Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kontrol için dirt 2 ayarlarında olacak şekilde neleri değiştirmemiz gerekir.bilgisi olanlardan yardım lütfen..tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

serinin en iyi oyunu olmuş.grafikler süper kar,yağmur eklenmiş.hele yagmurda araçtan akan sular falan..boylesini ilk defa goruyorum.yeni araçlar yeni yarışlar yeni oyunlar eklenmiş.show bile yapabılıyoruz oyunda.oyun yabancı-türk incelemelerde ortalama 9 gibi bi puan almış.halen vasat diyen arkadaslar var onlara tavsiyem most wanted oynasınlarayrıca bazı arkadaslar kontroller çok basit falan demiş.ben katılmıyorum.asist.(yardımcılarımız) kapatın yani hepsini off yapın göreyim ben sizi

most wanted tetris vari bir oyun dirt3 ‘de dirt’2 nin makyajlı hali, tabi vasat yani ortalama kullanıcılar için iyi bir oyun olabilir ; lakin bir gran turismo 5 görmüş ; replayını tatmış oyuncular için tetris vari kontrolleri ile ancak beklentisi düşük kullanıcıları tatmin edebilir..

Onun haricin de VASAT yani ortalama bir oyun yine fark koyabilmiş değil codemasters..

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Direksiyonu olan arkadaşlar feedback vibration ayarlarını ne yapıyorsunuz?

oyunlarda kesinlikle force feedback kullanmam,lastikleri kendim toparlamayı tercih ederim.onun haricinde dirt 3 için titreşim yuzde 50 direksiyon ağırlığı yuzde 80 şeklinde

kullanıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Colin McRae Rally 2'den beri serinin her oyununu merakla bekledim ve her seferinde de beklentilerimin cogu karsilandi ama bu oyunu oynamaya baslayinca gercekten hayal kirikligina ugradim; surus keyfinin CMR serisi ile uzaktan yakindan bir alakasi kalmamis.

Colin McRae rahmetli olunca Ken Blockla yoluna devam eden Codemasters birseylerin ters gittigini en kisa surede fark eder insallah.

Oynanabilirligi ve surus keyfini begenen arkadaslara tavsiyem Colin McRae Rally 2 den baslayip DiRT3'e kadar seriyi oynasinlar ve karari kendileri versinler...

Kesinlikle katiliyorum bu kontroller nedir boyle tam bir rezalet olmus cok buyuk hayel kirikligina ugradim. dirt 2nin kontrollerini hic ellemeselerdi keske

bu yorumları klavyeye göre mi yoksa direksiyona göre mi yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReSPeCT PwR

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

serinin en iyi oyunu olmuş.grafikler süper kar,yağmur eklenmiş.hele yagmurda araçtan akan sular falan..boylesini ilk defa goruyorum.yeni araçlar yeni yarışlar yeni oyunlar eklenmiş.show bile yapabılıyoruz oyunda.oyun yabancı-türk incelemelerde ortalama 9 gibi bi puan almış.halen vasat diyen arkadaslar var onlara tavsiyem most wanted oynasınlarayrıca bazı arkadaslar kontroller çok basit falan demiş.ben katılmıyorum.asist.(yardımcılarımız) kapatın yani hepsini off yapın göreyim ben sizi

most wanted tetris vari bir oyun dirt3 ‘de dirt’2 nin makyajlı hali, tabi vasat yani ortalama kullanıcılar için iyi bir oyun olabilir ; lakin bir gran turismo 5 görmüş ; replayını tatmış oyuncular için tetris vari kontrolleri ile ancak beklentisi düşük kullanıcıları tatmin edebilir..

Onun haricin de VASAT yani ortalama bir oyun yine fark koyabilmiş değil codemasters..

tamam

• Pek begenemedim
  • Beyler bu adamlardan daha iyi biliyosunuz bu işi
    * Eurogamer – 9
    * GamesRadar – 9
    * Gamersyde – “Mükemmel”
    * STN – “Çok İyi”
    * Videogamer – 9
    * Bölümsonu canavarı-9,2
    * GameTrailers.com-9,2
    * GamesRadar.com-9
    * NowGamer-9,3
    * ComputerAndVideoGames.com-9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 26 Mayıs 2011; 9:42:08 >
  • Oyunu çok beğendiğimi belirterek kısaca artılarını yazayım.

+ Momo ile sürüş çok zevkli. Dirt 2 ye göre kesinlikle daha gerçekçi, ralli yaptığınızı hissettiriyor.
    + Grafikler daha gerçekçi bir görüntü almış.
    + Araç setupları sürelerinize çok etki ediyor. Bu da bir nebze olsun simülasyon havası katnış.
    + Birçok mod, araç ve harita olması.

- Bazen flashback kullanımlarında geriye çok yavaş sarıyor. (patch ile düzelir sanıyorum).

Not: Oyun orjinal.
  • Arkadaşlar oyundan çıkıp tekrar giriş yapınca profilime tıklayınca giriş yapmıyor
    oyun orjinal wlm kimliğim ve şifrem ile oturum açıyorum
    neden giriş yaparken ne yapmak gerekiyor profilin kaldığı yerden devamı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 26 Mayıs 2011; 10:08:53 >

• Arkadaşlar nadiren oyun içi loading ekranlarında exe hatası alıp oyunun kapandığı oluyormu?

Edit: Oyunu kaldırıp tekrar yükledikten sonra hataya rastlamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 25 Mayıs 2011; 10:55:03 >
  • Codemaster'ın Formulası neyse rallysi de o. Ama grafiklerin hakkını vermek lazım.
  • @baybarut

Dirt 3 resmi forumlarında bu sorununu paylaş bence. Burda çözüm bulamayabilirsin.
  • Oyunu Logitech F710 game pad ile oynadım.Beklediğim gibi çok iyi bir oyun olmuş.Her şey düşünülmüş,grafikler müthiş.Yarışlar zevkli ve flashback olayıda iyi olmuş.Genel olarak ben memnun kaldım.
  • @solid

Evet exe hataları dirt 2 de oluyordu bundada oluyor. Dirt 2 de directx 9 moduna geçerek sorunu çözüyorduk. Ya da fraps benzeri programlar da aynı hataya sebep oluyordu. Dirt 3 te de dün bir kez aynı hatayla karşılaştım sonra nvidia control panel ayarlarını default yaptım ve şimdilik bir hata almadım. Kısaca çözümler;

+ Fraps kapa
    + ati catalyst veya nvidia control panel ayarlarını sıfırla
    + Overclock varsa sıfırla
    + Belgelerim/my games/dirt 3/hardware settings config teki directx9 u true yap.
  • Options dan grafik ayarlarını vs yapıyorum ardından profile girip "Save Profil" dediğim zaman "Save Failed" diye bi hata alıyorum.Ne yaptıysam ettiysem çözüm bulamadım bu soruna offline profil actım Xlive da yine aynı hata.Lütfen birisi yardımcı olsun
  • @_ahtuner_

Autosave açabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

@_ahtuner_

Autosave açabiliyor musun?

Evet acabiliyorum.Oyuna ilk girerken tanıtım konuşmaları yapan bi kadın o konuşuyo falan en sonunda oto save acılsın mı diyo evet diyorum save created diyo ama oyundan cıkıp tekrar girdiğim zaman herşey sıfırlanıyo kadın yine tanıtım konuşmaları yapıyo.Kendim save profil diyorum bu seferde failed veriyo
  • @_ahtuner_

oyununuz orjinal değil sanırım?
  • Aynı save sorunu bende de var oyunu clonedvd çektim ve orjinal key aldım ama seve sorun var acaba optik medya olmadığı için mi desen ne alaka
  • çok güzele benziyor... 1-2 güne oynarım. (dirt 2 den daha iyi grafikelri sanırım yea)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.