Şimdi Ara

Diş doktoruna dava :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün başlık açmıştım bugün diş doktoruna gittim eski doktorum kanal tedavisi yaparken içeride o kanalları sökmeye yarayan metal ince uçlu vida gibi aletin ucu kırılmış ve 2 yıldır kanalda kalmış. Bana da kırılınca bunu söylememiş yarın randevu verdiler ameliyımsı bir şeyle onu almaya çalışacaklar en iyi ihtimal alacaklar ve bitecek eğer alınmayacak durumda ve enfekte ise dişim çekilecek. Sizce dava açmalı mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 27 Ağustos 2024; 21:37:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hakkını ara

• doktorlara dava açtığınız için memlekette doktor kalmıyor, adam robot değil ya.

• Dava açacaksan mutlaka tecrübeli ve güvendiğin bir avukatla bu işi yürüt. Sağlıkçılara dava açmak sandığın kadar kolay değil.

• İnfernix hocam size olsa ne yapardınız onu yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 27 Ağustos 2024; 21:46:35 >
  • Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir sanma işim yok fakat benim sorum bu olaya dava açmam mantıklı mı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lememo L kullanıcısına yanıt
    Tamamdır araştıracağım

• Burada dava sonucunda olabilecekler hakkında az çok bilgili birisi var mı eğer yoksa bu başlığı nerede açmalıyım

• hiçbir şey olmaz masrafıyla kalırsın

• Avukatın iphone 16 almasına yardımcı olursun sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %100 kanıtlama ihtimalin varsa aç. Ama özel doktorsa ya da özel hastane doktoru falan çok sağlam gelirler üstüne yıprandığınla kalırsın.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler açmayacağım muhtemelen yapacak bir şey yok

• geçmiş olsun. hocam yapacak bir şey var, yaşadığınız olayı google yorumlara yazın kesinlikle. bu arada yaşadığın durum yaygın mı acb, google yorumlarda yine senin yaşadığın bir olayı yaşayan gördüğüm için o doktora gitmemiştim.

• Emsal kararlara bakın hocam. Sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış kişi dava etmiş ve kazanmış ise; bence hakkınızı aramanız en doğal hakkınız.

Ayrıca; onlar doktor değil; hekimler. Hekimlerin doktorluk vasfı yoktur. "Dentist" diye geçerler son zamanlarda.

Bir de son zamanlarda hemşireler de kendilerini doktor zannetmeye başladılar ya; gülsek mi; kızsak mı bilemedik. Adamlar tıp fakültesi bitireceğim de doktor olacağım diye kafayı yemişler yıllarca; sağdan soldan bir de bu dentistler ve hemşireler minik yarıştırır oldu onlarla...

Oldu! Oldu da gözlerimiz doldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 28 Ağustos 2024; 1:30:17 >
  • qeceninprensi kullanıcısına yanıt

Dentist hata yaparsa sıkıntı ama doktor hata yaparsa sıkıntı değil yani öyle mi ?

Arkadaşın dediğine göre sanırım dişin içerisinde kırılan parça kalmış. Bu durum zaten röntgen ile somut şekilde kanıtlanabilir.

• Cehalet kokuyor buralar, sanki dr isteyerek kırmış aleti.
    Hey allahim bu ülkede bu mesleği yapacaklara bolca sabır ver, hastalara da biraz bilinç...

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt

Buradan hatalı sonuç çıkarmışsınız. Doktor olmadıkları için daha kolay dava açılır denmek istendi. Ayrıca sağlık konusunda hata veya yanlış yapma lüksü yoktur. Lüksü vardır diyen sağlıkçı da, bir an evvel elindeki işi bıraksın gitsin yani.

scorpion wins flawless victory fatality

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.