Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • save sorununu bilgisayar adındaki türkçe karakterleri kaldırarak çözdüm. c -> users -> xxxxxv-> my games -> dirt3. xxx yazan kısımda türkçe karakter kullanmamanız gerekiyor.
  • Hocam yarışa başlamadan advanced Options dan bütün ayarları kapat..

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Arkadaşlar Oyunda Virajlarda dönerken nedense araba yavaşlıyor sanki kendisi dönüyormuş gibi oluyor acaba bunun önüne nasıl geçerim

Birde zorluk kısımı nasıl yüklsetebilriim
  • arkadaşlar oyunu orjinal ve kutulu alanlara bir sorum var; acaba oyun dvd ye gereksinim duyuyor mu cabuk cevap yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

oyunu max ayarlarda oynuyorum fps değerleri iyi çift çekirdeğe göre

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

Bende 4 çekirdekli işlemci var.Eğer panelindeki sistem doğruysa benden daha yüksek fps alıyorsun.5850 ile full detay vsync açık maximum fps 56 minimum 43 fps alıyorum.Bence max ayarlar değil sizin testiniz.Tabi sistem panelinde ki doğru ise..

dikkat edersen vatandaşta gts250 var..yani dx9 modunda bench alabiliyor.fakat sende hd5850 var...yani sen dx11 modunda bench alıyorsun....

kulvarlarınız farklı netekim....

• oyunun profil klasörünün olduğu yerde ne save ne de prpfil ismi var
    my games>dirt3>hardwaresettings>iki tane ayar dosyası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 26 Mayıs 2011; 16:54:19 >
  • Dün akşam kurdum ve oynadım ama dvd siz denemedim hiç. Ama açılırken mouse ta dvd simgesi çıkıyor yani okuyor. Akşam denerim ve yazarım, şu an işteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

downforce u hard yapıp suspensionları soft yaparsan ve ride height ı low yaparsan çok daha rahat bi sürüş elde edersin hepsini birer parça ilerlet ama

yok aynı yine..araba çok hızlı davranıyor öyle böyle değil ama..sola bastığım anda sola veriyor kendini ardından sağa basınca hafif yanlaması gerekirken araba tüm gücüyle sağa doğru dönüyor..sürüş fiziğinde ciddi sorun var..

Oyunu ne ile oynadığınızada bağlı klavyeyle istediğiniz kadar az basmaya çalışın dönebiliceğinin en fazlası ile döner.Bu tür simülasyonlarda dediğiniz zevki direksiyon ile alırsınız.

Onu ben de biliyorum da dirt 2 de cok guzel yanlayarak arabanin kicini savirarak donebiliyordum bu oyunda sikinti vat. Klavyeyle oynuyorum. Eski araba yarislari gibi kutu gibi donuyor araba

• Oyun orjinal Live bağlanmıyor oyunu oynarken hata verip oyundan atıyor bu nasıl hatadır anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

Beyler bu adamlardan daha iyi biliyosunuz bu işi
    * Eurogamer – 9
    * GamesRadar – 9
    * Gamersyde – “Mükemmel”
    * STN – “Çok İyi”
    * Videogamer – 9
    * Bölümsonu canavarı-9,2
    * GameTrailers.com-9,2
    * GamesRadar.com-9
    * NowGamer-9,3
    * ComputerAndVideoGames.com-9

Herkesin düşüncesi kendine sonuçta,herkes kendi için doğruya inandığı şeyi söylemeye çalışıyor ne yazıkki..O yüzden bırakalımda bu oyunu bizden daha iyi anlayan oyun siteleri yapsınlar,bizde beceremediğimiz şeylere kötü demeyelim dimi? Bu forumda genelde bu oluyor..Oyun zor gelir, yok çok saçma ,yok bilmemne...Piyasada bundan daha iyi bir oyun (türüne göre) bulamayız..O halde bununla yetinip,keyif almasını bilmek gerek..Yoksa zorla kimse oynamıyor zaten... + birde bu şikayet eden insanların çoğu zaten korsan oynuyor oyunu..E be adam zaten oyunu beleş almışsın hala ağzın var konuşuyorsun...Emeğe bence biraz saygı gerek..

quote:

Orijinalden alıntı: ReSPeCT PwR

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

serinin en iyi oyunu olmuş.grafikler süper kar,yağmur eklenmiş.hele yagmurda araçtan akan sular falan..boylesini ilk defa goruyorum.yeni araçlar yeni yarışlar yeni oyunlar eklenmiş.show bile yapabılıyoruz oyunda.oyun yabancı-türk incelemelerde ortalama 9 gibi bi puan almış.halen vasat diyen arkadaslar var onlara tavsiyem most wanted oynasınlarayrıca bazı arkadaslar kontroller çok basit falan demiş.ben katılmıyorum.asist.(yardımcılarımız) kapatın yani hepsini off yapın göreyim ben sizi

most wanted tetris vari bir oyun dirt3 ‘de dirt’2 nin makyajlı hali, tabi vasat yani ortalama kullanıcılar için iyi bir oyun olabilir ; lakin bir gran turismo 5 görmüş ; replayını tatmış oyuncular için tetris vari kontrolleri ile ancak beklentisi düşük kullanıcıları tatmin edebilir..

Onun haricin de VASAT yani ortalama bir oyun yine fark koyabilmiş değil codemasters..

GT5 bekleneni veremedi bunu çoğu site bas bas bağırıyor..Sadece video replay'a mı takıldınız merak ettim doğrusu?

Zaten aynı kulvarda yarışmıyorlar ki hadi kıyaslamaya soktuk diyelim;

GT5 ne grafik olarak ne de oynanabilirlik olarak ne Shift 2 'den ne de Dirt 3'ten iyi...

Hadi tutki onada sen desen (çünkü herkesin oynaması farklı,o yüzden kendine göre bir yorum yapacaksın) grafik bakımından gt5 daha iyi? Yok öyle birşeyde Çevre grafiği , atmosferi vs. hiç 2011'in oyunu gibi görünmüyor...Ki ps3 oyunu zaten..

Sadece araba çeşitliliği gereksiz fazla olan bir oyundan başkası değil gt5 ki zaten shift 2 bile oynarken oradaki arabaların hepsiyle oynamanız zor, Her oyunda illaki oynamadığınız arabalar olacaktır (araç sayısı az bile olsa). Yani sadece araba çeşitliliğinden kat kat bir puan kazanamıyor oyun malesef..

O yüzden bence bir direksiyon edinip,oyunun tüm yardımlarını kapatıp, Dirt 3'ü o halde oynamanızı öneririm..Eğer hala oyun sizi tatmin etmiyorsa ve düşüncelerinizde sabitseniz , yukarıda arkadaşın yazdığı oyun inceleme siteleri bu işten gr. anlamıyor demektir..Öyle birşeyde pek mümkün değil? Değilmi?

Hadi iyi oyunlar..

• Oyunu kötüleyen bir kaç tane numune var zaten onlarda kıskançlıklarından yapıyorlar. Kale bile almayın gülün geçin oyun MUHTEŞEM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Vsync açıp ta bir denesene ne oluoyor..

Uğur'cum (Sony 55) seni buralarda çok sık görmeye başladık.Hayırdır.Yoksa sende benim gibi konsollardan sıkılmayamı başladın........

Konsollardan asla sıkılmam ama full hd 60 fps'de full detay oynamak varken.Neden 30 fps'ye takılıp kalalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Oyunu kötüleyen bir kaç tane numune var zaten onlarda kıskançlıklarından yapıyorlar. Kale bile almayın gülün geçin oyun MUHTEŞEM.

bu başlıkta dirt3 için yazan herkes büyük ihtimal benim gibi pc oyunu seven kişiler.o bahsettiğin ''numune''lerin arasında bende varım ve hiçbirimiz dirt3 ü sevenlere neden sevdin veya nesini sevdin gibi saçma sorular sormadık.her oyunun seveni ve sevmeyeni olması normal birşey değilmiş gibi yorumlar yaptığına göre numune olan sensin forumda.gerçekten bi test edilmen lazım.
  • selam arkadaslar merhabalar. bugun az once oyunu ındırdım. yuklerken bır problem yasıyorum. acaba nedır bılen varmı veya yardımcı olabılecek ?

The cabinet file 'media2.cab' required for gibi bir yazı alıyorum. bır dosya secmemı istıyor galıba tam anlamıyorum. bulamadıgı dosya sanırsam 0x80070652 gibi bir hata :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

GT5 bekleneni veremedi bunu çoğu site bas bas bağırıyor..Sadece video replay'a mı takıldınız merak ettim doğrusu?

Zaten aynı kulvarda yarışmıyorlar ki hadi kıyaslamaya soktuk diyelim;

GT5 ne grafik olarak ne de oynanabilirlik olarak ne Shift 2 'den ne de Dirt 3'ten iyi...

Gt5'de ki araç grafiğinin çeyreğini dahi hiç bir oyunda göremedim.Gt5'in grafiklerinde ki tek kusur ağaçların 2d olmasıdır.Diğer türlü yol,asfalt detayı falan mükemmeldir.Hele oynanabilirlik kelimesi hiç olmamış.Oynanabilirlik görecelidir.Gt5 sim bir oyundur.Dirt 3 ise saf arcade.İkisini gameplay olarak karşılaştırmak yanlış.Sim seven adam gt5 der.Arcade seven dirt3..Ben iki türü de sevdiğim için sorun değil..

• quote:

Oyunu direksiyon(dfgt) ile denedim.Oyunun direksiyon desteği pek hoşuma gitmedi.O yüzden hemen direksiyonu kaldırıp gamepad ile devam ettim.Direksiyon desteği gerçekten kötü..

FBB felan çok zayıf gerçekten ama gamepadden iyidir bence.

modlar da yavaştan gelmeye başladı.

All Tracks With new Lights And New Postprocess

http://www.racedepartment.com/dirt-3-mods/55724-download-rddev-dirt-3-gl4dlights-v-3-a.html

• Bende bu akşam başlayacam oyuna. Bakalım bizim sistem nasıl bi performans gösterecek?...
  • Gran Turismo 5 ile Dirt 3 karşılaştırmak hata olur arkadaşlar
  • Arkadaşlar
    oyunun gerekli yerde olan save klasöründe save dosyaları yok
    ve autosave açık olmasına rağmen bu sorunu nasıl çözerim
    oyundan çıkınca uçup gidiyor....
    bu sorunu yaşayan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Arkadaşlar
    oyunun gerekli yerde olan save klasöründe save dosyaları yok
    ve autosave açık olmasına rağmen bu sorunu nasıl çözerim
    oyundan çıkınca uçup gidiyor....
    bu sorunu yaşayan yok mu

bende yaşıyorum da ps3e alcam galiba dün dfgt yi bağladım laptoba laptobu da lcd ye canavar gibi oldu ama fazla döküntü oluyo
  • Oyununa şimdi girebildim.Oyunu D: sürücüsüne yüklemişitm.Oyunu C: sürücüsüne yükleyince sorunlarım düzeldi.Oyunu Bütün ayarl high 2xaa ile 30fps üstü oynuyorum Samsung R522 laptop ile.Optimizasyon çok iyi olmuş.Kulllanım biraz garip gelsede akşama formula force gp ile denerim.Tek olumsuz diyebileceğim yanı sesleri geldi bana .Sanki biraz sönük kalmış
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.