Şimdi Ara

Diş ağrısına çözüm ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
28.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iğneyi önce alkolle steril hale getir sonra batır bak emin ol geçicek ağrın ben bikaç kere yaptım bunu gerçekten geçiyo,
    ayağına batrmak zorunda değilsin eline falan da batırsan olur, diş ağrısın ben de bilirm ne kötü bişi olduğunu ve şimdiye kadar bundan daha iyi çözüm görmedm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

tuzu da denedim allah kahretsin sabah olsaydı ya

Hacı netten bak oturduğun bölgede bu akşam hangi eczane nöbetçi. Yakında gider bi ağrıkesici alırsın.
  • eczanelere bayağı uzağım oturduğum yer gereği
    aleve var içiorum 2 saatir geçirmio gebersem gitsem ya of
    sizinde başınızı ağrıtıyorum
  • Pamuğa kolonya dök, dişinin üstüne diş etlerini de kapsıyacak şekilde koy, sabaha kadar idare eder.
  • Geçici bir yöntem olarak kendi uyguladığımı yazayım. Lavaboya git eğil, ağzını hafif aralayarak ağzındaki suyu (tükürüğü) akıt. Nasıl buldum bunu ve mantığı nedir bilmiyorum ama her zaman işe yaramıştır.
  • Majezik içmek ( diş ağrısı konusunda en iyisidir. ben iki apranax içtim geçmedi. bir tane majezik derdime derman oldu )
    - Ağrıyan dişin üzerine şu küçük ağız kokmasını önleyen karanfillerden koymak. (küçük ağrılarda işe yarıyabilir.)
    - Ağrıyan dişinizin olduğu tarafı soğuk suyla çalkalamak. ( ağrı kesicinin bile fayda etmediği zaman uygulanması gereken yöntemdir. çünkü artık çürük dişten çıkıp sinir köklerine inmiştir ve ancak soğuk füzyon dindirebilir. ancak bu yöntem çok uzun süreli etki etmez. böyle ileri derecede bir diş çürüğü için maksimum bir dakika etkisini gösterir sonrasında yine işlemi tekrarlamak gerekir. ama gecenin bir yarısı bu acıya yakalandı iseniz sabaha kadar dayanmanız için yapacak başka birşeyde yoktur.)

Önemli not: Güçlü ağrı kesiciler dişin üzerine konulmamalıdır. emilme yöntemiyle kana karışan güçlü ağrı kesiciler ciddi sorunlara yol açabilir. bu yüzden apranax ve majezik gibi ağrı kesiciler kesinlikle yutulmalıdır.

Diş Ağrısı için Şifalı Bitkiler

Diş ağrısı için şifalı bitkiler kullanmak da yararlı olabilir. Özellikle, sirkeye birer tutam kekik ve kimyon katılıp bununla gargara yapılırsa diş ağrısını kesmekte ve iltihabı kurutmada etkilidir. Bu uygulamaya bir süre devam etmek gerekir.

Diş Ağrısına Karşı Hiç Duymadığınız Psikopatik Yöntemler (Sorumluluk Kabul Etmiyoruz!)

1-Sakızla başlayan acı dindirme yöntemleri. duruma göre değişecektir, çürük dişten kana sızan oksijenin yanmasıyla oluşan acıya karşın sakız yapıştırmak geçici bir çözüm sunabilir. oksijen gitmeyince yanma hissi azalabilir.

2-Ağıza kolonyalı pamuk veya ıslak mendil koyarak ısırmak.

3-Buzlu su veya direkt buz ile soğuk pansuman yapmak (bölgeyi uyuşturuyor ama herkes dayanamaz)

4-Sürekli ılık su ile ağrıyan dişi yıkamak, en fazla 1dk geçiriyor sürekli işlemi tekrar etmeniz lazım.

5-Herhangi bir yerinize iğne batırmak, canınız acır ama çok etkilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 22 Şubat 2010; 2:48:47 >

• kolonya bile kalmamış ben bu gece ölmessem varya ölmem daha allahım yardım et kuluna yarabbim
    nasıl ağrı bu oyulmuş dişimi fırçalıycam 3 kere fırçaladım gene fırçalıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Geçmiş olsun diş ağrısı çekilmez bilirim.Hayattan bezmiştim.Soğuk suyla ağzını çalkalayarak anlık geçirebilirsin 4-5 saniye olsa bile o an çok iyi geliyor o saniyeler biliyorum.Kolonyalı pamuk daya ağrıyan yere öyle dur baya geçiriyor 1 hafta öldürücü derecedeki ağrıyı böyle geçirmiştim allah yardımcın olsun...

Bende ağrı çıktığında avuçla aspirin novalgin içiyordum. Sonra bu soğuk su olayını keşfettim. Yanı başımda 1 sürahi su olurdu. 1 hafta boyunca soğuk su içmekten bağırsak yollarım açılmıştı.
  • hacı ben denedım aynı durumdu benımkıde sert bır cısım al sızlayan yere vur cıddıyım cay kasıgı felan gıbı gecmıs olsun
  • Acilen hastaneye git ve ağrı kesici iğne vurul. Kesin olan tek çare bu.

Fakat buna imkan yok diyorsan, kolonyalı pamukla ağran dişine bastır. Takviye gerekiyorsa bir de sigara yak ve dumanı ağzının içinde bulundur. Bunları yapmadan önce Majezik veya Apranax Fort varsa bunlardan kullan. Yarın ise hemen diş hekimine git. Umarım ağrın geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 22 Şubat 2010; 3:19:37 >
  • nöbetçi eczane bul DİŞİNOL diye ilaşç var uyuşturucu onu agrıyan dişine sür hiç bişey hissetmessin benim diş ağrıyodu komple sürdüm konusamadım 1 saat :D
  • dün gece sigara içtim geçti biraz yattım uyudum sabah gittim hekime apse yapmış ilacla kurutup çekicez dedi ilaçlar bitince çekilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

dün gece sigara içtim geçti biraz yattım uyudum sabah gittim hekime apse yapmış ilacla kurutup çekicez dedi ilaçlar bitince çekilecek.

Geçmiş olsun.
  • Hepiniz saolun arkadaşlar
  • aç bi 70 lik :D az iç sabaha doktora git 2 dk da dolgu yapar. 2 haftaya ceviz kırarsın dişinle :D
  • Allah, diş ağrısını düşmanıma vermesin.

Hiç bir şeyden, hiç kimsede korkmam dişçiden korktuğum kadar. 1,5 saat süren diş çekimimden sonra artık "Diş", "Dişçi" laflarını gördüğümde titriyorum. Şu konuyu sonuna kadar okuyamadım bile Allah sabır versin.

Çözüm olarak; Apranax Fort veya Aprol Fort olması lazım. Uyutacak kadar geçiriyor ağrıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 22 Şubat 2010; 14:03:52 >
  • En etkili çözüm doktora gitmen
  • Direkt doktora... Dün dolgu yaptırdım.. Çok fazla ilerlememiş... 15 dakkada işlem tamam...

Dişçiden sakın korkmayın... Uyuşturdumu hiç birşey dumuyorsunuz.. Sesler haricinde...
  • bunun tek çözümü dişçiye gitmeden... en baştan söyleyeyim dalga geçmek için söylemiyorum bunu kendimde denedim.

hidrolik yağını bir pamukla alıp oyuğa bu pamuğu koyuyorsun 2 saat içinde ne ağrı kalıyor ne de sızı. istediğiniz dişçiye yada eczaneye sorabilirsiniz. hidrolik yağı sinirleri öldürüyor bu nedenlede ağrı sızı kalmıyor. ki dolgu yaptırmak istediğinizde de soktor sinirleri temizlerken hiçbir acı hissetmiyorsunuz..
  • Hidrolik yagi dogrumu acaba ayni agriyla bas basayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.