Şimdi Ara

dirt 3 hakkında yorumları alalım :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarışlar biraz karışık bazen hangi üçgende hangi yarışı oynayacağımı karıştırıyorum vallahi :D oynayışın zor olmaması hoşuma gitti dirt 2 tam bir fiyaskoydu klavye ile oynanmıyordu oyun çünkü
  • yarış 2 dakika,yarışa girmek 3 dakika,savrulan aracı toplamak imkansız
  • ben bundan daha iyi yapılmış gt5 hariç daha iyi bir araba yarışı görmedim valla
  • arkadaşlar oyun açıkken ALT TABB yaptım alt pencerede bişy baktım sonra oyun pencere halinde kaldı geride düzeltemedim :@
    bi fikri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem_mnd

arkadaşlar oyun açıkken ALT TABB yaptım alt pencerede bişy baktım sonra oyun pencere halinde kaldı geride düzeltemedim :@
    bi fikri olan var mı

alt + enter yapın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mavera|

quote:

Orijinalden alıntı: kerem_mnd

arkadaşlar oyun açıkken ALT TABB yaptım alt pencerede bişy baktım sonra oyun pencere halinde kaldı geride düzeltemedim :@
    bi fikri olan var mı

alt + enter yapın :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

multisi nasıl acaba oyunun?

Oyun gayet güzel..Eski cmr serilerini özleyenlerin msjını takma bence, grafikler zaten harika...Sürüş dirt 2 'den daha gerçekçi bir hal olmuş...

Ayrıca 900 derece direksiyon ayarı için yardımcı olabilirim..Çok stabil ayarlar buldum...İnanılmaz güzel oldu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Oyun gayet güzel..Eski cmr serilerini özleyenlerin msjını takma bence, grafikler zaten harika...Sürüş dirt 2 'den daha gerçekçi bir hal olmuş...

Ayrıca 900 derece direksiyon ayarı için yardımcı olabilirim..Çok stabil ayarlar buldum...İnanılmaz güzel oldu oyun

koyarsan sevinirim walla kardeşim ss. hayırlısı olsun bu arada yeni direksiyonun

• Dirt 3 'ü biraz oynamaklazım en azından bir 10 yarış hiç fena değil ilk başlarda araç kütük gibi gelmişti fakat sonrasında çok zevkli ve görsel şölen sonun bir oyun
    fakat sfit 2 kadar değl şisft 2 den sonra bu oyunu oynarsanız çok sade araç davranışları var sana bilirsiniz bir çok yarış oyunundan sonra şunu anlıyorum hepsinin kendi içinde hoş yanları var bence alınacak bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fınıshed ın chına -- 16 Haziran 2011; 21:50:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

koyarsan sevinirim walla kardeşim ss. hayırlısı olsun bu arada yeni direksiyonun

Sağol dostum teşekkür ederim daha iyisi senin olsun

Ayarları vermem biraz gecikti o yüzden kusura bakma..Ben kariyer modunu bu ayarlarla gayet stabil bir şekilde bitirdim..Artık Multi ortamına girme vakti geldi Bu arada kendi zevkine göre 2. resimdeki ayar olan Vibration & Feedback ayarını istersen arttırıp - azaltabilirsin ben bu şekilde oynuyorum..

dirt 3 hakkında yorumları alalım :)

dirt 3 hakkında yorumları alalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

yarış 2 dakika,yarışa girmek 3 dakika,savrulan aracı toplamak imkansız

çok iyi açıklamışsın yarışa girmek için çok bekletiyor nedense anlayamadım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sércan -- 6 Ağustos 2011; 15:40:33 >
  • auto save sorununu nasıl çözebilirim bi yardım etseniz çok makbule geçer
  • dirt 3 ün 2 den farkı ne dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

ben bundan daha iyi yapılmış gt5 hariç daha iyi bir araba yarışı görmedim valla

Benim pc nin özellikleri :

1 gb ekran kartı , 2 gb ram 2.6 gHz ...

Dirt 3 ü kaldırırmı ?
  • abi ben bu dirt serisine kıl oldum pc ye bir türlü yükleyemedim dirt 2 yide dirt3 üde ikiside sorunlu.dirt3 000000008 bilmem ne hatası deyiveriyo tırlattım.dirt2 desem bir çeşit crack i yok piyasadaki tüm crackleri denedim yemiyor.elinde sağlan crack i olan atsın dirt 2 ve 3 ün lütfen resmen sistemle çatışıyom ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzbk

abi ben bu dirt serisine kıl oldum pc ye bir türlü yükleyemedim dirt 2 yide dirt3 üde ikiside sorunlu.dirt3 000000008 bilmem ne hatası deyiveriyo tırlattım.dirt2 desem bir çeşit crack i yok piyasadaki tüm crackleri denedim yemiyor.elinde sağlan crack i olan atsın dirt 2 ve 3 ün lütfen resmen sistemle çatışıyom ya

virüs programın varsa ondan kaynaklanıyor olabilir,kapatıp crack yaparsan belki açılır.
    dene istersen ben de baya uğraştım yüklemek için en sonunda böyle açıldı.
  • valla hepsi kapalı xp de veriyor hatayı 7de denedim
  • crack kopyalanırken yönetici izin vermiyor diyorsa özellikler>güvenlik>gelişmiş>sahip burdan halledip dosyanın adına .....old ekleyerek değiştirip kopyalamayı dene daha sonra eski ismine çevir.
  • dirt3 yüklenmiyor dirt2dede crack olmuyor bi,r türlü her yolu denedim piyasadaki tüm crackleri denedim ama olmuyo
  • grafikleri güzel ama direksiyonla daha iyi oynanır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.