Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

Orijinalden alıntı: Edsgn

quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

aynı sorun bendede var görev yöneticisinde çalışıyor 1-2 saniye sonra ordanda kayboluyor. nası yapcaz bunu yaa.

Sırasıyla
    Bilgisayardaki Games for windows live güncel değilse iso'dan günceli kuruyorsunuz. Yine isonun içindeki openAL ve DirectX i kuruyorsunuz. Sonrasında kurulu oyunu uninstall ediyorsunuz ve tekrar kuruyorsunuz gerekli işlemi yapıp oyuna giriyorsunuz. (Driverlarınızın güncel olmasına da dikkat edin)

Dediklerinizi yaptım ama gene olmadı ekran kartı driverinida indirdim ama hala aynı başka bişey yapmam gerekiyormuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colorone -- 26 Mayıs 2011; 22:54:47 >

• Dir3'un surus dinamigini begenen arkadaslardan kaci CMR 2, CMR 3, CMR 4 CMR 5 oynadi acaba cok merak ediyorum.

Iddia ediyorum ki Dirt3'u begenip de dedigim oyunlari deneyecek olanlarin diyecegi ilk sey bu ne bicim bir grafiktir, boyle grafikle oyun oynanir mi,

Ikincisi ise bu ne bicim oyun ki araba yolda gitmiyor...
  • Binbir türlü zorluktan sonra edinip yükledim bu kezde save yapmıyor oyun ya. Offline profil felan diyecek varsa vardı zaten benim profilim gfwl de açınca direk giriş yapıyo profile fakat save yaparken hata veriyo. Yokmudur bi bilen eden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilenbilir

Benim fraps ile yaptığım oyun içi kayıtları bozuk oluyor. renkler bir acaip .. siz nasıl kaydediyorsunuz ?

Ayrıca grafil ayarlarını değiştirdikten sonra Benchmark a da girerken hata veriyor.. oyunamada save de sorun yok.

Win7 64 .. işlemci : Athlon II X 2 245 : Ekran kartı : Sapphire HD 6850 4 Gb 1333 DDr 3 Ram . anakart Asus M4A78LT -M LE 760 G

Sorun çözüldü. Fraps ın güncel versiyonunda kayıt sorunsuz..
  • beyler akşamüsüt yarışlarında bende yollar acayıp beyaz beyaz sekılller cıkıyor boyle parlıyor benım gıbı bu sorunla karsılasan var mı driverlerimi guncelledım ati HD 4870X2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Dir3'un surus dinamigini begenen arkadaslardan kaci CMR 2, CMR 3, CMR 4 CMR 5 oynadi acaba cok merak ediyorum.

Iddia ediyorum ki Dirt3'u begenip de dedigim oyunlari deneyecek olanlarin diyecegi ilk sey bu ne bicim bir grafiktir, boyle grafikle oyun oynanir mi,

Sonunda birisi duygularıma tercüman oldu. Dirt 3'ün ya sürüş dinamiklerinde bir şeyler eksik ya da ben bu yukarıdaki oyunlardan hiçbirini oynamadım. Biz fiziklerin ilerlemesini beklerken (haliyle) CM ters köşeye yatırdı yine. Sony_55'in saf arcade demesi de bundan kaynaklanıyor olabilir. Simulasyonu çağrıştıracak çok aman aman öğe yok, saf arcade de denmez ama bir türlü ısınamadık sürüş dinamiğine.

• Bende renkler birbirine giriyor nedense . Güneş falan kıpkırmızı oluyor . Loading çekerken görüntüler falan bozuluyor . Neden olabilir acaba ? Format atıcaktım önceden bir kuruyim bakim dedim renkler birbirine falan giriyordu . Format attım yine aynı sorun . Ekran kartı driverimda güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

Orijinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Dir3'un surus dinamigini begenen arkadaslardan kaci CMR 2, CMR 3, CMR 4 CMR 5 oynadi acaba cok merak ediyorum.

Sonunda birisi duygularıma tercüman oldu. Dirt 3'ün ya sürüş dinamiklerinde bir şeyler eksik ya da ben bu yukarıdaki oyunlardan hiçbirini oynamadım. Biz fiziklerin ilerlemesini beklerken (haliyle) CM ters köşeye yatırdı yine. Sony_55'in saf arcade demesi de bundan kaynaklanıyor olabilir. Simulasyonu çağrıştıracak çok aman aman öğe yok, saf arcade de denmez ama bir türlü ısınamadık sürüş dinamiğine.

+1

Simülasyoncu Richard Burns Rally Tercih eder.. Ama Dirt seriside grafiği sayesinde oyna beni diyor.. ve oynatıyor.. WRC resmi oyunu olan "WRC The Game" fiyaskosundan sonra hele..

Biraz amerikan pazarı düşünülmüş.. Obez amerikan çocuklarının gamepad le rahat oynaması dikkate alınmış sanki. Bitene kadar oynarız. Sonra RBR yr döneriz yine ( simülasyoncular olarak ).. Her yeni janjanlı oyundan sonra olduğu gibi :)

• Oyunu kötülemek için söylemiyorum ama sanki serinin 2. oyununun grafikleri daha iyiydi, ya sanki son oyunda grafikler tam net değil gibi, bir bulanıklık var gibi, ışıklandırma da öyle keza. Hatta Dirt2 de en çok beğendiğim suyun ön cama sıçramasıydı. Bu son oyunda yok eğer yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Oyunu kötülemek için söylemiyorum ama sanki serinin 2. oyununun grafikleri daha iyiydi, ya sanki son oyunda grafikler tam net değil gibi, bir bulanıklık var gibi, ışıklandırma da öyle keza. Hatta Dirt2 de en çok beğendiğim suyun ön cama sıçramasıydı. Bu son oyunda yok eğer yanılmıyorsam.

Suyun ön cama sıçraması Var.

İlk Dirt 3 videom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilenbilir -- 27 Mayıs 2011; 2:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_
    beyler akşamüsüt yarışlarında bende yollar acayıp beyaz beyaz sekılller cıkıyor boyle parlıyor benım gıbı bu sorunla karsılasan var mı driverlerimi guncelledım ati HD 4870X2

Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

orj oyunalmayanlara bir haberim war Hani Save Sorunu Yasayanlar Varya

Save Sorunu Yaşıyanların tek yapıcağı SKİDROW cracki indirip içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine yapıstırmak ve sonrada oyunun keyfine varmak..

Okuyamayanlar İçin..
  • Arkadaşlar oyunu d sürücüsüne yükledim orjinal key ile oyunda bir güzel save ediyor ama çıkıp tekrar girince sıfıra sıfır
    c sürücüsüne yükleyince de aynı olursa ne yapmak lazım
    var mı çözümü bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Bu adamlar gerçekten kodların efendileri ya, optimizasyon konusunda Dirt3 kadar iyi bir oyun daha gelmez kanımca

+1 menülerin kolaylığı olsun oyun akıcılığı olsun bence 10 üzerinden 10
  • cmr 2 3 4 ve 2005 i expert modlarında birçok kez bitirmiş biri olarak dirt 3 te de aynı keyfi aldığımı söyleyebilirim. Yalnız oyun mu zor ben mi direksiyonla iyi performans gösteremiyorum bilmiyorum, çünkü advance modda zorluk derecesini 5 den 4 e almazsam rally parkurlarında rakiplerin yaptıkları dereceleri yapamıyorum. 5 te oynayanların tavsiyelerini bekliyorum.
  • CMR 2.0'dan sonra çok bozdu. Bi yerden sonra bozmaz dedik ama önünü alamadılar.

Ken Block'un oyunu oldu iyice, hoş çocuk ama oyunu sevmiyorum :/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar oyunu kurmamdakı sorunu hallettım. suanda pcde oyun kurulu. fakat crackı yaptıgım halde dirt3.exe dosyasını calıstırdıgımda pc hıc bır tepkı vermıyor oyuna gırmıyor. neden acaba sizce ? lutfen yardımcı olun..

aynı sorun bendede var görev yöneticisinde çalışıyor 1-2 saniye sonra ordanda kayboluyor. nası yapcaz bunu yaa.

Sırasıyla
    Bilgisayardaki Games for windows live güncel değilse iso'dan günceli kuruyorsunuz. Yine isonun içindeki openAL ve DirectX i kuruyorsunuz. Sonrasında kurulu oyunu uninstall ediyorsunuz ve tekrar kuruyorsunuz gerekli işlemi yapıp oyuna giriyorsunuz. (Driverlarınızın güncel olmasına da dikkat edin)

Dediklerinizi yaptım ama gene olmadı ekran kartı driverinida indirdim ama hala aynı başka bişey yapmam gerekiyormuydu.

bugune kadar hıc bır oyun ıcın bu kadar ugrasmamıstım. baslayacagım oyununa dirt 3 une dıyıp dırek sildim. silme işlemi yuklemeden daha uzun surdu. suanda buraya cok kufur yazmak ısterdım ama kufur etmeyıp gıdıp ps3 ıcın olanını alıcam. Yaşasınnn Playstation 3 :D artık pcde oyun oynarsam namerdim :)

• Bende klavyede oynayanlardanım;Advanced'te diffuculty 5 te oynuyorum bazı oyunlarda 6 da dahi oynayabilirim ama özellikle karlı yarışlarda diffuculty i 3 yada 4 e çekmek zorunda kalıyorum.Karlı yarışlarda baya bir zorlanıcaz gibime geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sırasıyla

bugune kadar hıc bır oyun ıcın bu kadar ugrasmamıstım. baslayacagım oyununa dirt 3 une dıyıp dırek sildim. silme işlemi yuklemeden daha uzun surdu. suanda buraya cok kufur yazmak ısterdım ama kufur etmeyıp gıdıp ps3 ıcın olanını alıcam. Yaşasınnn Playstation 3 :D artık pcde oyun oynarsam namerdim :)

dirt3 simgesinde değil play yazan başka bir simge var.ona tıklaman gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

yarış sırasında yağmur veya kar yağarken arabanın ön camında neden hiç bir efekt olmuyor?Dirt 2 su birikintisine girince camdan sular süzülürdü, bunda da kar ve yağmur efektleri olur diye düşünmüştüm ama yok.
    Sizde de böyle mi durum?
    Bütün ayarlar ultra/high bu arada.

Evet bunun gibi olmasını beklerdik..
    http://www.youtube.com/watch?v=GKuq8yQ4Hx4

aynen bende f1 2010 daki gibi yağmur efektleri olur diye beklemiştim ama tdu2 daki kadar bile olmamış bir yağmur efekti var oyunda

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.