Bildirim
Diş gelmez mi arkadaşlar yaaa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zor ama imkansız degil. Artan kontenjanlardan şansın olur gibi ki inşallah da olur -
Devlette gelmez -
Ygs yuzunden cok dusuk bi ihtimal, bi alternatif bul derim.. ins olur tabi -
İnşaAllah kardesim yaa valla cevredekilerden cok baski aliyorum. Disi kazanamadin da yok soyle de boyle de :( -
Uppp -
Hocam durumumuz benzer puanlar yani, bilmiyorum ben de nolcak -
Kardeşim inşallah gelir ama benim gecen sene kaldığım boktan noktada kalma ihtimalin var. Ben 23k olmustum FTR yi göze alamayıp bir sene daha hazırlandım. Bence su an düşün yoksa tercih döneminde kafan bayağı bi s......lir -
Hocam PAÜ Diş bu sene açılıyor. Yaz Denizli'de mis gibi ucuz ucuz okursun. Ayrıca Denizliyi bilenler bilir, Doktorlar Caddesi var tüm hastaneler orda neredeyse. Orada öğrencilerinde görev alabileceği staj yapabileceği üniversitenin diş hastanesi de bulunmakta. Ordan konuştuğum hocalar en kötü 20-30k arası alır bizim bölüm demişlerdi. Bi şansını denersin. İnşAllah tutar :) -
Geçen sene yaptığım sonuca çok benziyor 31den 19.800 e çekmiştim diş olmamıştı -
Gelmeyebilir,özel düşünür müsün?quote:
Orijinalden alıntı: Mormegil7
Hocam durumumuz benzer puanlar yani, bilmiyorum ben de nolcak -
Bu sıralamaya yok muydu diş -
460-465 civarı pbg sence hangi siralamaya tekabül eder hocam -
Gelmez dostum -
Van tıp 19.800 dü benim 19813 mü neydi puan olarak da baktım tutmuyormuş yazmamıştım zaten -
vardır her şeyde hayır hocam bu sene nasıl tıp mıydı hedef -
hocam ucu ucuna ya tutar ya kaçırısınız -
%10 ihtimal veriyorum hocam :%90 tuttmaz başarılarrquote:
Orijinalden alıntı: OLİVERQUEEN.
Ya arkadaşlar azerbaycan tıp gelse de kabulum yani mühendislik gelse karalar bağlamam ama gerçekten ünversiteyi bitirince iş sıkıntısı para sıkıntısı çekmek istemiyorum o yüzden diş veya tıp istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: OLİVERQUEEN.
quote:
Orijinalden alıntı: Denozhan
Hocam PAÜ Diş bu sene açılıyor. Yaz Denizli'de mis gibi ucuz ucuz okursun. Ayrıca Denizliyi bilenler bilir, Doktorlar Caddesi var tüm hastaneler orda neredeyse. Orada öğrencilerinde görev alabileceği staj yapabileceği üniversitenin diş hastanesi de bulunmakta. Ordan konuştuğum hocalar en kötü 20-30k arası alır bizim bölüm demişlerdi. Bi şansını denersin. İnşAllah tutar :)
Hocam yani inşaAllah orası gelir ya valla kafayı yicem valla mekan hiç önemli değil benim için diş olsun da her şehirde okuyabilirim. Çoğu kişi doğuyu sorun ediyor. Ben Doğulu oldugum için bi sıkıntı çekecegimi sanmam diş olsun da neresi olursa olsun.
Benzer içerikler
- 380 puan kaç bin
- kitap okumak paragrafı geliştirir mi
- hukuk okumak zor mu
- trigonometri isim değiştirme
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X