Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
28
Favori
63.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günlük event ı hiç yapmadım.Giremiyorum.Acaba haftalık sınırı filan mı var?
  • ben de anlayamadım bu olayı. bilen biri açıklasa güzel olur.
  • Günlük event ı hergün yapabilmeniz gerekiyor aslında haftalık olanlarda 4 stage var 1 ya da 2 gün sonra yeni etabı oynayabilyorsunuz, yalnız günlük olanlar da ne quit yapabilyorsunuz ne de derecenizi silebiliyorsunuz yani tek hakkınız var hata yaparsanız bitiyor o yüzden tavsiyem günlük eventlarda hangi etap ve araç varsa customdan bi test sürüşü yapın
  • merhabalar, bu oyun ve de project cars için direksiyon seti önerir misiniz? bütçem biraz kısıtlı, logitech pahalı geldi. snopy alsam sorunsuz kullanır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

merhabalar, bu oyun ve de project cars için direksiyon seti önerir misiniz? bütçem biraz kısıtlı, logitech pahalı geldi. snopy alsam sorunsuz kullanır mıyım?

SNOPY elini sürme. paranı sadak ver daha iyi. ben arkadaştan almıştım, gaza bastım pedal daha geri gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

merhabalar, bu oyun ve de project cars için direksiyon seti önerir misiniz? bütçem biraz kısıtlı, logitech pahalı geldi. snopy alsam sorunsuz kullanır mıyım?

SNOPY elini sürme. paranı sadak ver daha iyi. ben arkadaştan almıştım, gaza bastım pedal daha geri gelmedi.

logitech alacağım bu gidişle. gerçi o
    logitech de fiyatlar uçmuş, iki sene önce 150-200 lira iken şimdi 500 lira Logitech Driving Force GT
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Adamlar ne güzel hız sabitleyici koymuşlar beğenmiyorsunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    bir sonraki virajın uzaklığıdır.

sayılar ise 1 den 6 ya kadardır ve sertliği gösterir. bazı ekoller 1i en hızlı bazıları 6yı en hızlı olarak kabul ediyor. bu oyunda 1 en sert 6 en hızlı.

naçizane tavsiye, eğer vites oranlarını kurcalamıyorsanız sertlik derecesi ile vitesinizi aynı değerde tutun mesela "altmış sağ 5" dediği zaman o virajı 5. vites ile dönebilirsiniz ilk etapta alışmak için.

"times" kelimesi "hemen" anlamına gelir, örneğin 60 right five times left three" 60 sağ 5 hemen sol üç" anlamına gelir.

"tightens" daralma anlamında, "4 left tightens 3" demek "4 olarak girdiğin viraj 3 olacak" anlamındadır.

"opens" ise tam tersi "3 olarak girdiğin viraj 4" olacak demektir.
  • Evet Don't Cut'mış, ben de oyunu açınca fark ettim, ekrandaki yol notunda DC yazıyormuş, uyanmadım ilk başta :)
    Yoksa baya bildiğim bişey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Evet Don't Cut'mış, ben de oyunu açınca fark ettim, ekrandaki yol notunda DC yazıyormuş, uyanmadım ilk başta :)
    Yoksa baya bildiğim bişey :D

eski oyunlarda bastıra bastıra don't cut, don't cut derdi şimdi kısaltmaya mı gitmişler
  • Umudunu Kaybetme Kısa video :)) kem gözlü şevket gibiyim :D Bu oyun çok ii ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Mic yada kulaklık arıza yaptı zannımca. Co - Pilot sağda müsait bir yerde inicek var diyicekte diyemiyor. Gülmekten koptum pilot olmakmı zor co-pilot olmakmı ?

arkadaşlar kusura bakmayın konu dağıtımı için, oyunu büyük heyecanla bekliyorum bir ralli sever olarak.ancak üstteki video ya bakarken şoförü çok merak ettim ve kendisini çok iyi tanıtan 6 saniyelik bir video buldum bu nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konuşantahta -- 7 Mayıs 2015; 10:17:36 >

• Oyunu oynarken colin mcrae rally 2.0 oynadığım zamanlara gittim. İlk Dirt serisinden sonra oynanış iyice baltalanıp Arcade'e dönüştü ama bunda biraz kotarmışlar.
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, ekranda kırmızı turuncu sarı şekilde virajları derecelendiriyordu ya, görseli renk körleri için yeniden yapmışlar galiba, dereceleri rakamla da eklemişler :) Yani atıyorum viraj 2.derece, sadece kırmızı değil, yanında 2 de yazıyor üstte çıkan kutunun... Benzer şekilde "hairpin"lerde falan da HP yazıyordu galiba, U dönüşü işaretinin haricinde.
  • az once yunanistanda gece yarisirken bitise 100 metre civarinda bir toz bulutu gordum

az once arac gecmis gibiydi

serap gormeyemi basladim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

az once yunanistanda gece yarisirken bitise 100 metre civarinda bir toz bulutu gordum

finish'ten önce 180 derece viraj döndüysen kendi tozundur genelde gece belli oluyor tozlar güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

az once yunanistanda gece yarisirken bitise 100 metre civarinda bir toz bulutu gordum

finish'ten önce 180 derece viraj döndüysen kendi tozundur genelde gece belli oluyor tozlar güzel olmuş.

yok hocam tirmaniyordum oradan gecmedim

oyundaki detaylar ve gorsellik inanilmaz

renk paleti ancak bu kadar iyi secilebilirdi

diger yandan bugun araci kullanmakta ciddi zorluk cekiyorum sebebini cozemedim

upgrade uyarilari cikmasina ragmen aracin performans hala 404 beygir gorunuyor

fakat kullanmak cidden zorlasti

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

quote:

yok hocam tirmaniyordum oradan gecmedim

oyundaki detaylar ve gorsellik inanilmaz

renk paleti ancak bu kadar iyi secilebilirdi

diger yandan bugun araci kullanmakta ciddi zorluk cekiyorum sebebini cozemedim

upgrade uyarilari cikmasina ragmen aracin performans hala 404 beygir gorunuyor

fakat kullanmak cidden zorlasti

• Küçük bir güncelleme geldi oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.