Şimdi Ara

dirt rally 2.0 & wrc 9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Wrc 9 da daha fazla yarış pisti var. Dirt rally 2 de grafikler daha kaliteli ama wrc 9 da alanlar daha dolu ince bir işçilik var. İki oyunda çok başarılı. Ben olsam indirimde ikisini de alırım ki ben öyle yaptım 😀 İndirim de değil de tam fiyatıyla alacam diyorsan uygun olanı al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

oynanış olarak hangisi daha iyi peki araç kontrolü vs

• adjustik kullanıcısına yanıt

Wrc 9 araç kontrolu daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dirt rally 2 ounanış olarak rezalet idi. Düz yolda tutmak imkansızdı Aracı. Wrc 9 oynadın sanırım, nasıl araç kontrolü? Buz pistinde kayan araba görmek istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hey vitru kullanıcısına yanıt

Hocam ben kenar köşe dönme abs ayarları hariç tüm asistleri açıyorum. Oyun oynamak istiyorum çile değil. Buna göre düşününce wrc 9 kontrolü çok daha rahat ve kolay.

Peki asist açmadan oynanış nasıl? Çok mu zor kontrol öyle olunca yoksa öyleyken bile halledilebilir mi? Bir de grafiker nasıl hocam ? Tatmin ediyor mu

• Oynanış olarak kesinlikle DR2.0 daha iyi, tartışılmaz.

Asist açınca oyun kolaylaşıyor.

• Thonci08 kullanıcısına yanıt
    Hangi oynanış? Dirt rally 2’de herhangi bir oynanış söz konusu değil

Xbox kolu ile rahat oynanıyor.

Hahaha hocam ona oynayamıyorum deseniz daha doğru olur.

Araç geliştirme, kariyer vs detaylı oyun istiyorum, araç fizikleri önemli değil diyen WRC oynar.

Sürüş gerçekçi olsun kariyer önemli değil diyen DR2.0 oynar.

• Thonci08 kullanıcısına yanıt
    Gayet de oynuyorum ancak bu oyun değil sürücü kursu simülasyonu olmuş. Açık ve net

• Viperconcept youtube kabalık bakuj adam incelemiş derinlemesine. Wrc 9 un sesleri hala dirt 2.0 ın gerisinde. Benim için önemli bir kriter mesela ses olayı. Her ikisininde kendine göre iyi yanları var bence. Dirt rally 2.0 ben daha çok seviyorum açıkçası. Hele o ıslak toprakta 2 veya 3 olan vitajları dönmek... Anlayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 16 Kasım 2020; 23:58:34 >
  • WRC9 sanırım bugüne kadar "fizik" anlamında yapılmış en düzgün WRC oyunu.

Ancak "gerçekçi"ye yakın ralli fiziği ve özellikle direksiyonla oynamada ForceFeedback arıyorsanız Dirt Rally daha iyi. Özellikle FF tepkileri çok güzel.

WRC9 bu anlamda bi tık daha aşağıda.

• 2 oyunuda aktif olarak oynuyorum. Thrustmaster T300 RS GT direksiyonum var. Öncelikle WRC 9 dan bahsedeyim çünkü son zamanlarda onu daha çok oynadım. WRC 9 bence grafik olarak daha kötü sanki 2-3 yıl öncesinin grafiklerine sahipmiş hissiyatı veriyor fakat rally olaylarına yeni başlıyor iseniz WRC 9 tavsiye ederim çünkü araç kontrolü daha kolay ve çok hızlı şekilde alışıyorsunuz. Dirt 2.0 ise biraz daha tecrübe edindiğiniz zaman oynamanız lazım ki hızlı şekilde alışmanız lazım. Ayrıca araç ayarları burada çok önemli kazalardan dolayı pisti bitiremediğim yarışlarda ayar yaptıktan sonra inanılmaz süre farklarım oldu. Araç kontrolü zor değil sadece gerçeğe çok yakın olarak düşünüyorum. WRC 9 u alın oynayın sevmezseniz boşuna Dirt 2.0 almayın ama WRC 9 aldıktan sonra kolay gelir ise Dirt 2.0'a geçebilirsiniz diye düşünüyorum.

• yigitavsar kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu dikkate alacağım ben de t300 rs gt aldım sırayla deneyeceğim inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.