Şimdi Ara

Dış Access pointle 650 M Mesafe Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaslar benim yerime internet çekilmiyor.bu nedenle dış access point ile kurmayı dusunuyorum.

Vermiş oldugum resimde

Dış Access pointle 650 M Mesafe Olurmu?

-Telekom Kutusu 1.access point in oldugu yerden kendi adıma hat alıp netımı orda aktif hale getirip ordan cat6 kablo yardımı ile 1. access baglayıp yaymayı ve la 2. access e iletmeyi dusunuyorum fakat
    -2. access den 3.ye nasıl bir geçiş yapabılırım.Benim planım,2.yı tekrarlayıcı olarak kullanmak yani gelen bilgiyi ileri atmak ve 3.ise veriyi toplayıp tekrar cat6 ile 30 m mesafedeki iş yerime getirip ordada access point modemle kablosuz yayın yapmayı dusunuyorum.
    -mesafe 650 m arazi resımdeki gibidir.

bilgi görüşlerinizi bekliyorum... :)

• Mesafe olarak açıyı yakar isen En az 1 km bile yayın yapan cihaz var. Orn wob 201 1.5 km yayın yapabiliyor. Diğer işlemlerinde mantıken olabilir.
  • Ben tp link dusunuyorum? 500 lira gibi bütce to link is gormez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordaly

Ben tp link dusunuyorum? 500 lira gibi bütce to link is gormez mi?

tp linkin dış ortam cihazları iş görür iki tane alırsın biri ap biri client modda bu mesafede sorunsuz kullanırsın engelde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 14 Kasım 2013; 21:02:52 >
  • Ben resim deki gibi dusundum 1.ye cat6 ile yaymayi 2. Ise menzil genislemk icn 3. Ise veriyi toplayip cat 6 ile access modemle dagitmak icin. Dusundm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.