Şimdi Ara

HUKUK VS DİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

HUKUK VS DİŞ

(En Son Oy Tarihi: 28.7.2024)
Giriş
  • Hangisini okumak daha mantıklı f/p olarak ( BİLİYORUM DALLAR FARKLI AMA SİZ SADECE TERCİHİNİZİ OYLAYIN YETER )

• Hukuk için kötü yorum yapanlar gördüm hocam dişte dus yaparsanız mükemmel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt

hocam dus kazanmak imkansız diyenler var anlamadım bu yapanlar kim :D cerrahi istiyorum diş olursa ama sıralamaları bayağı yüksek

• o sıralamalar yakın

• Top bir hukuktan mezun olduktan sonra yelpaze geniş, diş için bu pek mümkün değil.

• hocam bir çene cerrahisi uzmanının çevresi olan avukat kadar kazanacağını düşünmüyorum şahsen ya

• fikrimce, dişte mekan açıp usd coşturulur diğeri ise 20ktl average. karar senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    ZORT ÜNİ TIP VS TOP DİŞ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben yanlış yazmışım ya ben bir cerrahın daha çok kazandığını düşünüyorum açıkçası sayı olarak çok daha azlar bence

• emektar91 kullanıcısına yanıt

ben avukatım hocam aynen öyle hukuk kadar bitik bir bölüm diş ile kafa kafaysa diş hekimliği de öldü demektir bu sanki  

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

öyle hocam hukukta çare pek yok para olsa da müşteri gelmesi sıkıntı olabilir ama dişte iyi kötü sermaye varsa ortalama bir yetenekle birlikte iş götürülür. ama dediğim gibi sermaye olacak. hukukta ise o şans cok cok cok daha az malesef.

• Olm siz (çevresi olan teriminden) çok, TANINMIŞ çene cerrahının ne kadar kazanabileceğini tahmin edemiyorsunuz galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkisinin de kendine göre avantajları var bu avantajlar kişi de bitiyor ona göre Ahmet'e göre hukuk doğru tercih olurken Mehmete göre diş doğru tercih olur ama ortalama olarak yorumlarsam diş derim.

• Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

hocam o zaman şöyle diyim ortalama uzmanlığı yeni bitirmiş bir çene cerrahı ne kadar kazanır istanbulda tanınmış bir çene cerrahı ne kadar kazanır

• emektar91 kullanıcısına yanıt

klinikte çalışan yeni mezun diş hekimleri için herkes farklı bir maaş diyor 80k diyen de var 35 alan diyen de var gerçeklik algımı biraz kaybettim açıkçası  

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Uzmanlığı yeni bitirdiyse hatta uzmanlık yaprken bile çoğu dışarda çalışıyor. Okuldan 100k civarı alırken dışardan 100-150k çantacılktan kazanabiliyor şehrine göre. İstanbulda tanınmış olmak demek zaten milyonlarla oynamak demek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

hocam ben aslında diş + çene cerrahisi yapıp özel bir hastanede çalışmak istiyorum okursam marmara diş olacak gibi ama fazla mı hayal acaba

• valla en son çıldırıp yazacağım kıbrıs tıp hocam diş hekimliği hakkında doğru bilgiye ulaşmak çok zor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.