Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun açılırken DİRT3 Executable çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Bunun çözümünü bilen varmı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: batutemir

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

downforce u hard yapıp suspensionları soft yaparsan ve ride height ı low yaparsan çok daha rahat bi sürüş elde edersin hepsini birer parça ilerlet ama

yok aynı yine..araba çok hızlı davranıyor öyle böyle değil ama..sola bastığım anda sola veriyor kendini ardından sağa basınca hafif yanlaması gerekirken araba tüm gücüyle sağa doğru dönüyor..sürüş fiziğinde ciddi sorun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Oyun açılırken DİRT3 Executable çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.Bunun çözümünü bilen varmı acaba ??

oyun içinde ben de bi çok kere loading ekranlarında bunu yaşadım.hatta 2 save gitti bu yüzden.oyun bende çok çöküyor
  • Genel olarak güzel gibi gözüküyor. Bakalım...
  • Ben daha hiç oyuna giremeden bu hatayı alıyorum.Yokmu çözümünü bilen.
  • Colin McRae Rally 2'den beri serinin her oyununu merakla bekledim ve her seferinde de beklentilerimin cogu karsilandi ama bu oyunu oynamaya baslayinca gercekten hayal kirikligina ugradim; surus keyfinin CMR serisi ile uzaktan yakindan bir alakasi kalmamis.

Colin McRae rahmetli olunca Ken Blockla yoluna devam eden Codemasters birseylerin ters gittigini en kisa surede fark eder insallah.

Oynanabilirligi ve surus keyfini begenen arkadaslara tavsiyem Colin McRae Rally 2 den baslayip DiRT3'e kadar seriyi oynasinlar ve karari kendileri versinler...
  • quote:

quote:

quote:

bana fiziklerde sıkıntı yok gibi geldi de araba çok kutu gibi bea şöyle savrula savrula veya yanlaya yanlaya gidemiyorum hiç..

downforce u hard yapıp suspensionları soft yaparsan ve ride height ı low yaparsan çok daha rahat bi sürüş elde edersin hepsini birer parça ilerlet ama

yok aynı yine..araba çok hızlı davranıyor öyle böyle değil ama..sola bastığım anda sola veriyor kendini ardından sağa basınca hafif yanlaması gerekirken araba tüm gücüyle sağa doğru dönüyor..sürüş fiziğinde ciddi sorun var..

Asistleri kapattınız mı? Kapattıktan sonra düzeliyor herşey. Şimdi araba drift yapmak can atayor resmen.

• quote:

Ben daha hiç oyuna giremeden bu hatayı alıyorum.Yokmu çözümünü bilen.

bi önceki sayfada yazmıştım.oyuna girerken ben de hata alıyordum.sorun live id den çıktı.game for windowsun sorunsuz olduğunu,çalıştığını da bi kontrol ediver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

min req. i karşılamayan bir sisteme sahibim acaba kaldırır mı
    amd athlon 3500+
    ati x1600
    1 gb ram

bu sistemle çok sıkıntı olmadan dirt 2 oynamıştım

Bu sistemle oynayabilirsen banada haber ver en düşük grafiğede razıyım. Bende ekran kartıyla ram seninkinden daha iyi ama işlemci sadece 3500+ değil 3000+ ghz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGYüksel

kesinlikle piyasadaki şuan en kaliteli direksiyonlar onlar. ben 1 senedir logitech formula force ex kullanıyorum performansı sağlamlığı çok iyi özellikle force feedback ile dirt2-3 ayrı bir zevk oluyor. şuan piyasada fazla yok yeni seri çıkartıcak logitech ama bulabilirsen driving force gt iyidir şu dönem için. başka direksiyonlara boşa para verme.

İyi güzel ama piyasada logitech direksiyon bulmak çok zor , adamlar driving gt ikinci eline 160 170 TL istiyorlar.Momo veya driving force ex ile de sıkıntı yaşamadan oynanır mı peki.
  • quote:

Buda hata ayrıntıları.Fikri olan varmı ??

Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: dirt3_game.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4daccacb
    Hata Modülü Adı: dirt3_game.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4daccacb
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00197824
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

• oyun dirt2 nin üstüne üç beş makyajdan öte birşey koyamamış.. özellikle replay aynı.. insan gran turismo 5 'in replayını gördükten sonra dirt2'nin üzerine üç beş bişi koyup replay görüntü açılarını elden geçirmez mi??

oyun vasat tek kelime ile vasat.. dirt2'nin üstüne nerdeyse hiçbirşey koymuyor youtube a upload kimin umrunda..?
  • quote:

Antivirüsü kapa. Eğer korsan oyun kullanıyorsan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Antivirüsü kapa. Eğer korsan oyun kullanıyorsan tabi.

Fark yok hocam aynı hata
  • Gtx580 1920x1200 4xmsaa-16xaf ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 26 Mayıs 2011; 0:15:17 >
  • @Digiali

değerler düşük ; 8qsaa ultra da 70fps aldım ; işlemci limitine mi takıldı bir yerde sıkıntı var sanırım senin benchde.. ben de de gtx580 var çünkü

1920x1080P ULTRA 4xmaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSPeCT PwR -- 25 Mayıs 2011; 23:54:10 >
  • quote:

quote:

quote:

steering linearity ayarını eksilere getirmen sorununu çözecektir.ister klavye ister direksiyonla oyna farketmez

ben -8 de kullanıyorum mesela

• Bu videoda 2. saniyede mavi-kırmızı çizgileri başka alan var mı ? Video benim değil ama bendede oluyor sert kazalarda,grafik problemi mi oyunun özelliği mi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Bu videoda 2. saniyede mavi-kırmızı çizgileri başka alan var mı ? Video benim değil ama bendede oluyor sert kazalarda,grafik problemi mi oyunun özelliği mi anlayamadım

aynı durum bendede mevcut

• %79 geliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.