Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyona göre yapılan oyuncaklardan değil. Tam anlamı ile bir simülatör. Şu anda codemaster oyunları ile kullanılabiliyor. EA games ile görüşmeler sürmekte. yakında NFS serisi de olacak. detaylar içiwww.playmotion.com.tr
  • yatırım ararcı derken bayilik filan mı vereceksiniz? aslında alışveriş merkezlerinde iyi iş yapar arka taraftaki pc dahil mi simülatöre?
  • Şu anda makina çok yeni. Satış fiyatı evde kullanılacak gibi değil daha çok AVM lerde ticari amaçlı müşteriler aranmakta. detaylı bilgiler ve tartışmalar;

http://forum.donanimhaber.com/m_49193027/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55778920

www.playmotion.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: ejder21

Dirt 3 'e birde bu gözle bakın ;)

hemen bir tane alayım

edit: bu sağa sola yatma olayları oyuna göre mi oluyor yoksa direksiyonu çevirme miktarına göre filan mı? demek istediğim bu cihazı başka oyunda da tam fonksiyonel olarak kullanabilecek miyiz?

bunun fiyatı ne kadar acaba

olurda izmir deki avm lere getirilirse ben bunun müptelası olurum...

• Fiyat konusunda net bir bilgi verememekle birlikte 100.000$ 'ın biraz üzerinde olduğunu söyleyebilirim
  • Oyunu bitirdim ancak Dirt'in ilk serisi çok iyi ve heyecanlıydı.

3.yü sevmedim. Yarıştan çok artistlik yapmak gerekiyor.

Grid'den sonra hiçbir yarış oyunu beni etkilemedi. Şu an TDU oynuyorum pro modda inanılmaz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejder21

Fiyat konusunda net bir bilgi verememekle birlikte 100.000$ 'ın biraz üzerinde olduğunu söyleyebilirim

kaç mühendis yaptı bu cihazı?
  • Size kaç mühendis lazım

2 makina 1 elektronik 2 mekatorınik
  • yazılımcı yok mu?
  • Mekatronik uzmanı arkadaşlar yapıyor yazılımı

• Ralli oyunu olarak bakarsak kesinlikle ralli değil.
    Rally organizasyonları filan aramayıp, rallimsi toprakta karda çamurda araba sürmek için birebir.
    Etaplı Sprint tarzı ralli yarışlarını zevkle oynuyorum (Kokpitten, yarış bitince replayını izliyorum filan)
    RallyX'leri dış kameraya alıyorum. Bütün milleti geçince iç kameraya geri geçiyorum. Replay filan izlemiyorum.
    Buggy ve Truck'ları dış kameradan oynayıp geçiveriyorum.
    Herşeye eyvallah ama Gymkhana'ymış Gate crashmış bunlar gibi bir ralli oyunu için "zırvalıkları" sadece geçmiş olmak için geçiyorum. Ha bunu koymasınlar demiyorum ama kariyeri etkilemesin arkadaş...
    Codemarsters tarafından şöyle safkan bir WRC çıksa da (Şu anki resmi oyun çokta kaliteli değil malesef) rahata ersek arkadaş...
    Samimi söylüyorum DIRT 3'ün grafiklerinde ve fiziklerinde (Lastiklerin yatay yüklere tepkisi bile var. Biraz da pist deformasyonu olsa ve araç o deformasyondan etkilense on numara olur) bir Rally Of Turkey koşmak mükemmel olurdu.

• bilgisayarım yokken cmr 2 yi internet kafelerde oynardım millet counter nfs falan oynarken,,sonra bilgisayarım olunca cmr 4 ü kurdum, pistler zor gelse de 2çeker araçlarla alıştım,sonra da 4 çekerlere alıştım,kariyer modu falan cok oynamıyordum, işten gelip yemek sonrası hemen acıyordum, hızlı oyundan karışık seçip rastgele bi araba ile rastgele bi pistte kendi ghost car ı mı geçmeye çalışıyodum, baktım geçemiyorum ayarlarla oynayıp hangi pistte hangi araba iyice ögreniyordum...

şimdi bu oyunda da aynısnı yapıyorum evet kariyer oynuyorum ama beni şu yarışa gir buna gir puan al diye zorluyor,,,eski bile olsa arada bir cmr4 ü kursammı diye düşünüyorum maalesef...
  • CMR 4'teki Ford Transit
    CMR 5'teki Lancia Delta...
    Bir de, cariyerinde tek deneme hakkın vardı eski CMR'lerde. Yaptın yaptın yapamadın kaybediyordun.
    Şimdi sadece kaza yaptığın kısmı geri almak bile mümkün.
  • Oyunu beğenmedim rally oyunu olmaktan çıkmış gösteri oyununa dönmüş. Grafiklere ve müthiş optimizasyona yazık olmuş. Dirt 1 daha güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Oyunu beğenmedim rally oyunu olmaktan çıkmış gösteri oyununa dönmüş. Grafiklere ve müthiş optimizasyona yazık olmuş. Dirt 1 daha güzeldi.

Öyle malesef.
  • oyunda single oynarken 45-50 fps alırken multide bu 30 a kadar düşüyor bunun sebebi internet bağlantısı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar26 -- 3 Ocak 2012; 15:59:08 >
  • orjinal olmayan oyunu tam ekran olarak oynayabilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 3 Ocak 2012; 22:54:46 >
  • @erayss90: büyük ihtimal net: ben de hem vınn la hem 8mb adsl ile bağlanıyorum, vınn ın zor cektiği nlarda kasıyor, onun dışında her daim full

@ramirez: ekran kartı ayarlarını falan kontrol et, oyunu rip mi full mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

orjinal olmayan oyunu tam ekran olarak oynayabilen varmı?

Oyunun penceresi aktif pencere iken Alt+Enter yaparak sorunu çözebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.