Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada bu konulari tartismak cok anlamsiz, sonucta herkes kendi zevkine hitab eden seyleri sever ve onu savunur. herkes sevdigi ve sevmedigi seyleri yazarsa oyunu hic oynamamis arkadaslar fikir sahibi olur, birinin sevmedigi sey digerinin merakla bekledigi birsey olabilir ornegin, @JazZ_07

quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Eksiler
    -Dirt 2 deki gibi yarıştaki rakiplerimize çarptığımızda ses çıkarmıyorlar

demis fakat bu bana gore artilar grubunda, dirt 2 de konusmalar cok sacma geliyordu.
  • Arkadaslar bu oyunu online oynayan birisi yok mudur ? Online zevkli midir deger mi sizce oyunu almaya?
  • Dirt 3 mükemmel olmuş , 9,5/10 direk... kesinlikle öneririm...

Bu Arada DİRT 4 ilk ekran görüntüsü nete düştü arkadaşlar

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
  • bu sonuçlar normalmi arkadaşlar?

11.5 kurulu hotfixi yüklemedim daha..6950cf sonucu

tek kartta min 49 average 56 veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 26 Mayıs 2011; 19:08:12 >

• orj oyunalmayanlara bir haberim war Hani Save Sorunu Yasayanlar Varya

Save Sorunu Yaşıyanların tek yapıcağı SKİDROW cracki indirip içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine yapıstırmak ve sonrada olsuturduğu profil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

GT5 bekleneni veremedi bunu çoğu site bas bas bağırıyor..Sadece video replay'a mı takıldınız merak ettim doğrusu?

Zaten aynı kulvarda yarışmıyorlar ki hadi kıyaslamaya soktuk diyelim;

GT5 ne grafik olarak ne de oynanabilirlik olarak ne Shift 2 'den ne de Dirt 3'ten iyi...

Gt5'de ki araç grafiğinin çeyreğini dahi hiç bir oyunda göremedim.Gt5'in grafiklerinde ki tek kusur ağaçların 2d olmasıdır.Diğer türlü yol,asfalt detayı falan mükemmeldir.Hele oynanabilirlik kelimesi hiç olmamış.Oynanabilirlik görecelidir.Gt5 sim bir oyundur.Dirt 3 ise saf arcade.İkisini gameplay olarak karşılaştırmak yanlış.Sim seven adam gt5 der.Arcade seven dirt3..Ben iki türü de sevdiğim için sorun değil..

Sim oyunları direksiyonla oynandığından,gt5 oynayan bir oyuncuda dolayısıyla direksiyonla oynayacaktır..Direksiyonla kamera açısı dışarıdan oynanmaz..Ya kaput kamerası ya da kokpitten oynanır(Daha sim ve gerçekçi bir sürüş isteniyorsa tabi) O yüzden burada araç grafiğinin çok önemli olmadığı kanısındayım Ama onun dışında çevre tam bir fiyaskoydu bencede...Dirt 3 Arcade olarak geçmiyor bence onu bir değiştirmek lazım.Haksızlık etmiş oluruz.Arcade olarak Shift 2'den önce çıkan NFS Hot Pursuit ve Most Wanted tarzı oyunlar arcade'e çok daha iyi bir örnek olabilir.Dirt 3'e sim+arcade diyebiliyoruz anca..Ama sim'e daha yakın diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 26 Mayıs 2011; 19:14:12 >

• ileriki bölümlerde 70 lerin araçlarında fiat 131 abarth var
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Hocam yarışa başlamadan advanced Options dan bütün ayarları kapat..

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Arkadaşlar Oyunda Virajlarda dönerken nedense araba yavaşlıyor sanki kendisi dönüyormuş gibi oluyor acaba bunun önüne nasıl geçerim

Birde zorluk kısımı nasıl yüklsetebilriim

Teşekkür ederim çok saol valla oyun acaip sardı beni rahat 3 saat aralıksız oynadım

• sadık bir steam kullanıcısı olarak oyunu direct2drive dan almak zorunda kaldım. direct2drive dan ilk defa alışveriş yapmak oldukça meşakkatli. öncelikle kredi kartınızın onaylanması gerekiyor. bunun içinde ticket açmanız gerekli. yani support kısmından ilk defa alışveriş yaptığınıza dair bir bilgilendirme formu doldurmanız isteniyor. en azından türkiyeden alışverişler için telefonla onay sisteminin çalışmadığı söyleniyor fakat beni aradılar dört haneli bir onay kodu söylendi fakat ben muhtemelen kodu yanlış girdim ertesi gün mailime onay mesajı geldi. ancak o zamana yüklemeyi gerçekleştirebildim. oyunu platformlardan yükleme şeklinde edinmek isteyenlerin bilgisi olsun.

oyun oldukça başarılı. grafikler her türlü sistem düşünülerek geliştirilmiş. 4 çekirdekli amd sistemimde hd 5770 ile gayet iyi performans alıyorum. oynanış konusu tabi ki de göreceli. benim hoşuma gitti. önemli olan oyundan alınan keyiftir. bunun için de oyun içindeki çeşitlilik ve farklı oyun türleri daha önemlidir diye düşünüyorum. rally , drift, gymkhana gibi bölümler oyuna keyif veren ana unsurlar. online kısmı başarılı, yarışlarda diğer kullanıcılar sürekli ghost modunda bu da gereksiz çarpışmaları engelliyor. pek fazla online kullanıcısına rastlayamadım. bazen değişik yarış türlerinde kullanıcı bulamadığı olabiliyor. dirt tour oldukça hızlı ilerliyor fakat pek çekişmeli gelmedi bana. zorluk derecesini arttırmak da pek işe yaramadı. araç çeşitliliği bir önceki oyuna göre oldukça fazla. modifakasyon olmaması büyük eksiklik(setupdan bahsetmiyorum) ya da ben göremedim belki de vardır. tüm bunların yanında oyunun en büyük dezavantajı parkurların çok kısa olması. zaten codemaster forumlarında en çok şikayet edilen konu da bu.

çok uzun soluklu bir oyun olduğundan şüpheliyim fakat mutlaka alınıp oynanması gerekir diye düşünüyorum.

• arkadaşlar bu split screenmodunu nasıl aktif edecegiz acaba bir türlü açamadım. split sreen e girince altta " two player press start" falan yazıyor ama her tuşabastım birsey degişmiyor nasıl yapacaz bunu?
  • oyun hep pencere ekranı olarak çalışıyor kısayolda ayarlardan tam ekranı seçtim, oyun içi grafik ayarlarından 4:3 yaptım ama yinede olmuyor başka bir yolu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

oyun hep pencere ekranı olarak çalışıyor kısayolda ayarlardan tam ekranı seçtim, oyun içi grafik ayarlarından 4:3 yaptım ama yinede olmuyor başka bir yolu varmı?

(alt enter) yap oytundayken tam ekran olur
  • arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..
  • Product key nasıl yaptınız gençler yardım edin
  • Oyunda bir kaç yarış yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: dirt3_game.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4daccacb
    Hata Modülü Adı: dirt3_game.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4daccacb
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 007d6b00
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • gamepad le oynarken koseleri donerken frene basmak cok kullnissiz elfrenini kullanarak cok iyi donuyorum ama ayarlamatinca ya yan gidiyir ya da yol disina cikiyorum?su el frenini nasil kullanicaz beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Product key nasıl yaptınız gençler yardım edin

tüm harflerin yerine 0 yaz yani 0000-0000-0000-0000-0000 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

??
  • yarış sırasında yağmur veya kar yağarken arabanın ön camında neden hiç bir efekt olmuyor?Dirt 2 su birikintisine girince camdan sular süzülürdü, bunda da kar ve yağmur efektleri olur diye düşünmüştüm ama yok.
    Sizde de böyle mi durum?
    Bütün ayarlar ultra/high bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

gamepad le oynarken koseleri donerken frene basmak cok kullnissiz elfrenini kullanarak cok iyi donuyorum ama ayarlamatinca ya yan gidiyir ya da yol disina cikiyorum?su el frenini nasil kullanicaz beyler :D

controls de var ayarlar e-brake yazıyor onu yap
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.