDr 3 Ram . anakart Asus M4A78LT -M LE 760 G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 26 Mayıs 2011; 22:21:54 >
  • bu oyunu gerçekten çok seviyorum
  • Bu adamlar gerçekten kodların efendileri ya, optimizasyon konusunda Dirt3 kadar iyi bir oyun daha gelmez kanımca
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.