Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun detayları güzel derin bi oyun olmuş ama arabayı kullanması çok basit geldi bana
  • bir haftadır oynuyorum, şahsen beğenmedim.
    Ralli oynamak isterken garip garip görevler var. Parking Lot nedir anlamadım. 27 dakika bir kapalı parkurda gizli şeyleri bul, slalom yap ama bir türlü 23 görevi bulamadım. nedir gerçekten çok merak ettim.

Araba yarışımı dır nedir bir türlü anlam veremedim.

Olmamış bence. Dirt 1 ve 2'nin ruhuna ters bir oyun. İsmi değiştirilmeliymiş bence.

Bari Grid 2'yi çıkarsınlar ama sadece yarış olsun. Slalomdu carttı curttu, hoplamaydı zıplamaydı olmasın.

NOt: youtubede parking lotu buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergun76 -- 28 Haziran 2011; 22:12:16 >

• oyunu açamıyorum ya. dirt3 executable çalışmyaı durdu diyor. oyun korsan. ya crackten yada donanımdan

halbuki ford fiesta ile neler yapıcaktım
  • bayagi bi urastirdi namissiz ama sonunda kazasiz belasiz basardim

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 29 Haziran 2011; 0:04:04 >

• Dirt 3 benchmark konumuz açılmıştır, katılımınızı bekleriz

http://forum.donanimhaber.com/m_47604267/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 2:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

oyunu yükledim skidrow olan crack yaptım açmadı yav

Bende de aynı sorun var şu an..

Oyunu yükleyip hatta cr**k yapıpta açamayanlar ;

Efem bende skindrow olarak temin ettim oyunu bende yükledim ve aynı sizdeki gibi .exe ye tıklayında yuvarlak simge çıkıyor sonrada kayboluyor oyun açılmıyordu delirmiştim.Çözümü be şöyle buldum.sistem olarak W7 32 BIT kullanıyorum.

Önce oyunu sistemden sildim artık olarak kalan dosyalarıda kendim silerek temizledim. İndirilen dosyaların içindeki GFWL klasöründeki game for windows live programını kurup yeni bir msn adresi açtım. Virüs programını devre dışı bırakıp internet bağlantısını kestim. ardından oyunun dosyasındaki setup'ı kullandım. Setupa tıklayınca açılan pencreden ouick instal'ı seçtim ve oyunun kurulacağı alanı değiştirmedim (direk olarak C:/ sürücüsüne kuruluyor değiştirmeyince) next deyince serial sordu burayada 11111-11111-11111-11111-11111 yazdım( sadece skindrowda kabul ediyor bu seriali) ardından kuruluma geçti ve bitti. Bittikten sonra cr**k yapmadan C:/ ye kurulan oyunu d:/ sürücüsünde istediğim yere kopyaladım. Ardından D:/ ye kopyaladığım oyuna cr**k yaptım ve C:/ sürücüsündeki oyun dosyalarını shift+delete ile silerek temizledim. masaüstündeki simge artık geçersiz olacağından onunla denemeyin direk olarak D:/ ye kopyaladığınız dosyadaki e.xe ile oyunu açmayı deneyiniz. ben böyle bir yol izleyerek oyunu açmaya başardım ama beğenmedim ve sistem kaldırdım

olmadığı için oyunu shift- delete ile silmiştim programlar ve özelliklerden kalkmıyor setuptan uninstall yapıyorum veya repair hiçbirşey yemiyo oyunu oynayamadım gitti ki 2 kere boşa 7 gb indirdim vakit kaybı

• save etmiyor benim pc'de oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

save etmiyor benim pc'de oyun

GFWL hesabı açtın mı?
  • olmamış dirt 2 den kötü dirt 1 den zaten kötü sonuç olarak kötü shift 2 ye devam
  • Yok arkadaş Şu Gymkhana yarışlarını başaramıyorum arkadaş.yokmu Platinyum için bir çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

Yok arkadaş Şu Gymkhana yarışlarını başaramıyorum arkadaş.yokmu Platinyum için bir çare

Bende deli oynuyordum oyun yüzünden sigara içip duruyordum sonradan uğraşa uğraşa işin ustası oluyorsun uğraşmaya devam.
  • Gymkhana harbi alıştırma gerektiriyor,tecrübelendikten sonra rahat rahat yapmaya başladım..oyun bitti, şimdi bronzla veya silverla geçtiğim Gym'leri platinuma çeviriyorum

Bu arada bi arkadaş Shift2 demiş tamam zevkler,renkler tartışılmaz ama Shift1'i deli gibi oynamış biri olarak Shift2'ye 4-5 saat anca dayanabildim sonrası malum; Denetim Masası>Program ekle-kaldır

EA Racing,Codemasters'dan optimizasyon dersleri almalı

• spin atmaya başlayan aracı toparlama yöntemini çözebilen varmı acaba
  • @astraldoors amd kartlarla sürünmesinin yanında, çok zor bir oyun. Modern Invitational A diye bir yarış var, o yarışı birinci tamamlayan biri var mı acaba dünya üzerinde. araba yarışlarını çok severim ama shift 2 illallah dedirtti yani.
  • arkadaşlar zorluk seviyesi en kolayda kalıcak şekilde, oto frenlemeyi ve yoldaki yeşil çizgiyi nasıl kaldırırız, ben oyunu kaldırdım bir daha kurmamak için size sorayım dedim, bir dostum sordu ona söyleyeceğim. teşekkürler.
  • Beyler dlc satın alan varmı? Posta kodu istiyor, türkiyeyi kabul etmiyor siz ne yazdınız?
  • bu oyunu joystik ile oynayan var mı?
  • Oyunu sadece 3-4 kere oynadım sildim dirt 2 yi tekrar yükledim şimdi mutluyum
  • dlc paketleri games windows live 'dan almayı düşünüyorum. ama kredi kart ödeme esnasında beni contact information 'a yönlendiriyor. kendi adresimi girdim. posta kodu yanlış diyor. amerika 'dan bir adres girdim. yine posta koduna takıldık. yardım lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Oyunu sadece 3-4 kere oynadım sildim dirt 2 yi tekrar yükledim şimdi mutluyum

kesinlikle... bende o dirt 2 tadını alamadım oyunda... şu oyundaki bol haritaları, yolları, mevsimsel grafikleri dirt 2 ye koysalar mükemmel olacakmış.. bir arkadaşın da dediği gibi 1.5 dakika ralli mi olur
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.