Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşamüstü gittim dirt 2 aldım onuda kurdum oynamaya başladım...
    Açıkcası grafik olarak dirt 3 daha üstün ancak oynanış bakımından dirt 2 daha gerçekçi dirt 3 ise daha arcade tarzı bir oyun olmuş.Ama bana sorarsanız shift 2 halt etmiş diyorum bu iki oyunun yanında

Size tavsiyem kameranızıda araç içine alın daha gerçekçi oluyor...Su birikintisinden geçiyorsun camlar komple çamur kaplanıyor

Ara sıra çöl yarışlarında da gideceğim yönü kestiremiyorum bunlar dışında bir problemim yok...
  • 1.1 patch yüklenince yeni yarışlarmı geliyor yoksa banamı öyle geldi
  • Arkadaşlar ekstra paketler hakkında bir arkadaş bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Dün akşamüstü gittim dirt 2 aldım onuda kurdum oynamaya başladım...
    Açıkcası grafik olarak dirt 3 daha üstün ancak oynanış bakımından dirt 2 daha gerçekçi dirt 3 ise daha arcade tarzı bir oyun olmuş.Ama bana sorarsanız shift 2 halt etmiş diyorum bu iki oyunun yanında

Size tavsiyem kameranızıda araç içine alın daha gerçekçi oluyor...Su birikintisinden geçiyorsun camlar komple çamur kaplanıyor

Ara sıra çöl yarışlarında da gideceğim yönü kestiremiyorum bunlar dışında bir problemim yok...

Çöl ve karda arabanın içinden kullanılmıyor ya, önümü göremiyorum ki.

• Monte carlo dlc 'si çok zevkli kesinlikle tavsiye ederim, araç dlc leri ise tamamen zevkine kalmış. Ben son çıkan mud and gutsı aldım, özellikle lanci ve mustang için.
  • Peki bu DLC leri para ile mi satın almamız gerekiyor.Kendi sitesinden download yaparak yükleyemez miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Peki bu DLC leri para ile mi satın almamız gerekiyor.Kendi sitesinden download yaparak yükleyemez miyim?

Paralı oluyor benim bildiğim.
  • Elbette. Oyununuz orjinal değilse unutun zaten dlc işini.
  • Valla Codemasters DLC'lerden iyi götürdü parayı Mud and Guts da iyiymiş,çıktığı gibi kaptım Peugeot 205 için
  • quote:

Dün akşamüstü gittim dirt 2 aldım onuda kurdum oynamaya başladım...

dirt 2'nin online modeunda çok kişi var mı.
    aslında çok fazla kişi olması önemli değil. rahatça oyun bulmak yeterli

• yaklaşık 2 dk lık yarışımı 30 sn lik partlar halinde kaydettim yaklaşık 1 gb yer kapladı

bu videoları nasıl birleştirip boyutunu küçültebilirim bir kaç program denedim ama beceremedim...

• buda benden dirt 2 performansı olsun...
    Ufak tefek hatalarım var ama sürüşüm idare eder...
    Yorumlarınızı beklyorum
  • quote:

yaklaşık 2 dk lık yarışımı 30 sn lik partlar halinde kaydettim yaklaşık 1 gb yer kapladı

bu videoları nasıl birleştirip boyutunu küçültebilirim bir kaç program denedim ama beceremedim...

Frabsla cektigin videoyu youtube Record from webcam yap webcam olarak sanal cam kullan
  • allah aşkına bir aydan fazla oldu oyunu yüklediğim save işini bir türlü beceremedim....rica etsem birileri yardımcı olabilirmi...nasıl olacak save işi :(
  • quote:

Burası neresiymiş ya güzelmiş. Sürüşünde orta halli işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ChernobyL54

arkadaşlar ben oyun hakkında görüşlerimi söylemek istiyorum.
    Oyunu ilk aldım heycanlıydım e 2 kat daha büyük grafikler daha iyi elde değil neyse oyune girdim daha ilk açıldığında oyun ölü olduğunu belli etti yani ilk çıkan arabanın sesi olsun menü olsun belliydi oyun ölü. neyse yarışlara filan girdim ilkten oyun çok hoş geldi hem de çok hoş başından kalkamadım kontrollerde çok sıkıntı çektim dirt 2 den sonra ama -hala tam anlamıyla alışamasam da- alıştım çok şükür oyun ölü ama eğlenceliydi -en azından ilk başlarda- özellikle gymkhana lara bitmiştim oyunu bağlatan şey gymkhana lardı neyse öyle böyle oynadım ama bi zaman sonra ki 2. sezonun başları gibi sıkılmaya başladım tamam oyun çok iyi gerçekten sürüş harika grafikler şu an ki fps lere bile taş çıkartır ama oyun ölü oyunda can yok yani yarışırken içim sıkılmaya başladı ana menü zevk vermiyo 1. oluyorsunuz heycanlandıran bi şey olmuyo oysa dirt 2 de yarış içinde sana radyoyla konuşuyolar geçince "haha" diyor ana menü ki karavan çok muhteşem o atmosfer oyuna can katıyor şarkılar olsun insanı koparıyor -bi rock dinleyicisi olarak- 1. oluyosunuz konfeti atılıyor hemen kopuk bi şarkı giriyor insan kendinden geçiyor ama dirt 3te bunların hiçbirisi yok sadece yarışıyorsunuz sasdece yarış araba sür ki kontroller de zor mesela 2 de geçiliyosun ama adam "haha" diyo seni gaza getiriyo ufak da olsas bi tebessüm edip gaza basıyosunuz ama bunda hayır adam geçiyo zaten ölü oyun iyice ölüyo. Oyun gerçekten saygıyı hakediyor grafikleri muhteşem, sürüş zor ama gerçekçi -ki zaten codemasters demek gerçekçilik demek-, karlı yarışlar, toprak, asfalt harikalar ama oyun o kadar ölü ki oyunu oynayamıyosunuz içiniz daralıyor. Bence dirt 3 alıcağınıza gidin kesinlikle dirt 2 alın sürüş saçma gelebilir ama o atmosfer kesinlikle buna değer...

Bu nasıl bir çelişkidir ya Oyun ölü ama eğlenceli. Başından kalmamadım ama oyun ölü ama eğlenceli bi o kadar da ölü ama eğlenceli Bence sen ne istediğini bilmiyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Burası neresiymiş ya güzelmiş. Sürüşünde orta halli işte

orası çin de bir yarış

anlayamadığım tekli ralli (süreli) yarışlarda arabada çizik yok ama rallcross yarışlarında araç hurdaya dönüyor arkadaş adamlara da çarpmadan geçemiyorsun

• arkadaşlar bende 9800gt ve E8400 var. Fakat oyun her 45sn'de bir 10sn'lik takılma yapıyor. Hevesim kursağımda kaldı:)
    Bir ele atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

allah aşkına bir aydan fazla oldu oyunu yüklediğim save işini bir türlü beceremedim....rica etsem birileri yardımcı olabilirmi...nasıl olacak save işi :(

Girişte Live menüsü çıkıyor. Orada hesap oluştururken "create a local .." diye bir şey var ona tıklayacaksın. Bir sayfa var aşağı doğru in mavi renkli bir yazı. Oradan yerel bir hesap oluşturduktan sonra save'lemede bir sorunun kalmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.