Dusda kontenjan az ve kazanmak zor diye biliyorum. Daha okumaya başlamadan önce kendini çok kaptırmışsın gibi geldi bana dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUKUK VS DİŞ (2. sayfa)

HUKUK VS DİŞ
(En Son Oy Tarihi: 6.1.2025)
-
-
Dava alabilme potansiyeliniz varsa anlaşmalı boşanmaya 50 bin lira alıp 10 dakika duruşmaya giren var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çünkü şu an kıbrıs tıp ve marmara diş arasındayım ve çok kararsızım o yüzden emeklerimin heba olmayacağı bir bölüm istiyorum
-
50 bin liranın %18i kdv sonra da ofis giderine gidince elde çok bir para kalmıyor hocam
-
Marmara diş +DUS güzel olur ama zorlu bir yol açıkçası dus çalışmaya okurken başlarsan rahat olur
evet DUS hakkında cidden çok zor diyorlar kıbrıs tıpları da kimse övmüyor
-
Yılda 100 kusur cerrah mezun oluyo adam avukat daha cok kazanır demis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marmara çok zor üni haberin olsun dişte biliyorum çünkü dişten arkadaşlar var bir de ingilizce bölüm. diş için marmara yazma sakın
-
Nereyi yazcaz o zaman yav
Dişin açık ara alacağı versustur şu dönemde ikisi de sıkıntılı ancak hukukta artık çevre yoksa ilerlemek çok ama çok zor, dişte en azından DUS yapıp atanabilirsiniz ve çoğu doktoru sollama ihtimaliniz hukuk piyasasında parlamaktan çok daha kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA6C1957D -- 21 Temmuz 2024; 3:1:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en baba hukuk > en baba diş
diş > hukuk
En baba avukat < çevresi geniş taşra avukatı
çevren sağlamsa hukuk yoksa diş ayrıca da ilgin olması lazım gerçekten gelmeden iyi araştırılmalı, hukuk gerçekten tekdüze ve sıkıcı bir bölüm
-
hocam saul goodmanın açık öğretimle hukuk bitirip ülkenin en iyisi olması bunu kanıtlıyor
Yeni mezun diş hekimiyim, şahsen diş tercih etmen daha doğru olur gibi hele ki marmara gibi köklü bir okulda okuyabilecekken. Şuanda belki bir iki cerrah gördüğün için kafanı kurcalamış olabilir ancak daha şimdiden eline bi diş almadan hiçbir işlem yapmadan ya da izlemeden bunu düşünmen birazcık saçma, bölüm tercihin son sınıfa geldikçe kafanda şekillenir. Dus kazanması zor ancak ortalamanın üstü çalışıp biraz temel yaparsan (ki diş hekimliği okurken ders çalışması pratik dersler/ stajlar ödevler barajlar nedeniyle gerçekten zor) üstüne mezun olunca 6-7 ay yoğun tempo çalışmayla kazanılabilecek bir sınav. Tabii insan mezun olunca 23 yaşına geldiği için ve dhf insanı yıprattığı için 17-18 yaşında yks çalışırkenki motivasyonu ve isteği bazen olamayabiliyor ama onu da sağlayınca dus kazanılabilir. Veya şöyle de bir gerçek var ki dus yapmasan bile diş hekimliği diplomasına sahip her hekim tüm diş hekimliği dallarındaki her tedaviyi yapmaya izni oluyor geri kalanı senin bilgine ve yeteneğine kalmış tabii ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hukukta top mop hikaye. şöyleki hukuk tercih eden için iş kendinde bitiyor. aşırı kitap okumayı seven, kendini ve olayları çok çok ifade edebilen kişiler için cidden biçilmiş kaftan ama oda yeterli değil. yine iş kişide bitiyor.
kuzanim marmara hukukta okurken 1 gün derslerine bende gitmiştim. biz orta/arka sıralarda idik ve anfinin en önünde oturan kıravat ile dersi takip eden tipler vardı. hoca gelmeden hocanın mikrofonunu düzeltmişti birisi ve kuzenim bunların aşırı inek olduğunu söylemişti. ve o inekler genellikle okulu seve istiye okuyup bitirdiler.
rezzen epözdemir kuzenimle muhtemelen aynı girişli. yada 1sene anca vardır. ve muhtemelen o da en ön safta yer alanlardan. ve şuan adamın kendi bürosu var ve bilmem kaç kişi çalışıyor.
okul köklu ve 3-5 hukuktan birisi ülkedeki. ama kuzenim(emmoğlum) kendini acayip iyi ifade edebildiği halde kendi ofisini hiç açmadı, okurken de çok istekli olmadığından detay isteyen ceza hukukuna hiç yaklaşmadı bile. ve başka ofislerde ücretli olarak çalışıyor.
iş sizde bitiyor. ne yapmak istiyorsanız yada neyi yaparken mutlu olacaksanız o bölümü tercih edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X