Şimdi Ara

Devlette Diş Doktoru Değiştirememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir doktora gittim nerden gittiysem bulaştım bi kere, yaptığı bütün dişler ağrıyor 184'ü arıyorum dişini yapan doktoru değiştirmem için 6 ay beklemen lazım diyorlar böyle saçmalık olurmu? Özele gidiyorum dolgu için 500 tl fiyat çekiyorlar , yokmu bu işin bir çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka doktordan randevu alın diyeceğim ama aynı şeyi yaşadım ve gittiğim diğer doktor bakmadı bile. Bende 3 aydır randevu almaya çalışıyorum. Sağlık sistemi harika nankörlük yapmayalım.
  • Yav diş uyuşmadı diyorum hala bastırıyor kadın , ağrıyınca refleksten kafamı geri çektim elindeki makina her neyse dilimde delik açtı, mecburmuyum ben bu dişciye gitmeye, böyle saçmalık olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

Yav diş uyuşmadı diyorum hala bastırıyor kadın , ağrıyınca refleksten kafamı geri çektim elindeki makina her neyse dilimde delik açtı, mecburmuyum ben bu dişciye gitmeye, böyle saçmalık olurmu
    Ya başka bir devlet hastanesine gideceksiniz ya da özele.
  • Başka hastaneye gitsem ne olacak performans sistemimi ne varmış doktorlar birbiriyle yarışıyor daha çok hastaya bakmak için , 400 tl gss borcum vardı hepsini ödedim böyle iş yapacaklarını bilsem özele giderdim en azından sorunum çözülürdü

• Hasta haklarına gidip "memnun değilim doktorumdan" demeyi denediniz mi acaba ?
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Dedim bişey yapmadılar, sağlık bakanlığına şikayet ettim, sonucu bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMLERİ BURAYA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun gün verdikleri için özele gittim geçenlerde. Cerrahlık bir dişim vardı. Oradaki doktora daha önceki bir cerrahi işlemde uyuşturamadıklarını söyleyip debelenirsem , aldırmayıp işini tamamlamasını söyledim. Ne dedi biliyor musunuz ? Devlette kalitesiz malzemeden dolayı diş ve doku uyuşsa da , kemik uyuşamadığı için kemiğe indiklerinde hissedilir dedi ve hiç sıkıntı çıkmadan , çatır çutur kırılan dişin dibini kaza kaza temizledi. Şok oldum resmen. Daha önce devlette yapılan işlemde resmen insan yerine konulmamışız . Valla bildiğin koyun gibi meleye meleye bitti iş. Hayatımda bu kadar acıya katlanmak zorunda kaldığımı hatırlamıyorum. Sorumlularına da hakkımı helal etmiyorum. Size de geçmiş olsun .
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Kullanılan anestezi bile işe yaramıyor,10 yıl öncede devlette birtane kanal tedavisi yaptırmıştım ozamanlar malzemeler böyle değildi sanki dişim kolay uyuşmuştu rahat geçmişti tedavi, şimdi anestezi yapıyor iki tane normal dolgu için canım çıktı , kanal tedavisi yapsalar cenazemiz çıkar hastaneden,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.