Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ninapersson

@_ahtuner_

oyununuz orjinal değil sanırım?

Evet orjinal değil skidrowun yeni albümünden cekmiştim.Forumda ki herkezin mi orjinal oyun onlarda bi sorun cıkmadan giriyolar
  • @_ahtuner_

Olabilir, ben orjinal oynadığım için yardımcı olamıcam.
  • quote:

@_ahtuner_

Olabilir, ben orjinal oynadığım için yardımcı olamıcam.

Anladım sağol yinede.
  • Oyun başlangıcındaki profilimde save görülüyor ama üzerine tıklatınca kaldığı yerden devam edemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 26 Mayıs 2011; 11:42:00 >

• oyunu max ayarlarda oynuyorum fps değerleri iyi çift çekirdeğe göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 26 Mayıs 2011; 11:53:01 >
  • Beyler bilmiyorum farkeden oldu mu ama xbox gamepad ile kontrolde harika gelişme olmuş. Dirt 1'i momo ile oynamıştım sürüş keyfi harikaydı, dirt2 de xbox gamepad ile oymamıştım ve güzeldi demem mümkün değil fakat dirt 3'te xbox gamepad ile sürüş keyfi mükemmel en son dirt1'de böyle bir sürüş zevki almıştım
  • Oyunu direksiyon(dfgt) ile denedim.Oyunun direksiyon desteği pek hoşuma gitmedi.O yüzden hemen direksiyonu kaldırıp gamepad ile devam ettim.Direksiyon desteği gerçekten kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

oyunu max ayarlarda oynuyorum fps değerleri iyi çift çekirdeğe göre

Bende 4 çekirdekli işlemci var.Eğer panelindeki sistem doğruysa benden daha yüksek fps alıyorsun.5850 ile full detay vsync açık maximum fps 56 minimum 43 fps alıyorum.Bence max ayarlar değil sizin testiniz.Tabi sistem panelinde ki doğru ise..

• arkadaşlar ana menüde grafik ayarlarından car reflection ultra yağtığımda (diğer bütün ayarlar en üst düzeyde) fps 18e düşüyor menüde.

6950cf var ama oyunda cf desteği yok sanırım? bu durumla karşılaşan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

oyunu max ayarlarda oynuyorum fps değerleri iyi çift çekirdeğe göre

Bende 4 çekirdekli işlemci var.Eğer panelindeki sistem doğruysa benden daha yüksek fps alıyorsun.5850 ile full detay vsync açık maximum fps 56 minimum 43 fps alıyorum.Bence max ayarlar değil sizin testiniz.Tabi sistem panelinde ki doğru ise..

vsync kapalı bende
    ve multisampling 16xscaa'dı odeğerleri aldım

yeni yaptığımda multisampling 8xcsaa en yükseği vsync gene kapalı diğer ayarlar en yüksek 1440x900 çözünürlük

• Vsync açıp ta bir denesene ne oluoyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar ana menüde grafik ayarlarından car reflection ultra yağtığımda (diğer bütün ayarlar en üst düzeyde) fps 18e düşüyor menüde.

6950cf var ama oyunda cf desteği yok sanırım? bu durumla karşılaşan varmı acaba?

Menüde 100fps civarında oluyor, düşme yaşamadım. Oyun içinde de 80-90 fps, benchmarkta ise 80fps avarage verdi.
    HD 6850 cf desteğinde bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Vsync açıp ta bir denesene ne oluoyor..

Uğur'cum (Sony 55) seni buralarda çok sık görmeye başladık.Hayırdır.Yoksa sende benim gibi konsollardan sıkılmayamı başladın........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 27 Mayıs 2011; 13:14:17 >
  • @SONY_55

Momo ile çok keyifli oluyor dfgt ile daha da iyi olması lazım. Linearity -6 yaparak denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

downforce u hard yapıp suspensionları soft yaparsan ve ride height ı low yaparsan çok daha rahat bi sürüş elde edersin hepsini birer parça ilerlet ama

yok aynı yine..araba çok hızlı davranıyor öyle böyle değil ama..sola bastığım anda sola veriyor kendini ardından sağa basınca hafif yanlaması gerekirken araba tüm gücüyle sağa doğru dönüyor..sürüş fiziğinde ciddi sorun var..

Oyunu ne ile oynadığınızada bağlı klavyeyle istediğiniz kadar az basmaya çalışın dönebiliceğinin en fazlası ile döner.Bu tür simülasyonlarda dediğiniz zevki direksiyon ile alırsınız.

• dirt 2 ye göre çok iyi olmuş kontroller fln tabi klavyeyle şu an için tek sorun skidrowın dll dosyalarında virüs var onuda eset i devre dışı bırakarak oynuyorum.
    mobil 5650 de min 30 fps alıyorum 1600*900 2x AA high detaylar
  • SONY_55 senin kart dx11 destekli olduğundan ek ayarlar geliyor olabilir. tesselation vb açılıyordur belki. benim 4830 bile nerdeyse seninkiyle aynı(vsync kapalı 4aa geri kalan herşey full)

Bu arada stabilite kontrol denen saçmalığı açtıysanız kapatın kapatınca etapları 3-4 sn daha erken tamamlamaya başladım. oyunu kolaylaştıracağına zorlaştırıyor
  • quote:

@solid

Evet exe hataları dirt 2 de oluyordu bundada oluyor. Dirt 2 de directx 9 moduna geçerek sorunu çözüyorduk. Ya da fraps benzeri programlar da aynı hataya sebep oluyordu. Dirt 3 te de dün bir kez aynı hatayla karşılaştım sonra nvidia control panel ayarlarını default yaptım ve şimdilik bir hata almadım. Kısaca çözümler;

+ Fraps kapa
    + ati catalyst veya nvidia control panel ayarlarını sıfırla
    + Overclock varsa sıfırla
    + Belgelerim/my games/dirt 3/hardware settings config teki directx9 u true yap.
    fraps gerçekten oyundaki sorunlardan fraps açıkken no signal hatası veriyor,fraps kapalıyken hata vermiyor ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Oyun açılırken DİRT3 Executable çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Bunun çözümünü bilen varmı acaba ??

Çözümü bilen varmı ?
  • oyunun boyutu ne kadar arkadaşlar kaç gb ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.