Merhaba arkadaşlar bu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisi daha güzel? Dirt 3 de complete edition olduğu için bütün DLC ler yüklenmiş olarak geliyor. Dirt 3 complete edition'u dün aldım ancak daha yüklemedim. Sizce hangisini oynamalıyım ikisi arasında ne farklar var? Siz olsanız hangisini alırsınız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
İki oyunuda almıs ve bitirmiş biri olarak sunu diyebilirim taş toprak kar yagmur istersen dirt3, asfalt yollar drift yapmak kısacası hız yapmak istersen grid2 alabilirsin. Grafiksel anlamda ikiside yeteri kadar iyi. Multi olarak ikisinde aktif kullanıcısı var. Grid 2 de az da olsa modifiye secenekleri var. Dirt 3 te koppit kamerası var grid 2 de yok yani iki oynunda kendine özgu özellikleri var. Karar senin bende arasında kalmıstım sonra ikisinde almıstım gecen yaz indirimleri ile İşin aslı indirimdeyken iki oyunda 25 liradan aza geliyor ve gercekten verdiğin paraya kesinlikle değiyor
-Gardiyan-
kullanıcısına yanıt
GRID 2 ye karar verdim hocam Dirt 3 vardı ama bilmiyorum pek hoşuma gitmedi iade edip Grıd 2 alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme