Seninde amma dişinde dişinde problem varmış sorması ayıp bu yaşına kadar hiç diş fırçalamadın mı? bu sorunlarda hiçte az değil maşallah sonuçta diş hekimliğinde kanal dolgu falan basite kaçan şeyler.Gerçi fırçalama konusunda senin suçun yok bende dişimde kanal yapmadan önce haftada 1 bilemedin 2 kere fırçalardım
Alıntıları Göster
Sakın pamuk koyma kanamasına sebep olabilir. Gazlı bez ile tampon yap oraya.
quote:
Orijinalden alıntı: gorlinux
Bu mesaj silindi.
Napak ağlayakmı kanka?
quote:
Orijinalden alıntı: kene.
Sakın pamuk koyma kanamasına sebep olabilir. Gazlı bez ile tampon yap oraya.
Alıntıları Göster
La bu ne korku filmi gibi! Ne kötü diş anılarınız varmış be kardeşim! Zaten korkuyordum 20'lik operasyonundan, hayatta gidemem artık. 1mm kadar çıkmış durumda, bi 3 yıl sabredersem rahat çektiririm herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: 7Mhz
La bu ne korku filmi gibi! Ne kötü diş anılarınız varmış be kardeşim! Zaten korkuyordum 20'lik operasyonundan, hayatta gidemem artık. 1mm kadar çıkmış durumda, bi 3 yıl sabredersem rahat çektiririm herhalde.
Alıntıları Göster
Başlığı görünce azımın içi bir tuhaf oldu.Nasıl başlıktır öyle
quote:
Orijinalden alıntı: 7Mhz
Alıntıları Göster
Benimki aranızdaki en felaket olanıdır. Hatta şöyle söyleyeyim inanmazsınız 29 yaşında dişçime gittiğimde adam ağzıma bakıp senin süt dişlerin duruyor dedi. Ben oha dedim. Tabi sonra hatırladım. Çocukken korktuğum için dişçiye gitmiyordum. Hep bahane uyduruyordum. Sonra onlar kalmış. Adam röntgen çekti. Sonra bekledik. Baktı dedi ki: Senin bu süt dişlerin yıllardır basmaktan dipleri o kadar kalınlaşmış ki çekersek çene kemiğini parçalar dedi. Ben çekmem dedi.
İşte sonra teker teker dağılmaya başladılar. O çekilen onlardan birisiydi..
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
Benimki aranızdaki en felaket olanıdır. Hatta şöyle söyleyeyim inanmazsınız 29 yaşında dişçime gittiğimde adam ağzıma bakıp senin süt dişlerin duruyor dedi. Ben oha dedim. Tabi sonra hatırladım. Çocukken korktuğum için dişçiye gitmiyordum. Hep bahane uyduruyordum. Sonra onlar kalmış. Adam röntgen çekti. Sonra bekledik. Baktı dedi ki: Senin bu süt dişlerin yıllardır basmaktan dipleri o kadar kalınlaşmış ki çekersek çene kemiğini parçalar dedi. Ben çekmem dedi.
İşte sonra teker teker dağılmaya başladılar. O çekilen onlardan birisiydi..
Alıntıları Göster
İçim kalktı ya. Narkoz da verilemiyormuş kanama durmadığı için. Nolur acımasın, nolur hissetmiym lan o şeyleri.
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
İçim kalktı ya. Narkoz da verilemiyormuş kanama durmadığı için. Nolur acımasın, nolur hissetmiym lan o şeyleri.
Alıntıları Göster
Durun bi konuyu ben açtım telaş yapmayın
Bugün toplamda pek acı ağrı hissetmedim. Çekilirken veya dikiş sırasında hiçbişey hissetmedim korkmayın. Ama baskı falan oluyor ya işlem sırasında psikolojik olarak insanın içi bi tuhaf oluyor. Morfin etkisi geçince hafif sızladı, hepsi bu. Bir de ağzımın içi kan doluyor o "rahatsız edici" sadece. Acı falan yok. Ben de çok hassasım bu tür şeylerde doktor fobim var ama ne acı çektim ne kötü bi olay gördüm. Adam dişi çekti, diş etine 2 tane dikiş attı bu kadar. İhmal etmeyin bu tür şeyleri. Gerçekten rahatlıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
Bugün toplamda pek acı ağrı hissetmedim. Çekilirken veya dikiş sırasında hiçbişey hissetmedim korkmayın. Ama baskı falan oluyor ya işlem sırasında psikolojik olarak insanın içi bi tuhaf oluyor. Morfin etkisi geçince hafif sızladı, hepsi bu. Bir de ağzımın içi kan doluyor o "rahatsız edici" sadece. Acı falan yok. Ben de çok hassasım bu tür şeylerde doktor fobim var ama ne acı çektim ne kötü bi olay gördüm. Adam dişi çekti, diş etine 2 tane dikiş attı bu kadar. İhmal etmeyin bu tür şeyleri. Gerçekten rahatlıyorsunuz.
dikis atildiktan sonra beyaz lezyonlar seklinde o bolgede bi seyler olustu mu ? antibiyotik falan aldin mi .
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
dikis atildiktan sonra beyaz lezyonlar seklinde o bolgede bi seyler olustu mu ? antibiyotik falan aldin mi .
Alıntıları Göster
Öfff. İyi hortlamış.
Fakat ne hortlamış be.
quote:
Öfff. İyi hortlamış.
Fakat ne hortlamış be.
Alıntıları Göster
Müthiş bir hortlatma tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
bende 21 yasımda cektirdim. 15dk falan araliksiz zorladı cekebilmek icin. uyusturma kesme işlemleri haric 15dk.. falcata gibi aletle dişlerimin arasını yararken gelen kıkırdak kesilmesi sesi felaketti neyse adam cekti zaten sonra o günlük biraktı işi
dişin yerinde belediye cukuru gibi cukur kaldı üstten sagdan ve soldan eti gerdirerek dikiş atıldı. bi kac gün sonra dikiş koptu gitti cukur geri acildi yemekler giriyo cıkıyodu sonra kendiliginden kapandı ama yemekler hala cukurun icinde kurtlanmıstır artık gözümden burnumdan falan kurt cıkarsa şaşmam
çıktı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey
quote:
bende 21 yasımda cektirdim. 15dk falan araliksiz zorladı cekebilmek icin. uyusturma kesme işlemleri haric 15dk.. falcata gibi aletle dişlerimin arasını yararken gelen kıkırdak kesilmesi sesi felaketti neyse adam cekti zaten sonra o günlük biraktı işi
dişin yerinde belediye cukuru gibi cukur kaldı üstten sagdan ve soldan eti gerdirerek dikiş atıldı. bi kac gün sonra dikiş koptu gitti cukur geri acildi yemekler giriyo cıkıyodu sonra kendiliginden kapandı ama yemekler hala cukurun icinde kurtlanmıstır artık gözümden burnumdan falan kurt cıkarsa şaşmam
çıktı mı?
Alıntıları Göster
bende diyorum bu adam bayadır gözükmüyordu forumda, geri dönmüş dedim meğer hortmuş
gerildim la korku hikayesi gibi
dişimi fırçalamaya gidiyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey
quote:
çıktı mı?
Daha cikmadilar.
quote:
Öfff. İyi hortlamış.
Fakat ne hortlamış be.
hocam duruyor mu süt dişlerin hala
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
quote:
Öfff. İyi hortlamış.
Fakat ne hortlamış be.
Alıntıları Göster
Benimde 4 tane 20lik dişim vardı hiçbir sorun hissetmedim ve çok hızlı iyileşti gidin Ankara Üniversitesinde profesörlere olun devlette olacağınıza
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
quote:
Öfff. İyi hortlamış.
Fakat ne hortlamış be.
Yok. 2 sene kadar önce çektirdim. Tabi çok büyük boşluklar oluştu. Diş doktorum da o boşluğu dikti. Böylece çabuk kaynadı...
Hatta dişi çektikten sonra dikerken telefonu yüzüme tutup videoya aldım. Böylece kendini ameliyat olurken videoya kaydeden ilklerden oldum her halde...
Yok. 2 sene kadar önce çektirdim. Tabi çok büyük boşluklar oluştu. Diş doktorum da o boşluğu dikti. Böylece çabuk kaynadı...
Hatta dişi çektikten sonra dikerken telefonu yüzüme tutup videoya aldım. Böylece kendini ameliyat olurken videoya kaydeden ilklerden oldum her halde...
Bende de her gün dişlerimi fırçalamama rağmen sağ alt arka diş yan tarafından kırılmış,içi de çürük dolu.İlk defa dişçiye gitmiş oldum çarşamba günü.İğneden korkuyordum ama doktorun eli hafifmiş bişey hissetmedim.2 dişime de dolgu yaptı.Ardından diş taşlarını temizledi ve yüzeysel lekeleri de temizledi.
OverClocK1ng
kullanıcısına yanıt
dikislerin alinirken nasil hissettin
maxelll
kullanıcısına yanıt
Bir kısmı kendi kendine düştü ama biraz iç gıdıkladı...