Dis etiyle disin birlestigi cizgide hocam curuk, curugun oldugu yeri parmagimla yana dogru ittirince agri oluyor,herhangi bi ilac verilmedi,zaten son gittigim doktor kanalin duzgun yapilmamis simdi dolgu yapalim ilerde tekrar kanal yapariz demisti gecen hafta,gidip yeniden kanal mi yaptirayim sizce hocam?cevaplar icin tesekkur ederim bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş dolgum ile alakalı önemli (2. sayfa)
-
-
kanal tedavisi ve yenilenmesi biraz zahmetli bir iştir o yüzden size önerim bir endodonti uzmanına gitmeniz. Bu özelde çalışan birisi de olur, diş hekimliği fakültesindeki endodonti hocaları(doç veya prof) da olur...
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, geçmiş olsun 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yharfkanal tedavisi ve yenilenmesi biraz zahmetli bir iştir o yüzden size önerim bir endodonti uzmanına gitmeniz. Bu özelde çalışan birisi de olur, diş hekimliği fakültesindeki endodonti hocaları(doç veya prof) da olur...
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, geçmiş olsun 🙂
Hocam dediğiniz gibi bekledim. Dolgu tedavisinden yaklaşık 7-8 gün sonra soğuk hassasiyeti geçti. Sadece arada 4-5 dakikalık hafif ağrı hissediyorum sonrada geçiyor. Yeme içmede ağrı yapmıyor. Artık dişçiye gitmeme gerek yok sanirim :)
-
Geçmiş olsun... sevindim hassasiyetinizin geçmesine 🙏
dişinizin arasına bir şey mi kaçıyor acaba hiç dikkat ettiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yharfGeçmiş olsun... sevindim hassasiyetinizin geçmesine 🙏
dişinizin arasına bir şey mi kaçıyor acaba hiç dikkat ettiniz mi?
Hocam dikkat etmedim ama sanıyorum ki kaçmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X