Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f_desat

dlc paketleri games windows live 'dan almayı düşünüyorum. ama kredi kart ödeme esnasında beni contact information 'a yönlendiriyor. kendi adresimi girdim. posta kodu yanlış diyor. amerika 'dan bir adres girdim. yine posta koduna takıldık. yardım lütfen...

aynen..ne yaparsam yapayım kredi kartını kabul etmiyor
  • Bu dlc olayının çözümünü bilen varsa yazsın lütfen, oyunun forumlarına da üye olunmuyo. Daha önceden olan varsa bi konu açıp sorsun bu dlc olayını. Mail adresi de bulamadım kii bulsam mail atıcam.
  • paypal ile dlc paket alma işlemi.

kendi yaptığım şekilde yazıyorum.

dlc 'leri almak için ilk önce puan almamız gerekiyor.

aşağıdaki linke giriyoruz.

http://www.xbox.com/en-GB/Live/Join-Today

"Sign In" diyoruz. burdan windows live id ve password 'unuzu giriyorsunuz.

Giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üsttünde nick 'iniz gözükecek. Onun hemen alt satırında Add Points yazıyor. Ona tıklayın.

Çıkan sayfada almak istediğiniz puanı seçin. Ardından Next diyin. Ödeme sayfasına gireceksiniz. çıkan sayfada paypal ile ödeme seçeneği çıkacak. Paypal ile ödeme yapıp istediğiniz kadar puan ekleyip artık dlc 'leri download yapabilirsiniz.

quote:

dlc paketleri games windows live 'dan almayı düşünüyorum. ama kredi kart ödeme esnasında beni contact information 'a yönlendiriyor. kendi adresimi girdim. posta kodu yanlış diyor. amerika 'dan bir adres girdim. yine posta koduna takıldık. yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_desat -- 2 Temmuz 2011; 17:46:43 >

• @f_desat

Teşekkürler ama yine posta koduna takılıyorum ben, ne yazdınız acaba?
  • quote:

paypal ile dlc paket alma işlemi.

kendi yaptığım şekilde yazıyorum.

dlc 'leri almak için ilk önce puan almamız gerekiyor.

aşağıdaki linke giriyoruz.

http://www.xbox.com/en-GB/Live/Join-Today

"Sign In" diyoruz. burdan windows live id ve password 'unuzu giriyorsunuz.

Giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üsttünde nick 'iniz gözükecek. Onun hemen alt satırında Add Points yazıyor. Ona tıklayın.

Çıkan sayfada almak istediğiniz puanı seçin. Ardından Next diyin. Ödeme sayfasına gireceksiniz. çıkan sayfada paypal ile ödeme seçeneği çıkacak. Paypal ile ödeme yapıp istediğiniz kadar puan ekleyip artık dlc 'leri download yapabilirsiniz.

quote:

çok teşekkürler,hallettim ben de bu yöntemle..Monte Carlo Pack'i tavsiye ederim muhteşem manzaralar var

• Adres olarak bunu kullandım.

Alıntı :

"Google’dan rahatlıkla bulabileceğiniz bir Amerikan yada İngiliz adresi yazmanız gerekiyor. Önemli olan Postakodu ile şehrin birbirini tutması. ”Street Address 1”: Buraya herhangi bir rakam girin.(İngiliz hesabı için 16 Hanbury St. yazın) ”City” kısmına: ”San Jose” yazın.(İngiliz hesabı için London yazın) ”State/Province” kısmına : California yazın. ”Postal Code”: ”95131” yazın(İngiliz hesabı için E16QR yazın) ve ”Continue” butonuna basarak geçiniz."

quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

@f_desat

Teşekkürler ama yine posta koduna takılıyorum ben, ne yazdınız acaba?
  • teşekkürler yaptım ve haritaya bayıldım, pahalı ama hakkını veriyor.
  • oyunu kopya indirip orj,nal cd key alıp aktive ettim online oynuyorum bir sorun yok fakat dirtnet'e bağlanamıyorum!!! yardımcı olursanız sevirinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

olmamış dirt 2 den kötü dirt 1 den zaten kötü sonuç olarak kötü shift 2 ye devam

Buna nasıl kara verdiğini sölermisin. ve Sanırım Shift 2 le arasındaki farkı anlamadım galiba yada bana ole geldi neresi kotu olmus merak ediyorummm....
  • Beyler yardımedın yav online oynayamıyorum online olamadıgım ıcınde oyu kaydolmuyo bana bole bıo hata verıyo gamesforlive /support tan indirdiğim dosya onu indiremediğim içinde online olmuyoo hata aynen su

KB938759 Setup Error setup cannot update your Windows Xp Files couse the language
    İnstalled on your system in different form the update language

download kısmındaki tum dilleri indirip denedim yine olmuyor yine olmuyor delirmek hatta ve hatta çıldırmak içten bile degil
    Yardım edın
  • drıft vb seylerı koymasalar olmazdı sankı sınır bozuyor vallaha dıreksıyon olsa yapacam ama klavye ıle olmuyor arkadas.
  • Dirt 3'e bir türlü ısınamadım ben, Dirt 2'yi büyük bir zevkle bitirmiştim halbu ki. Arada Murat 131 kullanmak için giriyorum o kadar
  • "X Games Asia Track Pack" ne zaman çıkacak acaba?

Monte Carlo'daki dar dağ yolları baya heyecan verici
  • DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]
    Dirt 3 güzel olmuş bir iki yaris yaptım menüyü degistirmişler Kontroller ve grafik iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 7 Temmuz 2011; 0:48:57 >
  • Arkadaşlar oyunu kurdum herşey çok güzel ancak araç stabilitesinde sorunum var.Araç yolda durmuyor.Klavye dönüş tuşlarına bastığım anda sağ sola sert dönüş yapıyor.Control ayarlarını nasıl yapmalıyım steering vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar oyunu kurdum herşey çok güzel ancak araç stabilitesinde sorunum var.Araç yolda durmuyor.Klavye dönüş tuşlarına bastığım anda sağ sola sert dönüş yapıyor.Control ayarlarını nasıl yapmalıyım steering vs.?

Bundan bende şikayetciydim. Sonradan alıştım ama şimdi baya iyi oynuyorum. Underground'daki gibi basmamak lazım tuşlara tabi.
  • Rally oyunlarının kontrollerinden hep şikayetçi olmuşumdur
  • arkadaşlar ben oyun hakkında görüşlerimi söylemek istiyorum.
    Oyunu ilk aldım heycanlıydım e 2 kat daha büyük grafikler daha iyi elde değil neyse oyune girdim daha ilk açıldığında oyun ölü olduğunu belli etti yani ilk çıkan arabanın sesi olsun menü olsun belliydi oyun ölü. neyse yarışlara filan girdim ilkten oyun çok hoş geldi hem de çok hoş başından kalkamadım kontrollerde çok sıkıntı çektim dirt 2 den sonra ama -hala tam anlamıyla alışamasam da- alıştım çok şükür oyun ölü ama eğlenceliydi -en azından ilk başlarda- özellikle gymkhana lara bitmiştim oyunu bağlatan şey gymkhana lardı neyse öyle böyle oynadım ama bi zaman sonra ki 2. sezonun başları gibi sıkılmaya başladım tamam oyun çok iyi gerçekten sürüş harika grafikler şu an ki fps lere bile taş çıkartır ama oyun ölü oyunda can yok yani yarışırken içim sıkılmaya başladı ana menü zevk vermiyo 1. oluyorsunuz heycanlandıran bi şey olmuyo oysa dirt 2 de yarış içinde sana radyoyla konuşuyolar geçince "haha" diyor ana menü ki karavan çok muhteşem o atmosfer oyuna can katıyor şarkılar olsun insanı koparıyor -bi rock dinleyicisi olarak- 1. oluyosunuz konfeti atılıyor hemen kopuk bi şarkı giriyor insan kendinden geçiyor ama dirt 3te bunların hiçbirisi yok sadece yarışıyorsunuz sasdece yarış araba sür ki kontroller de zor mesela 2 de geçiliyosun ama adam "haha" diyo seni gaza getiriyo ufak da olsas bi tebessüm edip gaza basıyosunuz ama bunda hayır adam geçiyo zaten ölü oyun iyice ölüyo. Oyun gerçekten saygıyı hakediyor grafikleri muhteşem, sürüş zor ama gerçekçi -ki zaten codemasters demek gerçekçilik demek-, karlı yarışlar, toprak, asfalt harikalar ama oyun o kadar ölü ki oyunu oynayamıyosunuz içiniz daralıyor. Bence dirt 3 alıcağınıza gidin kesinlikle dirt 2 alın sürüş saçma gelebilir ama o atmosfer kesinlikle buna değer...

• monte carlo 'nun olduğu dlc nin fiyatı nedir arkadaşlar
  • arkadaşlar oyunun kontrollerini cidden sağlayamıyorum düz yolda bile gidemiyorum

renklerde bir sorun var arada kırmızı mavi garip renkler çıkıp duruyor
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.