Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
28
Favori
63.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah allah bende yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Allah allah bende yok hocam.

6.1 mb olması lazım .
  • Hatırladınız mı

DiRT Rally (2015) [ANA KONU]
  • Gamepad ile zar zor oynanıyor direksiyon ise tamamen felaket FFB çalışmıyor araç kendini toparlamıyor direksiyonla sürmek bence imkansız hatasız bir tur atabilen ve iyi derece yapan varsa ayakta alkışlıyorum kendisini.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Bende dfgt almayı düşünüyordum fakat bu yorumunuz korkuttu hocam beni. Özellikle sizden bir yorum bekliyordum ve biraz tedirgin etti beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Bende dfgt almayı düşünüyordum fakat bu yorumunuz korkuttu hocam beni. Özellikle sizden bir yorum bekliyordum ve biraz tedirgin etti beni.

Biraz İngilizce varsa şu videoyu izleyebilirsiniz aynı sorundan bahsediliyor.

Ben DFGT'yi sırf Dirt Rally'nin gazına gelip aldım ama henüz bir etabın yarısına sorunsuz gelmeyi başaramadım belki ben beceriksizim bilemiyorum ama Project Cars da takır takır çalışıyor Dirt Rally'i o kadar beğendim şu anda açasım gelmiyor çünkü oynayamıyorum resmen üzücü bir durum.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    valla rally oyunlarında gamepadle yapacağınız değerleri, direksiyonla geçmeniz çok zor diye kaç tane yorum atmıştım buraya.

Hala da iddia ediyorum tur zamanlarında direksiyonun avantaj olduğu tek oyun F1 serisidir.

Onun dışında direksiyonun verdiği keyfi de hiç bir şey vermiyor ama. En az bir sene alışmak lazım iyi tur süreleri için.
  • Benim en son ayarım:

Dirt:rally içinde;
    Steering saturation : %100
    Steering Linearity: 0

Logitech Profiler içinde;
    Direksiyon açısını 550 dereceye indirdim. Şimdi biraz daha rahatım. FFB ler çok iyi olmasa da birazdaha kıvama geldi.
    Direksiyon açısını farklı farklı deneyimleyebilirsiniz.

Bir de logitech profiler programını açık bırakmayın.
  • Araç kontrolü aşırı zor geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiRT Rally (2015) [ANA KONU]

Yazılar bile okunuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Benim en son ayarım:

Dirt:rally içinde;
    Steering saturation : %100
    Steering Linearity: 0

Logitech Profiler içinde;
    Direksiyon açısını 550 dereceye indirdim. Şimdi biraz daha rahatım. FFB ler çok iyi olmasa da birazdaha kıvama geldi.
    Direksiyon açısını farklı farklı deneyimleyebilirsiniz.

Bir de logitech profiler programını açık bırakmayın.

logitech profiller programını açık bırakmak veya kapatmak arasında ne farklılıklar var hocam?
  • Dün Colin McRae serisi hayranı bir arkadaşla daha evde biraz test ettik.
    Klavye ile işkence, herşey tam gaz tam fren tam sağ tam sol olduğu için

İkimiz de baya beğendik. Grafikler ve sürüş on numara. Arcade'e giden DIRT serisine güzel bir ekleme yapmışlar. NFS Shift gibi Simcade modunda güzel olmuş...

Direksiyon ile ilgili şikayetler var, o yüzden şimdilik direksiyon yok diye heveslenmedim. Bunun yerine gamepad gibi görev yapan Microsoft Wireless SpeedWheel vardı, elinde olanlar mutlaka bununla denesin, en azından direksiyon ile gamepad arasında muhteşem bir seçenek oluyor. Direksiyondan bir tık kötü, gamepad'e ise fark atar nitelikte yalnız bu aralık

Sürüşte en çok dikkatimizi çeken, daha önceki CMR'lerde aşırı yapay olan "diğer tarafa savrulma efekti"nin düzeltilmiş ve daha gerçekçi oluşuydu.

Yani örneğin sağa bir viraj döndünüz, araç kayıyor ve biraz yavaşladı, sonra toplamak için sol yapıyorsunuz, bu sefer araç toplanıyor ama sola doğru gereksiz ve gerçekçi olmayan bir kayma, yığılma yapıyordu. Sanki alet toprakta değil de suda gidiyor gibi... Bu tepkiden nefret ediyordum, çünkü ralli araçlarının hiçbiri yerle temasını bu şekilde kaybetmiyor, kesinlikle gerçekçi bir tepki değildi.

Oynarken en çok dikkatimizi bu çekti, direksiyon tepkileri kesinlikle müthiş, oyun direksiyon reaksiyonunu çok çok iyi vermiş, sizi süper dinliyor.
    Örneğin araç kaydı, ufak ve ani bir düzeltme yaptık, çat diye tepki verip aracı tekrar çizgiye oturtmak mümkün oldu. Ya da ufak bi kontra, çat diye düzelttik... Bu tepki önceki CMR oyunlarında hiç yoktu diyebilirim. Ve acayip hoşumuza gitti.

Denemek için korsan olarak indirmiştim ama bununla birlikte Project Cars'ı da orijinal olarak alacağım.
    Early Access olduğu için daha bir sürü güncelleme bilmemne gelir neticede, oyun baya iyi olacak. Kesinlikle değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 8 Mayıs 2015; 10:15:33 >

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Logitech profiler penceresini kapatmadığım zaman ayar kontrolunun oyuna geçmediğine bir kaç kez tanık oldum.
  • Almadan önce bir denemek için indireyim dedim. Fizikler iyi gibi geldi ama şuanda direksiyonla oynanabilecek bir durumda değil bence. Feedback yok desem yeridir sadece direksiyona bir ağırlık ve titreşim veriyor o kadar yol hissi hiç yok zaten direksiyonun gamepadden bir farkı yok hatta gamepadle daha rahat oynanıyor olabilir
  • direksiyon ve gamepad konularında sizlere katılmıyorum maalesef. tamam oyunun biraz feedback'leri zayıf olabilir ama bu oyun kesinlikle direksiyonla daha iyi dereceler verir. yıllardır direksiyonla da gamepadle de yarış oyunları oynarım her zaman direksiyonla daha iyi sürelerde bitirdim yarışları. kişiden kişiye ve yeteneğe göre de değişebilir tabii.
  • oyunu daha önce korsan indirmiştim şimdi satın aldım tekrar indirmeden Steam'e tanıtabilme şansım var mı ?
  • 1025 km yol yapmisim

maksimum 156 km hizi gormusum

205 inanilmaz bir canavar az once telefonla konusurken tekrari izledim

inanilmaz bir keyif

boyle bir aksiyon boyle bir adrenalin yok yok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Mayıs 2015; 14:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox gamepad ile oynayacağım, oyunda titreşim kapatma ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

1025 km yol yapmisim

maksimum 156 km hizi gormusum

205 inanilmaz bir canavar az once telefonla konusurken tekrari izledim

inanilmaz bir keyif

boyle bir aksiyon boyle bir adrenalin yok yok yok

205 cidden çok zevkli oluyor özellikle yağmurlu havada onun haricinde E30'da arkadan itişin keyfini çok ciddi hissettiriyor sesi de muazzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

oyunu daha önce korsan indirmiştim şimdi satın aldım tekrar indirmeden Steam'e tanıtabilme şansım var mı ?

Korsan oyunun bilgisayardan tamamen kaldırıp, steamden indirip tertemizce kurman hem oyunun performansını artırır hem de bilgisayarını rahatlatır
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.