Şimdi Ara

Dirt 3 oyununu kaldıramıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 gün önce dirt 3 oyununu yükledim. hiç sıkıntı çekmeden oynuyordum fakat ertesi gün oyunu çalıştırmadı. ben de kaldırmak istedim fakat kaldırmıyor şöyle bi hata veriyor :

'There is a problem with this Windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support....' şeklinde. bilgisayar lenovo y570. sizce sorun ne olabilir? şimdiden teşekkrler.

• oyunu setupını calıstırıp oyunu onar. onarma bittikten sonra tekrar setupı calıstır uninstall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drksm

1 gün önce dirt 3 oyununu yükledim. hiç sıkıntı çekmeden oynuyordum fakat ertesi gün oyunu çalıştırmadı. ben de kaldırmak istedim fakat kaldırmıyor şöyle bi hata veriyor :

'There is a problem with this Windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support....' şeklinde. bilgisayar lenovo y570. sizce sorun ne olabilir? şimdiden teşekkrler.

SENDEMİ......
    Bunda kaldıranı hiç görmedim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 13 Eylül 2011; 22:38:49 >

• yok ya oyunun kendisini kaldıramıyorum. yüklü göründüğü için silmeme rağmen de yüklenmiyor oyun. bugün başka bilgisayarda yükleyip tekrar kullandığım bilgisayara yüklenmiş olarak attım. bu sefer de hata verdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.