Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Bu videoda 2. saniyede mavi-kırmızı çizgileri başka alan var mı ? Video benim değil ama bendede oluyor sert kazalarda,grafik problemi mi oyunun özelliği mi anlayamadım

aynı durum bendede mevcut

yabancı forumlarda da herkes buna takmış, o dirt2 de olan bir özellikti(sallanma efeği vardı) bu sefer daha gerçekci yapmışlar sadece

• ATI'nin sitesinde resmi olarak henüz yayınlanmadı. AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC5 - May 25)

Release notes:

Enables AMD CrossFire™ scaling for Brink
    Enables AMD CrossFire scaling for The Witcher 2
    Improves performance for Dirt 3

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=344990

Ben şimdilik sadece Dirt'de denedim ve sonuç olumlu .

11.5 RC1 - 1680x1050 8XMAA --- 11.5 RC1 - 1680x1050 8XMAA RC5
    DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

• DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
  • Bir ben giremedim ne biçim oyunmuş ya.Yabanıc forumlarda millet çok fena sövüyor codemaster a
  • Direksiyonla çok zevkli. Ancak klavyeden hiç zevk alamadım. Bu oyunu mutlaka direksiyon seti ole denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bir ben giremedim ne biçim oyunmuş ya.Yabanıc forumlarda millet çok fena sövüyor codemaster a

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Direksiyonla çok zevkli. Ancak klavyeden hiç zevk alamadım. Bu oyunu mutlaka direksiyon seti ole denemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum..Direksiyonu kaldırmıştım bir ara klavyeyle deneyeyim dedim katlanılmaz bir oyun deneyimi yaşadım yarım saatleiğine (:

Oyunda debriyaj desteği bile var g25 g27 ile çok güzel olur ancak çoğu kişinin otomatık vıtesle oynayacağına emınım..Cunku bir simulasyon gibi ağır değil cok hızlı oyun,deli gibi vites değiştirmek gerekiyor oynarken..
  • ya bu 3. mesajim ama arkadaslar online modelari nasil oyunun sizce orjinal almaya deger mi?
  • kolla oynuyorum oyunu ve oyunun hakikaten hiç bir zorlayıcılıgı yok. yarısşların zorlugundan bahsetmiyorum sürüş dinamigi kesinlikle çok kolay ve çocuk işi olmuş. biraz daha gerçekçilik katsalar ne bilim bir richard burns ralyy arıyor insanlar ve hala bunlar gittikçe arcadeye kayıyorlar . bir digeri yarış zorluklarından seviye 6 ya getirdigimde oyun aşırı zor oluyor 5. seviyede ise tam tersi çok kolay . kendim yarışların zor olmasını severim isterim ama bunda yapacagın şey virajlarda kaymamak olabildigince yolun kenarlarını kullanarak donmek olmuş .yani insan birazda kayarak donuşleri yapmak istiyor ama zorluk seviyesi ve bahsettigim sürüş dinamigi buna izin vermiyor . yalnız bu kadar yerdikten sonra bazı şeylerin hakkınında vermek lagzım oyun yinede çok zevkli özellikle bazı etaplardaki grafik kalitesi hayran bırakıyor...yine de diyesim geliyor shift 2 deki biraz zor ve gerçekçi olan suruş dinamigini rally tarzına çevirseler bnce burdaki herkesin takdirle karşılayacakları bir durum olurdu...

• Giremiyorum oyuna.

• Direksiyon sallamaktan kollarım ağrıdı
    Ama bırakamadım oyunu bi türlü acayip keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 26 Mayıs 2011; 3:45:15 >

• bende notebook tan oynamaya çalışıyorum ama güneş çıktığında güneş pesbembe birşey oluyor güneşin etrafıda pesbembe oluyor nasıl iş bu anlamadım notebook özellikleri:inte core i3+4gbram+hd5650 ekran kartı daha önce hiçbir oyunda böyle bi hatayla karşılaşmadım ve driver lar güncel
  • Direksiyonu olan arkadaşlar feedback vibration ayarlarını ne yapıyorsunuz?
  • İlk ikisini %100 e çektim en sondaki sertliğide %70de oynuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Direksiyonu olan arkadaşlar feedback vibration ayarlarını ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

min req. i karşılamayan bir sisteme sahibim acaba kaldırır mı
    amd athlon 3500+
    ati x1600
    1 gb ram

bu sistemle çok sıkıntı olmadan dirt 2 oynamıştım

Bu sistemle oynayabilirsen banada haber ver en düşük grafiğede razıyım. Bende ekran kartıyla ram seninkinden daha iyi ama işlemci sadece 3500+ değil 3000+ ghz..

daha indiremedim, aksilik olmazsa yarın haber veririm

şu siteye bak bi
    http://www.systemrequirementslab.com/marketing/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cöldeki kutup ayısı -- 26 Mayıs 2011; 3:46:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

kolla oynuyorum oyunu ve oyunun hakikaten hiç bir zorlayıcılıgı yok. yarısşların zorlugundan bahsetmiyorum sürüş dinamigi kesinlikle çok kolay ve çocuk işi olmuş. biraz daha gerçekçilik katsalar ne bilim bir richard burns ralyy arıyor insanlar ve hala bunlar gittikçe arcadeye kayıyorlar . bir digeri yarış zorluklarından seviye 6 ya getirdigimde oyun aşırı zor oluyor 5. seviyede ise tam tersi çok kolay . kendim yarışların zor olmasını severim isterim ama bunda yapacagın şey virajlarda kaymamak olabildigince yolun kenarlarını kullanarak donmek olmuş .yani insan birazda kayarak donuşleri yapmak istiyor ama zorluk seviyesi ve bahsettigim sürüş dinamigi buna izin vermiyor . yalnız bu kadar yerdikten sonra bazı şeylerin hakkınında vermek lagzım oyun yinede çok zevkli özellikle bazı etaplardaki grafik kalitesi hayran bırakıyor...yine de diyesim geliyor shift 2 deki biraz zor ve gerçekçi olan suruş dinamigini rally tarzına çevirseler bnce burdaki herkesin takdirle karşılayacakları bir durum olurdu...

söylediklerine katılıyorum. Ancak dediğiniz gibi zorluk seviyesi shift2 gibi olsaydı bu sefer "yok araba dönmüyor, yapa yapa bunumıu yapmışlar hiç güzel olmamış , çok zor olmuş, bu oyun için kol yada direksiyonmu alacaz" gibi ifadeler çıkacağından emin olabilirsin. herkes bizim gibi düşünmez. Ancak dediğiniz gibi keskin virajlarda el frenini kullanarak kayarak dönmek neredeyse imkansız. Bu bende de biraz hayal kırıklığı yaşattı. Ancak kabul etmek gerekirki bu haliyle bile çok oyundan daha güzel ve zevkli. Oyun sonuçta bu zevk almaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

kolla oynuyorum oyunu ve oyunun hakikaten hiç bir zorlayıcılıgı yok. yarısşların zorlugundan bahsetmiyorum sürüş dinamigi kesinlikle çok kolay ve çocuk işi olmuş. biraz daha gerçekçilik katsalar ne bilim bir richard burns ralyy arıyor insanlar ve hala bunlar gittikçe arcadeye kayıyorlar . bir digeri yarış zorluklarından seviye 6 ya getirdigimde oyun aşırı zor oluyor 5. seviyede ise tam tersi çok kolay . kendim yarışların zor olmasını severim isterim ama bunda yapacagın şey virajlarda kaymamak olabildigince yolun kenarlarını kullanarak donmek olmuş .yani insan birazda kayarak donuşleri yapmak istiyor ama zorluk seviyesi ve bahsettigim sürüş dinamigi buna izin vermiyor . yalnız bu kadar yerdikten sonra bazı şeylerin hakkınında vermek lagzım oyun yinede çok zevkli özellikle bazı etaplardaki grafik kalitesi hayran bırakıyor...yine de diyesim geliyor shift 2 deki biraz zor ve gerçekçi olan suruş dinamigini rally tarzına çevirseler bnce burdaki herkesin takdirle karşılayacakları bir durum olurdu...

söylediklerine katılıyorum. Ancak dediğiniz gibi zorluk seviyesi shift2 gibi olsaydı bu sefer "yok araba dönmüyor, yapa yapa bunumıu yapmışlar hiç güzel olmamış , çok zor olmuş, bu oyun için kol yada direksiyonmu alacaz" gibi ifadeler çıkacağından emin olabilirsin. herkes bizim gibi düşünmez. Ancak dediğiniz gibi keskin virajlarda el frenini kullanarak kayarak dönmek neredeyse imkansız. Bu bende de biraz hayal kırıklığı yaşattı. Ancak kabul etmek gerekirki bu haliyle bile çok oyundan daha güzel ve zevkli. Oyun sonuçta bu zevk almaya bakın.

Şimdiki oyuncu kitlesi öyle gerçekçi sürüş dinamikleri olan, zorlayıcı oyun istemiyor, gayet arcade oyunlar bekliyorlar yapımcılarda ona göre oyun yapıyorlar bu bir gerçek. Yapımcılara burada bir şey demeyi anlamsız buluyorum,piyasa ne talep ediyorsa onu veriyorlar.Richard Burns Rally ayarında da bir oyun gelmez bundan sonra bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Colin McRae Rally 2'den beri serinin her oyununu merakla bekledim ve her seferinde de beklentilerimin cogu karsilandi ama bu oyunu oynamaya baslayinca gercekten hayal kirikligina ugradim; surus keyfinin CMR serisi ile uzaktan yakindan bir alakasi kalmamis.

Colin McRae rahmetli olunca Ken Blockla yoluna devam eden Codemasters birseylerin ters gittigini en kisa surede fark eder insallah.

Oynanabilirligi ve surus keyfini begenen arkadaslara tavsiyem Colin McRae Rally 2 den baslayip DiRT3'e kadar seriyi oynasinlar ve karari kendileri versinler...

Kesinlikle katiliyorum bu kontroller nedir boyle tam bir rezalet olmus cok buyuk hayel kirikligina ugradim. dirt 2nin kontrollerini hic ellemeselerdi keske
  • serinin en iyi oyunu olmuş.grafikler süper kar,yağmur eklenmiş.hele yagmurda araçtan akan sular falan..boylesini ilk defa goruyorum.yeni araçlar yeni yarışlar yeni oyunlar eklenmiş.show bile yapabılıyoruz oyunda.oyun yabancı-türk incelemelerde ortalama 9 gibi bi puan almış.halen vasat diyen arkadaslar var onlara tavsiyem most wanted oynasınlarayrıca bazı arkadaslar kontroller çok basit falan demiş.ben katılmıyorum.asist.(yardımcılarımız) kapatın yani hepsini off yapın göreyim ben sizi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.