Şimdi Ara

Kırık Obp ile Tıp-Diş Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar içinizde bunu yapan var mı? Veya sizce imkansız mı bu olay? 2020’de 138 bin 2021’de 102 bin yaptım. Ailem zorla tercih yaptırdı. Şuan taşrada bir Anadolu ilinde Bilgisayar müh. okuyorum. Okul derslerinden zaman kaldıkça haftanın en az 3-4 günü YKS çalışmaya uğraşıyorum. Sınava son girişim olacak. Az çok temelim var. Fizikte Mekanik kısmını yapabiliyorum. Elektrik, Modern Fizik, Optik-Dalgalar kısmına çalışmam lazım. Kimyada 11 konularım iyi, Elektrokimya ve Organik çalışmam lazım. Biyoloji eksik, Palme, Biyotik denemeleri ve Apotemi sistemler çözeceğim. Matematiksel ispatları öğreneceğim. Matematik Olimpiyat sorularını izleyeceğim. Okulda gördüğüm Calculus dersi de destek olacak. Tyt’de konu eksiğim yok ama kondisyonum eksik. Bol bol deneme çözmem lazım. Obp 90. Hesapladım Tyt 80 Ayt 65 net yaparsam Hamda 9k yerleştirmede 23k getiriyor. 90 Obp 54 puan getiriyor. Bunun yarısı kesiliyor. 27 puanı tölare etmem için 9 Ayt neti fazla daha yapmam lazım. Aynı zamanda yatay geçiş hedefim var. Eğer sınavda başarılı olamazsam, 70 binlik Bakırçay üniversitesine geçmek istiyorum. O sebeple bütün enerjimi YKS’ye veremiyorum. Vizeleri, finalleri de boşlamamam gerekiyor. Benim durumumda olan var mı içinizde? Veya akıl verebilecek bir güzel insan, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben tercih yaptım ama kazanamadım yerleşme olmadı obpm etkileniyor mu

• Ösym sonuç ekranında şu programa yerleştiniz diye tebliğgat gelmediyse Okul puanın kesilmez.

• Boşver tıpı dişi hocam bence

• 30k öne çektiğin sene çok çalışarak girdiysen bu sefer yine yakın sıralamalarda bir şey gelir diye düşünüyorum bence üniversite derslerine çalış yatay geçiş filan yapılıyosa

• yerleştirilemediniz yazıyor

• İmkansız neredeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2022 sınavında ebemin amını gördüm. Yaptıkları basit sınavın yığılmasının tokadını yedim. 77 Tyt 57 Ayt neti yaptım. Hamda 90 k, yerleştirmede 121 k geldi.

Yapan vardır muhakkak. Ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Bu sene 3. senemdi. Yazıp gideceğim artık. Çok yoruldum, sikmişim Yks'sini. Tıp en başından beri çok istedim. Ama kaderim değilmiş ne yazık ki...

• Guest-8D0935358 G kullanıcısına yanıt

İmkansız demesek 8)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.