Şimdi Ara

Dirt 3 save sorunu. KESİN ÇÖZÜM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
37.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ben kendi sorunumu bu şekilde çözdüm. çok basit, pc ye kullanıcı hesabı açıyorsunuz ama kullanıcı adı türkçe karakterli olmayacak buna dikkat ediyorsunuz . iyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgn61 -- 29 Haziran 2011; 16:42:24 >

•  Dirt 3 save sorunu. KESİN ÇÖZÜM !, Dirt 3 save sorunu. KESİN ÇÖZÜM !
     Dirt 3 save sorunu. KESİN ÇÖZÜM !, Dirt 3 save sorunu. KESİN ÇÖZÜM !

Dirt 3 1.1 update yapın player adında profil acın oyuna girin player adını istediginiz gibi degiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 16 Temmuz 2011; 0:19:50 >

• arkdaşlar eger siz herşeyi yapıyorsunuz save yapmıyorsa eger crackte sorunludur dirt3 crack fix indirin truva türevi olabiliri diye eset engelliyor dışlamalardan dirt 3ün dosyasını dışlayın cracgı yapın ve sorun kalmayacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Dirt 3 1.1 update yapın player adında profil acın oyuna girin player adını istediginiz gibi degiştirin

böylede olmuyor gene save yapmıyor.

• Birçok kişi bunu arıyordu
  • Ne kadar yer araştırdım yapamadım arkadaş ya
    Kendi notebookumda oynuyorum arkadaşınkinde yapamadım sürekli save failed deyip duruyor.Ne kadar ilaç varsa indirdim piyasadan ama tık yok bakalım artık.Ne zaman çözecem muamma.
  • Yeni kullanıcı açın windows 7 üzerinden Türkçe karakter içermesin. Buna dikkat geri kalanı yukarıdaki gibi yapın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn61

evet arkadaşlar ben kendi sorunumu bu şekilde çözdüm. çok basit, pc ye kullanıcı hesabı açıyorsunuz ama kullanıcı adı türkçe karakterli olmayacak buna dikkat ediyorsunuz . iyi şanslar

merhaba yav ben netten dirt3 ü indirdim rusça çıktı .youtube daki ingilizce yapmayı ve sanırım bi tane türkçe patch var ki sağlam çalısıo mu bilmiyorum onu denedim ama nafile.bi de ben direk indirdim ne dvd ye kaydettim ne de crack cart curt gerekmedi oyun oynuyo ama rusça.tavsiyen olur mu yoksa başka bi versiyon mu indiricez.şu acemi arkaşına yardımcı olursan sevinirim.
  • arkadaşlar bende çok uğraştım sonunda buldum
    http://www.fileserve.com/file/NhpMPpy/Dirt.3_SKIDROW_CRACK_ONLY.By_nScorp.rar
    bu adresten dosyayı indirin ve oyun c deki klasörüne koplyala ve değiştir deyin ve oyuna girin yani bi kariyer açın ve ilk yarışı yapıp kazanın ve menüye çıkın option girin ordan profile girin ve save profile diyin ve oyundan çıkın ve tekrara girin start diyin ve karsınıza start new profil ve önceden açtığınız profili seçin ve girin dirt toura tıklayın gelen yes no da no basın ve oyuna girin ve kaldığınız yerden devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: kasparss

quote:

Orijinalden alıntı: dgn61

evet arkadaşlar ben kendi sorunumu bu şekilde çözdüm. çok basit, pc ye kullanıcı hesabı açıyorsunuz ama kullanıcı adı türkçe karakterli olmayacak buna dikkat ediyorsunuz . iyi şanslar

merhaba yav ben netten dirt3 ü indirdim rusça çıktı .youtube daki ingilizce yapmayı ve sanırım bi tane türkçe patch var ki sağlam çalısıo mu bilmiyorum onu denedim ama nafile.bi de ben direk indirdim ne dvd ye kaydettim ne de crack cart curt gerekmedi oyun oynuyo ama rusça.tavsiyen olur mu yoksa başka bi versiyon mu indiricez.şu acemi arkaşına yardımcı olursan sevinirim.

http://www.turkyama.com/2011/12/dirt-3-full-turkce-yama-indir.html al burdan indir olmazsa torrent olarakhttp://****.se/torrent/6419480 burdan oyunu indir

• arkadaşlar, benim sorun internet bağlantı ayarlarında yani modem ayarlarında.
    dirt3 oyunum orjinal.. key'i var.. ama multiplayer oynamayı bırakın save yapsa o bile yeter bana fakat oyunu ilk açtığımda profil oluşturuyorum.

resimdede goruldugu gıbı oyunun baglantı bılgılerıne gırıyorum (network information) orda ''İnternet IP Adress'' ve ''UPnP'' satırlarının yanında ''not signed in'' yazıyor.. bu baglantılar kapalı oldugu ıcın profil indirirken 5sn sonra ''cant download profil, pls check out connetion'' yazıyor. yani bağlantı yok baglantıyı kontrol edin yazıyo.. bundan dolayı profil inmiyor ve save yapıp oynayamıyorum.

Lütfen daha önce bu oyunu oynayıpta aynı sorunu yasayan biri, bana yardım etsin..
    save sorunundan dolayı oyundan iyice soğumaya başladım.. YARDIM

• bendeki oyun orjinal ama gene olmuyor create a local profile seçeneğine tıklanmıyor bile :(
  • modemin arayüzüne gir orada Upnp seçili durumda onu kaldır, sonra profili indirmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevil01

bendeki oyun orjinal ama gene olmuyor create a local profile seçeneğine tıklanmıyor bile :(

interneti kapattınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

bendeki oyun orjinal ama gene olmuyor create a local profile seçeneğine tıklanmıyor bile :(

interneti kapattınız mı?

İnterneti kapatırsam nasıl multiplayer oynayacağım ki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

interneti kapattınız mı?

İnterneti kapatırsam nasıl multiplayer oynayacağım ki ?

local profile internetsiz için değil miydi?
    orj oyun varmış gfw live hesabı açıp öyle girmen gerekiyor diye biliyorum
  • GFW live profilim var bakın :http://d1206.hizliresim.com/y/t/8pm00.jpg
    oyunu alalı iki gün oldu ama şu hatadan dolayı henüz oyunu oynayamadım :

• quote:

GFW live profilim var bakın :http://d1206.hizliresim.com/y/t/8pm00.jpg
    oyunu alalı iki gün oldu ama şu hatadan dolayı henüz oyunu oynayamadım :

Bende de aynı sorun var çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 26 Haziran 2012; 17:56:38 >

• Bende "Sign in" yazıyor oyuna girerken ama her defasında yeni kayıt istiyor. Kaç gündür aynı sorunu çözmeye uğraşıyorum. 1.1 packi yükledim çıkan SKIDROW ile crack yaptım ama save olamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imrattata -- 29 Haziran 2012; 7:35:07 >
  • Hayatımda bu oyun kadar saçma sapan save hatası olan oyun görmedim, aptal adamlar gerildim ulan, olmuyor save falan, oyun orjinal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.