Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Castiel™

quote:

Orijinalden alıntı: CAMBAZzzz

arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almıstım. oyunu yükledim ancak oyuna girdiğimde hep game.exe hatası diyerekten oyun kapanıyor.
    update de yaptım sorun düzelmedi

sorun nerde acaba ?

sistem = q6600 işlemci /
    3 gb ram 1066 mhz
    gtx275 ekran kartı

Sorunun sisteminden kaynaklanacağını düşünmüyorum. Yüklemede bir hata oluşmuş olabilir

oyunu tekrar tekrar sildim kurdum, hatta olmadı pc ye güzelce format bile attım.
    hala düzelmedi. oyuna giriyor ve kısa bir süre sonra game.exe hatası diyerekten yine oyun kapanıyor. ne yapacağım artık şaşırdım !!

yardımlarınızı bekliyorum. :(

• YAhu bu oyunda ralli yapılabilecek 4 parkurmu var sadece. dirt2 de bile çok daha fazla parkur vardı.
  • Dirt3 steam'de yok değil mi hala?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel™

quote:

arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almıstım. oyunu yükledim ancak oyuna girdiğimde hep game.exe hatası diyerekten oyun kapanıyor.
    update de yaptım sorun düzelmedi

sorun nerde acaba ?

sistem = q6600 işlemci /
    3 gb ram 1066 mhz
    gtx275 ekran kartı

Sorunun sisteminden kaynaklanacağını düşünmüyorum. Yüklemede bir hata oluşmuş olabilir

oyunu tekrar tekrar sildim kurdum, hatta olmadı pc ye güzelce format bile attım.
    hala düzelmedi. oyuna giriyor ve kısa bir süre sonra game.exe hatası diyerekten yine oyun kapanıyor. ne yapacağım artık şaşırdım !!

yardımlarınızı bekliyorum. :(

tavsiyem directx güncelle. windows live güncelle. belkide oyun dvdsinde sorun vardır. başka yerden yükle. malum yerlerden indirip kendi orjinal cdkeyini girebilirsin (ben öyle yaptım). birde öyle dene bakalım.

• Oyunu yükle 2 tane beşyüz küsür mb lık güncellemesi var bul onları ve kur. Update 2 yi yapınca ilaç da istemiyor. Sen ilaç yaptıysan muhtemelen a.virüsün dll leri siliyor ve oyun açılmıyor.
  • arkadaşlar ilk üçgeni tamamen 1.liklerle bitirmeme rağmen diğer üçgenler açılmadı ilerleyemiyorum kariyerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

arkadaşlar ilk üçgeni tamamen 1.liklerle bitirmeme rağmen diğer üçgenler açılmadı ilerleyemiyorum kariyerde.

+1
    aynen nedendir acaba

yokmu devamını getiren arkadaşlar
  • ayrıca oyunda karlı parkurlarda grafik hataları oluşuyor ara ara yolu dahi göremiyorum. grafik kartımın driver'ı güncel ve oyunun 1.1 update'ini yaptım. Aynı sorundan muzdarip olan yada çözümünü bilen birileri var mı?
  • oyunu 9600 gt ile high da 16 x aa da oynadım 1024/768 de ve şoktayım şuan
  • oyunda çok yarış var ya yarış yarış bitmiyor maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

quote:

Orijinalden alıntı: disast3r

arkadaşlar ilk üçgeni tamamen 1.liklerle bitirmeme rağmen diğer üçgenler açılmadı ilerleyemiyorum kariyerde.

+1
    aynen nedendir acaba

yokmu devamını getiren arkadaşlar

üçgendeki 3 bölüm bitince ortadakini geçtinizmi peki ben normal bitirdim 1.liklere gerek kalmadan yanlaya yanlaya zevk alarak şuan 4.üçgendeyim
  • elimde bir yarışmadan kazandığım dirt 3 pc versiyonu var normal fiyatının altında satabilirim orjinal jelatini dahi açılmamış ilgilenenler pm atabilir.
  • arkadaşlar kullandığım sistem win7 64 bit dirt 3 ü açtığımızda dx olarak hangisinde başlıyor dx seçimini yapabiliyormuyuz acaba herhangi bir yerden yardımcı olursanız sevinirim
  • ya bu dirt 3 ta aradığım o heyacan oyunda yok çok sıkılıyorum oynarken dirt 2 daha güzel geliyor..
  • Oyunun optimizisisyonu gerçekten çok iyi ben hd 4650 ile 1680x1050 de oynuyordum arada bir takılıyodu 1440x1900 a aldım şimdi çok akıcı oyun en iyi tarafı bence optimizasyonu
  • Çok güzel oyun ya Gamepad'i takıyorum kopuyorum
  • Rally heyecanını iyi yaşatıyor
  • Dirt 3 'e birde bu gözle bakın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ejder21

Dirt 3 'e birde bu gözle bakın ;)

hemen bir tane alayım

edit: bu sağa sola yatma olayları oyuna göre mi oluyor yoksa direksiyonu çevirme miktarına göre filan mı? demek istediğim bu cihazı başka oyunda da tam fonksiyonel olarak kullanabilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 20 Aralık 2011; 10:37:34 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.