Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

10 numara oyun yapmışlar.Patchden sonra da süper oldu.
    Eser Nod32 kullanıyorum. İlacı virüs olarak görüyor.Kapatınca açılıyor oyun ancak :S

hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

bu drıft yarıslarını ken block oynasın dıye koymuslar heralde

Aslında Ken Block'ı o kadar büyütmeye gerek yok.O yaptığı hareketleri bir çok deneme sonucunda yapıyor kamera arkalarını vs. izleyebilirsin.Zaten o showları tek seferde yapsa WRC'de çok başarılı olurdu.
  • Arkadaşlar, Parking Lot bölümünde 1. alandaki tüm görevleri 23/23 bitiriyorum ama oyun 2. alana geçmiyor :S sorun nedir ? ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

AA i 4 e düşür. benimki 4 de 50-60 fps alıyorum oc siz 5850 ile

Bende birde 850/1200 O.C var. Şimdi hangi ayarla ben dx11 i kapatacağım ? belgelerimdeki hardware ayarlarından dx9 ile ilgili bir yeri true yaptım fpsler 33 ve 16 idi. Şimdi false yaptım fpsler 55 ve 47 oldu. Siz hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz hocam ?

1680x1050

DX11 mi yoksa DX9 mu ?

ben 1600-900 tüm çarpanlar en üst seviyede 8xqfv...blabla herşey ultrada 40 fps alıyorum kullandığımda dizüstü bilgisayar ekran GPU su NVIDIA GTX 460M ayarlar normaldeykken 100fps üstü görüyorum.

• Arkadaşlar oyunun dx11 ini nasıl aktif yapıyoruz pack vs mi var.Bu arada oyunun ilk çıktığı günden bu yana çıkan pack vs varsa link alabilirmiyim.dx11 için de.Mobil giriyorum google dan aramak ölüm oluyor telefon hafıza şişiyor teşekkürler
  • Oyun güzel mi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: qouRcuFF

Oyun güzel mi ????

Grid başkasını tanımazdim grid in papucu dama o kadar güzel bir oyun grafik vs süper toz duman vs.Tabi ben gtx580 lightnin g full ayarlarda oynuyorum 70fps altına düşmüyor kart 900mhz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

quote:

Orijinalden alıntı: qouRcuFF

Oyun güzel mi ????

Grid başkasını tanımazdim grid in papucu dama o kadar güzel bir oyun grafik vs süper toz duman vs.Tabi ben gtx580 lightnin g full ayarlarda oynuyorum 70fps altına düşmüyor kart 900mhz de

Vay
  • arkadaşlar bende aracı seçtikden sonra yarışa girerken çok uzun bekletiyo benim işlemciden falanmı kaynaklanıyo yoksa sizdede böylemi?
    işlemcim:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @2,40 GHZ 2,40 GHZ
    işletim sistemi win7 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

oyunda 3D var diye biliyorum fakat bir turlu 3D olarak acamadim oyunu hep normal olarak aciliyor tridef 3D programina attim yine diger oyunlar gibi yaptim ama 3D acilmadi oyun.yardimci olabilecek biri olursa cok iyi olur tesekkurler

Oyunun 1.02 yamasından sonra 3d de hiçbir sorun yaşamadım.Hatta bu yamadan sonra Dx11 de bile 3d sorunsuz çalışıyor. Ve burdan söylüyorum! Oyunu Dx11 de 3d denemeyenler oyunu oynadım sanmasınlar. Tek kelime ile 3d aracın içerisine oturtuyor sizi.ÇOK BAŞARILI.......

BYZANTİUM;

Eğer nvidia ekran kartınız ve 3d monitörünüz varsa oyun zaten kendisi otomatik 3d açıyor.Ekstra birşey yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

Orijinalden alıntı: burak08

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

hety bea 131 e bak sen

apaçi tiplere söylemek lazım
    - modifiyeli şahin var oğlum oynayın bu oyunu ?
    - Ne doğan görünümlüde yapabiliyormuyuz ?
    gibi gibi muhabbetler döndürülebilir...

arkadaşım arabadan anlamadığın ap açık ortada :) 131 de var derken önüne Fiat 131 diyeceksin :) ki böyle yaparak zaafı olan insanlarla dalga geçiyorsunuz. bende bir tofaş kullanıcısıyım kabul ediyorum çok lüks araçlar değiller kendi kendimize güzelleştirmeye çalışıyoruz ama bil ki o araçlar piyasadaki bir çok araçtan daha iyi yakıt olsun yeni arabalar gibi 100 bin km geçtikten sonra motoru rektefiye istemez bir ton para harcamazsın tamir için.

• quote:

Orijinalden alıntı: 67memetrix

quote:

quote:

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU]

hety bea 131 e bak sen

arkadaşım arabadan anlamadığın ap açık ortada :) 131 de var derken önüne Fiat 131 diyeceksin :) ki böyle yaparak zaafı olan insanlarla dalga geçiyorsunuz. bende bir tofaş kullanıcısıyım kabul ediyorum çok lüks araçlar değiller kendi kendimize güzelleştirmeye çalışıyoruz ama bil ki o araçlar piyasadaki bir çok araçtan daha iyi yakıt olsun yeni arabalar gibi 100 bin km geçtikten sonra motoru rektefiye istemez bir ton para harcamazsın tamir için.

yukarda ti geçtiğim mevzudan dolayı nasıl arabadan anlamadığımı ortaya çıkardınız enterasan herhalde ufaktan damarınıza bastım...bende biliyorum o aracın fiat 131 olduğunu ama yoldan birini çevir sor bu araba nedir diye murat 131 diyecektir...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Murat_131 ====> al buda sana kaynak bilgi olsun...

kusra bakmayında kuş serisinin kötü namı güzelleştirmeye çalıştığınız araçlardan geliyor (ucuz xenon kitleri,kurt egzos(sesini her duyuşumda basıyorum küfürü),sonuna kadar açılmış müzik sesi(genelde içinde arabesk dinlenir),sanki araç süper güvenliymiş gibi trafik içinde ona buna makas atmalar hız denemeleri vs...)
    ha adam gibi modlayanlar yokmu var ama sayıları parmakla gösterilecek kadar az...Hatta oturduğum semtte bir tane güzel modlanmış klasik havası verilmiş t stoplu bir 131 de mevcut eleman satsa o araca hemende atlarım burdan söyleyeyim

Bu arada babam kamyon tamircisi kaç defa motor şanzuman indirdik ilave olarak 9 yaşından beri her yaz babamın yanında çalıştım 1,5 sene yedek parçacıda çalıştım merak etme parça fiyatlarını işçilik fiyatlarını senden daha iyi bildiğime eminim ...(ister inanın ister inanmayın şu an muhasebecilik yapıyor olsamda sanayi ortamını ve çevresini iyi bilirim ki sizin de sanayi ortamını bildiğinize eminim)

Bende biliyorum kuş serisinin parçalarının çok ucuz olduğunu bir arka farı 6 tl ye bulabilirsiniz,hava filtresi 7 tl,yağ filtresi 5 tl,ustası bile ucuz ufak şeyler için işçilik 5 tl ... pazarlıkla bu fiyatlar daha da aşağı çekilir...

Umarım bir daha da hakkında bir şey bilmediğiniz kişi hakkında atıp tutmazsınız...

Saygılarımla...

• Yarış oyunları ile pek aram yoktur fakat bu oyunu çok sevdim güzel olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 67memetrix

quote:

quote:

hety bea 131 e bak sen

yukarda ti geçtiğim mevzudan dolayı nasıl arabadan anlamadığımı ortaya çıkardınız enterasan herhalde ufaktan damarınıza bastım...bende biliyorum o aracın fiat 131 olduğunu ama yoldan birini çevir sor bu araba nedir diye murat 131 diyecektir...

tr.wikipedia.org
    Fiat 131 - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Murat_131
    ====> al buda sana kaynak bilgi olsun...

kusra bakmayında kuş serisinin kötü namı güzelleştirmeye çalıştığınız araçlardan geliyor (ucuz xenon kitleri,kurt egzos(sesini her duyuşumda basıyorum küfürü),sonuna kadar açılmış müzik sesi(genelde içinde arabesk dinlenir),sanki araç süper güvenliymiş gibi trafik içinde ona buna makas atmalar hız denemeleri vs...)
    ha adam gibi modlayanlar yokmu var ama sayıları parmakla gösterilecek kadar az...Hatta oturduğum semtte bir tane güzel modlanmış klasik havası verilmiş t stoplu bir 131 de mevcut eleman satsa o araca hemende atlarım burdan söyleyeyim

Bu arada babam kamyon tamircisi kaç defa motor şanzuman indirdik ilave olarak 9 yaşından beri her yaz babamın yanında çalıştım 1,5 sene yedek parçacıda çalıştım merak etme parça fiyatlarını işçilik fiyatlarını senden daha iyi bildiğime eminim ...(ister inanın ister inanmayın şu an muhasebecilik yapıyor olsamda sanayi ortamını ve çevresini iyi bilirim ki sizin de sanayi ortamını bildiğinize eminim)

Bende biliyorum kuş serisinin parçalarının çok ucuz olduğunu bir arka farı 6 tl ye bulabilirsiniz,hava filtresi 7 tl,yağ filtresi 5 tl,ustası bile ucuz ufak şeyler için işçilik 5 tl ... pazarlıkla bu fiyatlar daha da aşağı çekilir...

Umarım bir daha da hakkında bir şey bilmediğiniz kişi hakkında atıp tutmazsınız...

Saygılarımla...

bende modifiye yapanlardan değilim orijinali ile yaşayanlardanım modifiye yapmaya da gönlüm yok sadece bizim gibi tofaşçıların dışarıdan bakıldığında aha apaçi denmesini sevmiyorum sen ve senin gibi insanlar böyle davrandığı için bize bu tarz muameleler yapılıyor. ki bu sayede polislerde bizimle çok uğraşıyor el insaf demek istedim bu kadar.

• Beyler pc de nasıl splitscreen yapıcaz? Kurusunda kocaman yazıyor 2 kişilik oyun modu diye. Ama 2 kol taktım splitscreen seçiyordum diyor ki kol takmadınız
  • Dirt 2 orjinal almıştım %75 indirimle. Şimdide amd sağolsun orjinal dirt 3 e de sahibim :D.
  • arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almıstım. oyunu yükledim ancak oyuna girdiğimde hep game.exe hatası diyerekten oyun kapanıyor.
    update de yaptım sorun düzelmedi

sorun nerde acaba ?

sistem = q6600 işlemci /
    3 gb ram 1066 mhz
    gtx275 ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMBAZzzz

arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almıstım. oyunu yükledim ancak oyuna girdiğimde hep game.exe hatası diyerekten oyun kapanıyor.
    update de yaptım sorun düzelmedi

sorun nerde acaba ?

sistem = q6600 işlemci /
    3 gb ram 1066 mhz
    gtx275 ekran kartı

Sorunun sisteminden kaynaklanacağını düşünmüyorum. Yüklemede bir hata oluşmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel™

Yarış oyunları ile pek aram yoktur fakat bu oyunu çok sevdim güzel olmuş

Sen sevdiysen,ben bile oynarım usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel™

Yarış oyunları ile pek aram yoktur fakat bu oyunu çok sevdim güzel olmuş

Sen sevdiysen,ben bile oynarım usta

Grafikleri çok hoşuma gitti tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.