Şimdi Ara

diş × ecz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diş hekimliği mi yoksa eczacılıkta mı bulma maaş vs. sıkıntı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiiki eczacılık bi sürü kısıtlama getirmişler bi de marketlere ilaç satma yetkisi de gündemde ben eczacılık verdiğime pişmanım maalesef diş hekimi her türlü iş bulur ama tanıdığım bi sürü eczacılık fakültesi mezunu insan var tekrar hazırlanan geçen sene belki eczacılık yükselmiş olabilir ama bence bu sene rahat 42 binin üzerine çıkacak ama belli olmaz ama eczacılığa yönelim bu sene hep 50 bin bantlarında olan kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerysr -- 29 Ağustos 2018; 14:58:0 >
  • Araştırmalarım sonucu diş hekimliğinin devlette zaten bitik olduğu yonunde. 4-5 sene önceki yorumlara felan baktım devlette doğru düzgün hekim yok.

Diş hekimliği özel sektör odaklı yürüyor mevcut diş hekimlerinin %60 i özelde calisiyor. Nedeni de belli doğru düzgün adsm yok randevuları bile 1 aya veriyorlar devletteki hekimler dişini heba ediyor birde insanların ( düşünceler bu yonde )

Diş hekimliğinde özelde calisacaksan calisirsin evini gecindirirsin o esnada atamada bekleyebilirsin

Son 1-2 gündür çok araştırdım Twitter meselesi felan moralimi çok bozmuştu.

• ben eczacılık seçtim 1 tane iyi birşey duymadım ama işsiz kalma olayı baya saçma geliyor abartı geliyor bana
  • liberazerate L kullanıcısına yanıt
    dogru diolar kaç tane eczcıyla konuştum yasalarıda indirip okudugumda haklı olduklarını gördüm hatta 2016 ında fakülteden mezun olan ablayla bile konuştum kendisi şans eseri bir yere açmış kardeşide 1 senedir işsizmiş eczacılık bitirmiş ben çok düşündüm yazmamaya karar verdim o yasa olmasa bende yazabilirdim
  • Benle birlikte arkadasim bu yıl 4 e geçiyorduk eczacılıkta. Artık sınırlamalardan bıktık bıraktık. Son yıl değerlendirme sınavı bile gelmişti .

• Sırf eczane açamayalım diye eczacılar birliği yeni mezunlara 1 yıl zorunlu yardimci eczacılık getirdiler ( bildigin kalfalık eczanenin fazladan eczacıya niye ihtiyacı olsun ki, para vermek bile zorunda degil sonucta sen ona muhtaçsın) Önümüze sürekli engel koyuyorlar çünkü ilaçların büyük bir çoğunluğu SGK ya bağlandığı icin sen istedigin fiyatı söyleyemiyorsun kar Oranları azaldığı icin eski eczacıların iyice yenilere bastırmaya başladılar

Fabrika , farmakovijilans , kozmetik markaların danışmanları , üniversite de hoca ( yeni açılan fakülteler olduğu icin ihtimalin var ) Ruhsatlandırma da sen çalışabiliyorsun , onkoloji eczacılığı yapabiliyorsun.

• Geçen sene ecz bu kadar kötü halde olduğu konuşuluyor muydu? Çünkü taban sıralamalarına baktığımızda çok bi oynama yok 200 300 kişi oynuyor. Sizce bu sene ecz talebi azalırmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jesterstory kullanıcısına yanıt
    ben de kendimi birşekilde geliştirip özel şirketlerde hatta yurtdışında çalışmak istiyorum hedefim bu tutar mı bilmiyorum siz sanırım eczacılık okuyorsunuz bahsettiğiniz yerlerde çalışıldığında alınan ücreti biliyor musunuz acaba
    Bilmiyorum hocam malesef ya çünkü çok kompleks bölümler ,

• osmansefacengiz kullanıcısına yanıt
    Diyetisyenlik ve ftr de benzer olaylar yaşanınca 100 bine gerilediler 20-30 binlerden. Belki eczacılık da böyle olur ama suan düşünmüyorum devlete KPSS olmadan atanabiliyorsunuz.

• jesterstory kullanıcısına yanıt
    Kaça geriler hocam bu sene ecz sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bilmiyorum hocam kacla kapattı ona da bakmadim ama baksam da tahmin edemem :( Önünüzdeki kontenjan artısını sayarsanız size yardımı olabilir bi fikir edinmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesterstory -- 29 Ağustos 2018; 18:44:45 >
  • Disbanacokmuu kullanıcısına yanıt
    Uzmanlık yapmayı düşünmüyor gibi konuşuyorsun twitterda yazılanlar uxm. Olmayanlar

• Oğlum nişanlandığında gelin adayımıza "Bu eğitim ve kariyeri nasıl aldınız?" demiştim.. "Çalışarak ve çalışmaktan zevk alarak!"

demişti. İst.Üsküdar Anadolu Lisesi (7 yıl), İst.Fen Lisesi, İst.Cerrahpaşa İngilizce Tıp, Hacettepe İng.Tıp'ta Uzmanlık..

Herkes gezerken, tozarken, dizi seyrederken, hay-huy peşinde koşarken; öğrenciliğinde çalışanlar hep kazanırlar. Toplamda 23 yıllık eğitim alan gelinimiz, "Eğer; üç yıl daha okursam, daha iyi bir çocuk doktoru ve bu dalda cerrah olurum!" diyor.

Düşünelimki Fen Lisesinden sonra; 7 yıl İng.Tıp, 5 yıl Uzman

Tıp, 3 yıl Cerrahi olmak üzere, toplamda 15 yıllık eğitim..

Can mı dayanır?. Bal gibi dayanılır, işte.. Hiç bir ademoğlu veya havva kızı; kesinlikle dört yıllık eğitimle yetinmesin!

• Elimden geleni yapıcam kolay bir sınav değil sonuçta

• şaka mı lan bu ? tabi ki de diş hekimliği. en kötü diş hekimi özel muayenede çok iyi paralara çalışıyor.

dişi ancak tıp ile karşılaştırabilirsiniz.
  • Disbanacokmuu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim yazdıklarıma ne kadar aldırırsın bilmiyorum ama ben ne sizi ne de kendimi avutmak için yazmıyorum ama cidden iş ve geçim derdi çok az

• Biliyorum şu twitter da ağlayan atama yogg diyen uyuz tipler yüzünden böyle oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.