Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Juriden geçtik yani hadi hayırlısı En zevkli ve görsel gymkhana pisti burası bence, bir de diğer monaco bölümü var onu da çekerim bir ara. Aslında burada 800k puan da yapılır ama biraz tekdüze olur böyle güzel.

2 live profilim var 2sinden toplamda 18saat filan oyun süresi vardır. Arada multiplayer da takılıyorum. Sizde bu kadar oynasanız zorlanmazsınız bence alışıyor insan bir süre sonra.

Neyle oynuyosun hocam oyunu?
  • Özel birşey yok. Yön tuşları ve el frenim space
  • quote:

Özel birşey yok. Yön tuşları ve el frenim space

Hmm o zaman çok çok iyi
  • quote:

Özel birşey yok. Yön tuşları ve el frenim space

Senin videoyu izledikçe oyunu oynayasım geliyor oyuna bi giriyorum yine hüsran yine hüsran.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achfighter
    Tamam platinyum alınıyor da önemli olan film gibi temiz bir sürüş. Videoda bu vardı ben onu kastetmiştim. Platinyumu sadece Ken Block geçsin diye yapmamışlardır.

Peki o zaman bu da benden olsun bakalım gerekli kriterleri sağlıyormu

Hocam sen ne yaptın ya Bende direksiyon var.Yarışın sonunda araba tamamen parçalanmış,ve önümde sadece bronz bir medal.Ken Block mübarek

• Arkadaşlar oyunda daha ilk yarışı bitiremeden mavi ekran hatası(whea_uncorrectable_error ) alıyorum.
    Bu hata sadece Dirt 3'e özel.
    Update 1'i yaptım ama neden böyle bir sorun var bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achfighter
    Tamam platinyum alınıyor da önemli olan film gibi temiz bir sürüş. Videoda bu vardı ben onu kastetmiştim. Platinyumu sadece Ken Block geçsin diye yapmamışlardır.

Peki o zaman bu da benden olsun bakalım gerekli kriterleri sağlıyormu

Hocam sen ne yaptın ya Bende direksiyon var.Yarışın sonunda araba tamamen parçalanmış,ve önümde sadece bronz bir medal.Ken Block mübarek

Hiç sevmiyorum bu ken blockçuluk oynamayı

Beyler bi hamachi turnuvası düzenlesek mi? orjinal, crackli herkes katılabilir.

• Alt + Tab ile oyunu aşağı alıyorum. Tekrar açmak isteyince hata veriyor. Orjinal birde
  • su oyunun dıreksıyonla oynarken verdıgı zevk hıcbırseyde yok
  • OverD@Se

Sadece "hönk" diyebiliyorum.

Bu nasıl sürüştür yahu
  • Ben daha 1.oynamadan 3.su çıktı
  • 1.5 dakika ralli etabı mı olur Allah aşkına. 5 tane de flashback vermişler. Tam çömez oyunu olmuş.
  • Arkadaşlar 5850 ekran kartım var oyunu yaması ile birlikte kurdum. Herşey güzel ancak bazen yoldan çıkıp ağaçlara arabayı gömdüğümde ekranın bazı yerlerinde renkler değişiyor pembe krmızı oluyor bir saniyeliğine. Bunu yaşamış olan var mı yoksa bana özgü bir sorun mu bu.

Edit: Fail oldum efektmiş onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 27 Haziran 2011; 11:11:02 >
  • @OverD@Se hocam döktürmüşsün
  • Arkadaşlar,

Bu oyun için (ve piyasadaki diğer yarış oyunlarında da sorun çıkarmayacak) bir direksiyon önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

1.5 dakika ralli etabı mı olur Allah aşkına. 5 tane de flashback vermişler. Tam çömez oyunu olmuş.

Flashback'leri kullanmazsanız, kullanmadığınız flashback başına bir miktar reputation puanı kazanıyorsunuz. Bu sayede sürüşü ve kontrolü zor arabalara erişiminiz hızlanıyor. En yüksek rep puanına sahip arabalar da genelde sürüşü diğerlerine göre zor ya da diğerlerinden daha yavaş arabalar oluyor.
  • Arkadaşlar multi de ki araç tercihleriniz nelerdir? Her klasman için ayrı ayrı yazıp avantaj ve dezavantajlarınızı belirtirseniz faydalı olur sanıyorum. Benim genel izlenimlerim şu şekilde:

Rally: Citroen C4
    Rallycross: Subaru wrx stı gr
    Trailblazer: rmr 580
    Rally x: Colin mcrae R4
    Group B: Audi
    S 2000: Grande Punto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 27 Haziran 2011; 14:19:32 >
  • oynadığım en güzel oyun ken block saolsun baya keyif katıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    Hiç sevmiyorum bu ken blockçuluk oynamayı

Beyler bi hamachi turnuvası düzenlesek mi? orjinal, crackli herkes katılabilir.

Güzel fikir

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

oynadığım en güzel oyun ken block saolsun baya keyif katıyor

Yok,Ken'in o sesini duymaktan gına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 27 Haziran 2011; 14:45:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony
    virüs programı işi moral bozuyor , oyuna girmeden önce kapatmam gerekiyor

hangi virus programini kullaniyorsunuz bilmiyorum.dosyanin bulundugu dizini taramamasi icin bir ayar olmali arama disi yada exclusive seceneginden oyunun calistigi klasoru yada tek o dosyayi ekleyin

en ideali panda 2012 virus diye uyarmıyor kürek dosyalarını...
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.