Şimdi Ara

Diş gelmez mi arkadaşlar yaaa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Covetous

Hocam sınırdasınız. İnşallah gelir kıyısından köşesinden

İnşaAllah kardeşim ya inşaAllah
  • MetalTuRK M kullanıcısına yanıt
    İçini ferah tut kardeşim. Pbg 2kya yakın kötümser hesaplıyor 15-25k arasındaki sıralamalarda. Tıp ve diş kontenjanları da toplam 600 civarı arrtığına göre diş 21k ya yakın kapatır, onun ötesine geçeceksin inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covetous

İçini ferah tut kardeşim. Pbg 2kya yakın kötümser hesaplıyor 15-25k arasındaki sıralamalarda. Tıp ve diş kontenjanları da toplam 600 civarı arrtığına göre diş 21k ya yakın kapatır, onun ötesine geçeceksin inş.

Kardeşim şu sıkıntılı günde moralimi baya yükselttin Allah razı olsun. inşaAllah dediği gibi olur
  • Banada kıyısından gelcekmiş gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

Banada kıyısından gelcekmiş gibi geliyor.

inşaAllah kardeşim saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: petra0906

Mf3 parlak bi gelecekten iyi gelecek diyon .simdi ne diyon troll kardesim. Adam 19 bin daha iyi olursa 18 bin yada 17 bin olur

Ne saçmalıyorsun sen ?
  • quote:

Mf3 parlak bi gelecekten iyi gelecek diyon .simdi ne diyon troll kardesim. Adam 19 bin daha iyi olursa 18 bin yada 17 bin olur

Valla kardesim dis hayirlisiyla gelsin de kac bininci oldugum onemli degil

• diş sağlamsa gelmeyebilir
  • quote:

Diyorsun ki onceki gonderilerinde ."mf3 parlakbirgelecekten daha iyi siralamasi olacak " adamin burda mf3 siralamasi 19k . Bu ne demek oluyor daha iyi gelirse 17k -18k olacak. Yani diş gelir . Senin yaptigin yorum diş zor diyorsun

Okuman mı yok? Adamın sıralaması 22k. Ayrıca Ben PBG den çok çok iyi gelecek demedim. Fark olacağını tahmin ediyorum da dişe zor demiş olmam gayet doğal. Geledebilir,gelmeyedebilir.
  • Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Bağırma çocuğa

• Umutlanma gelmez sinavin kolayligindan dolayo orda yazan siradan 5 10bin geri atar zatem seni 28 23 arasinda olursun devlette van dis dahi gelmez belki daha geride olabilirsin yigilma araligi bildiğim kadariyla senin ygsde bulundugun araligi kapsiyor lys netlerinde cok cok cok yuksek degil(lys girmedim sinav kolay diyen cok fazla giren alt devre arkadasim vardi) sana iyte ehm ya da comp eng yolu acikk ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_mirac_1

Umutlanma gelmez sinavin kolayligindan dolayo orda yazan siradan 5 10bin geri atar zatem seni 28 23 arasinda olursun devlette van dis dahi gelmez belki daha geride olabilirsin yigilma araligi bildiğim kadariyla senin ygsde bulundugun araligi kapsiyor lys netlerinde cok cok cok yuksek degil(lys girmedim sinav kolay diyen cok fazla giren alt devre arkadasim vardi) sana iyte ehm ya da comp eng yolu acikk ama

Yapma be kardesim ama heralde iclerinde en acik sozlusu sensin. Surda kalmis bikac saat moral felan kalmadi ama

• Malesef bu netlere gelmez hocam başka alternatif düşün veya mezuna kal.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.