Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+ Fraps kapa
    + ati catalyst veya nvidia control panel ayarlarını sıfırla
    + Overclock varsa sıfırla
    + Belgelerim/my games/dirt 3/hardware settings config teki directx9 u true yap.

Az yukarıda yazmıştım, bunların işe yaraması lazım. Ayrıca arka planda açık bir program olmamasına dikkat edin.
  • Oyunu orjinal olarak PC'ye aldım ama Games For Windows'a bağlanamıyorum :S ve bu yüzden save yapmıyor böyle bir sorun yaşayan varmı?
  • @Source

İlk açılan ekranda keyini girdin mi?
  • söz ettiğn ayarlar nerde ki?
    quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Oynamak isteyen arkadaşlar için benchmark testide yaptım ayrıca benimgibi Logitech momo sahibi olan arkadaşlar mutlaka verdiğim ayarları kullanın süper oldu...
    (Oyunda bütün ayarlar max.16QAA 1680*1050)

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

• dirt 3 te dx11 açık mı geliyor ? config ayarlarına baktımda tessellation true yazıyor acaba açıkmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

@Source

İlk açılan ekranda keyini girdin mi?

Evet girdim ama olmuyor
  • @BoltAction

Sağdan ikinci ekran görüntüsü. Linearity -6 yapılmış. Bende aynı ayarda kullanıyorum, son derece gerçekçi bir sürüş oluyor.
  • @Source

Bende açılan pencerede key otomatik girili gözükuyordu ama ok dediğimde hatalı key diyordu sonra kendim tekrar yazdım ve login oldum. Olması lazım bu şekilde, keyin de bir hata varsa (bazen olabiliyor) aldığın yerden başka bir tane iste.

@ezimuse

Evet directx11 açık geliyor ve true da açık olduğunu belirtiyor. false yazarsan kapanır.
  • Arkadaşlar bu save sorununa çözüm ne olabilir sıkıntı vermeye başladı her defasında sil baştan oynamak
    oyun keyi orjinaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

@Source

Bende açılan pencerede key otomatik girili gözükuyordu ama ok dediğimde hatalı key diyordu sonra kendim tekrar yazdım ve login oldum. Olması lazım bu şekilde, keyin de bir hata varsa (bazen olabiliyor) aldığın yerden başka bir tane iste.

Başka key isteme şansım yok kutulu aldım oyunu keyde problem gözükmüyor bağlanmıyor games for windowsa :(
  • arkadaslar peoduct key varsa pmden atar mısınız?
  • Bende kutulu aldım, kutulu alman engel teşkil etmez. Yalnız senden keyi girdiğin andaki ve hata verdiği anın capsi isterler. Ne hatası veriyor invalid key felan mı yazıyor? Caps leri alıp arala mail atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Oyun açılırken DİRT3 Executable çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Bunun çözümünü bilen varmı acaba ??

Çözümü bilen varmı ?

Aynı hatayı bende aldım. Az önce oyunu silip baştan yükledim şuan çalışıyor bi sorun yok.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 26 Mayıs 2011; 14:53:01 >
  • Oyunu çok beğendim. Bayadır ralli oyunu oynamıyordum dirt2'yi de oynamamıştım. Grafiklere diyecek söz yok. Codemasters
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

min req. i karşılamayan bir sisteme sahibim acaba kaldırır mı
    amd athlon 3500+
    ati x1600
    1 gb ram

bu sistemle çok sıkıntı olmadan dirt 2 oynamıştım

Bu sistemle oynayabilirsen banada haber ver en düşük grafiğede razıyım. Bende ekran kartıyla ram seninkinden daha iyi ama işlemci sadece 3500+ değil 3000+ ghz..

işlemci yeterli gelmiyor amd x2 istiyor

• Klavyeyle oynarken aşırı dönüyor araba. Oynayan arkadaş klavye ayarlarını ss atabilir mi? Direksiyon yok şimdilik klavyeyle idare edicez.
  • Oyunu orjinal keyi ile kurup dvdsiz yani download (steam v.s.) yolu ile edinenlerde save sorunu var mı yoksa sedece ben miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 26 Mayıs 2011; 16:37:05 >
  • Arkadaşlar Oyunda Virajlarda dönerken nedense araba yavaşlıyor sanki kendisi dönüyormuş gibi oluyor acaba bunun önüne nasıl geçerim

Birde zorluk kısımı nasıl yüklsetebilriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

oyunu max ayarlarda oynuyorum fps değerleri iyi çift çekirdeğe göre

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

Bende 4 çekirdekli işlemci var.Eğer panelindeki sistem doğruysa benden daha yüksek fps alıyorsun.5850 ile full detay vsync açık maximum fps 56 minimum 43 fps alıyorum.Bence max ayarlar değil sizin testiniz.Tabi sistem panelinde ki doğru ise..

Dostum sistemimiz aynı.Bende Q8300 kullanıyorum ve 3.2 de,ekran kartımda hd5850.1920x1080 full ayarlarda akıcı oynayabilirim inş dostum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.