apranax panadol aleve minofen ve bir digerinin adfini unuttum hepsini iciyorum geceden beri ellerim uyustu ama hala dişim uyusmadi sürünüyorum başka iyi gelecek hap bilen war mi? Gece uyuyamadim suan da da 1 saat aralya uyaniyorum cok kötü sizliyor
O kadar ilaç içeceğine insan dişçiye gider...
İyi bir ilaç içinse 35 lik yeni rakı fazlasıyla işini görür.
dişçiye git veya eczane de olabilir iğne iste , günde 2 sefer 2 tane vuruyorlar
onun dışında haplar hiç bir işe yaramaz
Karanfil veya kekik yağı pamuğa dök diş üstüne koy. Kekeik suyu ile çalkalayabilirsin ayrıca bir süre keser ağrıyı sen de bu arada doktora gidebilirisin
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Sevgili kullanıcımızı yoldan çıkarmaya çalışma!!
quote:
Orjinalden alıntı: cezve
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Sevgili kullanıcımızı yoldan çıkarmaya çalışma!!
Denemediğim şeyi tavsiye etmem. Yanında kavunla beyaz peynir olursa ağrı mağrı kalmaz...
Sana sofre kurduruyor, meze hazırlatıyor, birazdan da kendini davet ettirecek. Otlakçı köftehor!
dicloflamı dene bi de.
saolun arkadaşlar hepsini denicem artik care yok Insan dişinin sizlamasi 5 dakika bile ara verse hayatin ne kadar güzel oldugunu hatirliyor
quote:
Orjinalden alıntı: cezve
Sana sofre kurduruyor, meze hazırlatıyor, birazdan da kendini davet ettirecek. Otlakçı köftehor!
sen de gel..
35 lik yetmez o zaman
70 lik yaparız...
Ciğer de isteyelim bari tam olsun
Ciğer diş ağrısına bire bir
İsteyelim canım. Zaten kırk yılda bir gidiyoruz ziyaretine..
Kendimiz için istiyorsak akaras namert
Maksat Acılar, dertler son bulsun...
en güzel ilaç, sarışın bir diş hekimi erkekliğe bok sürdürmemek için ıgghhh bile demezsin o koltukta valla
Öyle dişçiden de korkulmaz zaten. Aa hakkaten trqx güzel taktik fikir. Hemen böyle bi dişçi arayışına başlayayım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme