Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calico-jack

sırf bu oyun için konsol alacam

Aynen. Eski konsol bozuldu. Bende almayı düşünüyorum.
  • Güzel bir yarış oyunu. Zevkli filan ama safkan bir ralli, hatta ralliye değer birşey bekleme pek :)
  • Arkadaşlar oyunu silemiyorum böyle bir sorunla karşılaşan varmı
  • Arkadaşlar oyunu kurdum fakat oyun çalışmıyor. böyle bir uyarı alıyorum. sebebi nedir ?

• Beyler bu yol üzerinde çizgileri aracın hızı yapabilirsin yada fren yap gibi şeyleri belirten çizgileri kapatma seçeneği var mı ?
  • Assist menüsünde olacaktı.
  • arakdaşalar sürücü ayarları nasıl olacak ? dirt 2 deki gibi olmasını ıstıyorum sürüşün
  • Arkadaşlar Landan oynayan var mı? Bazı sorularım olacak ta.
  • Arkadaşlar games for windows live de login olamıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor neden oluyor biel var mı çok şey denedim olmadı multiplayer oynuyamıyorum deli oldum
  • arkadaşlar baya oyunu kapatmadan ilerldim save dosyası yani profilim gözüyor ama bastıgımda dirt 3 THE PROFİLE SAVE İS CORRUPT hatası veriyor lütfen bilen yardm etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar games for windows live de login olamıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor neden oluyor biel var mı çok şey denedim olmadı multiplayer oynuyamıyorum deli oldum

Kimse yazmamış ama kendim uzun uğraşlar sonucu sorunu buldum games for windows , xfire programı ile çakıştığından giriş yapmıyormuş oyuna girerken xfireyi kapatınca login oluyor ayrıyetten port açma olayı var oda yapılabilir, firewall anti virüs vb. programlarda engelleme yapabiliyor , belki birilerinin işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 8 Şubat 2012; 18:28:36 >
  • Dirt 3 Kurma Problemleri, Bütün Sorunları Aşma Rehberi:)

Dirt 3 (kopya) kurulurken bir çok güvenlik programı ile başınızı ağrıtan bir yapıya sahip. Bu yazıda kısaca sağdan soldan toplanan bütün bilgiler ile tek bir noktadan yardım amaçlı bir klavuz sunacağım.

Birinci sorun: İki yama dosyasının virüs olarak bulunması ve kopyalama sorunu.
    İkinci sorun: Xlive.dll Hatası nedeniyle oyunun açılmaması.

SKIDROW ve paul.dll dosyaları ne yazık ki virüs koruma programlarınıza takılır. Bunlar aslında çok küçük düzeyde black.gen2 trojanı barındırsa da nette bunun sadece crack dosyalarında göründüğü ve tehlikesinin düşük olduğu yazılır. Oyunu oynayabilmek için ne yazık ki bu iki dosyayı çalıştırabilmemiz, bunun için de kopyalayabilmemiz gerekir.

Avira için: Ana ekranda Deactive seçeneğini seçmeniz kafi.

Nod32 için bu adrese bakabilirsiniz:
    http://www.fulloyun.com/f109/crack-dosyasinda-virus-sorunu-giderme-aciklama-resimli-anlatim-68582/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xlive.dll Hatası - Xlive Bulunamadı Dinamik Bağlantı Sorunu - Çözümü

xlive.dll dosyasını indirip system32'nin içine atın..

XLiveRedist paketini indirin ve kurun...

"gfwlivesetupmin" yani Game for Windows yazılımının özel tam paket sürümünü indirip yükleyiniz.

Bu üç dosyayı buradan indirebilirsiniz:
    http://hotfile.com/dl/146611044/ee741d9/Xlive.dll_Hatas.rar.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekranda güneş ve parlamaları kırmızı lekeler olarak görme sorunu.

C:\Users\user\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings (kısaca belgelerim, my games içinde)
    klasörü içerisindeki hardware_settings_config.xml dosyasını notpad ile açın

<directx forcedx9="false"/> ifadesini true olarak değiştirin sorun çözülecektir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tam ekran orunu.

Sorunu ALT+ENTER yaparak çözebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben bunları yaparak oyuna girebildim, darısı yapamayan arkadaşların başına.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Dirt 3 Kurma Problemleri, Bütün Sorunları Aşma Rehberi:)

Dirt 3 (kopya) kurulurken bir çok güvenlik programı ile başınızı ağrıtan bir yapıya sahip. Bu yazıda kısaca sağdan soldan toplanan bütün bilgiler ile tek bir noktadan yardım amaçlı bir klavuz sunacağım.

Birinci sorun: İki yama dosyasının virüs olarak bulunması ve kopyalama sorunu.
    İkinci sorun: Xlive.dll Hatası nedeniyle oyunun açılmaması.

SKIDROW ve paul.dll dosyaları ne yazık ki virüs koruma programlarınıza takılır. Bunlar aslında çok küçük düzeyde black.gen2 trojanı barındırsa da nette bunun sadece crack dosyalarında göründüğü ve tehlikesinin düşük olduğu yazılır. Oyunu oynayabilmek için ne yazık ki bu iki dosyayı çalıştırabilmemiz, bunun için de kopyalayabilmemiz gerekir.

Avira için: Ana ekranda Deactive seçeneğini seçmeniz kafi.

Nod32 için bu adrese bakabilirsiniz:
    http://www.fulloyun.com/f109/crack-dosyasinda-virus-sorunu-giderme-aciklama-resimli-anlatim-68582/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xlive.dll Hatası - Xlive Bulunamadı Dinamik Bağlantı Sorunu - Çözümü

xlive.dll dosyasını indirip system32'nin içine atın..

XLiveRedist paketini indirin ve kurun...

"gfwlivesetupmin" yani Game for Windows yazılımının özel tam paket sürümünü indirip yükleyiniz.

Bu üç dosyayı buradan indirebilirsiniz:
    http://hotfile.com/dl/146611044/ee741d9/Xlive.dll_Hatas.rar.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekranda güneş ve parlamaları kırmızı lekeler olarak görme sorunu.

C:\Users\user\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings (kısaca belgelerim, my games içinde)
    klasörü içerisindeki hardware_settings_config.xml dosyasını notpad ile açın

<directx forcedx9="false"/> ifadesini true olarak değiştirin sorun çözülecektir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tam ekran orunu.

Sorunu ALT+ENTER yaparak çözebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben bunları yaparak oyuna girebildim, darısı yapamayan arkadaşların başına.

paylaşım için teşekkürler

• Oyunda 3. sezona geçtim..
    Kardeş sen iyi rallicisin galiba gel o zaman buyur sırf ralliden oluşan bir seri çıkaralım karşına dediler..
    Hay hay dedim..
    O da ne
    5 er yarıştan kenya michigan finlandiya ve norveç parkurları çıktı..
    Hemde bütün arabalar açık..
    60 lar 70 ler 80 ler pro lar..
    oy oy oy..
    Doya doya ralli yapmaya başladım..
    Gece gündüz yağmur çamur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 18 Şubat 2012; 2:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Oyunda 3. sezona geçtim..
    Kardeş sen iyi rallicisin galiba gel o zaman buyur sırf ralliden oluşan bir seri çıkaralım karşına dediler..
    Hay hay dedim..
    O da ne
    oy oy oy..

Save dosyanı paylaşma imkanın var mı? Benim save'ler gitti tekrar onca yarışı geçmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Oyunda 3. sezona geçtim..
    Hay hay dedim..
    O da ne
    oy oy oy..

Save dosyanı paylaşma imkanın var mı? Benim save'ler gitti tekrar onca yarışı geçmek istemiyorum.

gfwl sorun cıkarmasın save lerde, zamanında ben dirt 2 için denedim olmamıştı namıssız :))

• online takılan var mı arkadaşlar, özelikle akşamları 7 den sonra falan
  • Evet DİRT3 Ustaları bi video çektim ses biraz kötü hoparlör olamdığı için ama kulaklıktan çıktığı kadar yinede geliyo...Önemli olan ses değil zaten nasıl kullanıyorum nasıl oynuyorum bu oyunu iyi oynayanlar yorum yapabilrlerse sevinirim eksik ne artılarım ne filan gibi...Skor biraz kötü ama idare edin artık daha iyisini yapıyorum aslında ama video çekerken böyle oldu...

İşte video:

• arkadaşlar merhaba konu sayfalarının hepsini okuyamadım biraz araştırdım ama sorunumun çöüzmünü de bulamadım cevaplarsanız sevinirim.

gamepadi laptopa bağlıyorum otomatik olarak tanımıyor. ben de bütün ayarları control menüsünden manuel olarak yaptım ancak sadece oyun içerisinde işe yarıyor. menü de gezinmek için gamepad i kullanamıyorum. hdmi dan tv ye bağlanıyorum ve devamlı laptopa da enter vs yapmak için ihtiyaç duyuyorum. bunun önüne geçebilirsek sevnirim

teşekkürler...
  • Klavye ile fıstık gibi oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.