< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dış hava sensörü önerirmisiniz (2. sayfa)
-
-
Merhabalar. Bosch. Condense 2000w modeline cr50.modulasyonlu oda termostati ekliyorum. Bu kombide. Dış ısı sensörü girişi (desteği) de var midir ? Varsa nereden temin edebilirim. Farkli markalar kullanılabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba dhs desteği var bosch müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende vitodens 050w kombi var 50kr aldığım 10 k ntc sensör ile kullanıyorm hem oda termostatı takılı iken hem de oda termostatını iptal edip dhs bırakarak kullandım.
tükletimleri kontrol edemiyorum şu aralar
konfor açısından çok iyi ev belirli bir scaklıkta sabit kalıyor ve normalde ulaşamadığım sıcaklıklara ulaşıyorum
kullanım şeklim şuan için
sadece dh bağlı
20 numaralı eğri seçili
kombi 24 saat çalışıyor ve dış havaya göre kaç derecede açıyor kapatıyor kendisi karar veriyor.
dikkat ettiğim tek nokta
bunu da tahminen söylüyorum
+4-9 olarak çalışıyor
yani eğride denk gelen sıcaklık eğer 36 derece ise 40 a kadar yakıyor ve tekrar 27 derecelere düşünce çalışıyor
tüketim konusunda bir şey diyemem ama dediğim gibi konfor çok iyi
-
teşekkürler hocam , açıkcası 3 tane oda termostatı kullandım aralarında en iyisi santek ti ancak on off olduğuna peteklerde tam soğumaya bağlı üşüme hissi oluyordu hepsinde.
Bu yönden benim istediğim petekler soğumasın ama içeriside hep aynı ısıda kalsın.Baktım bunu yapan dış hava sensörü ama bosch grubunda hem bulamadım hemde hiç görmedim.Keşke bende sizin gibi yapabilsem.Sanırsam henüz yapanda görmedim.
-
sizin kombi viessman değil miydi
-
yok hocam bosch 2300 benim ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar cevap için teşekkürler....
Bu arada evet bosch a sordum su cevabı döndüler, Merhaba, Condense 2000 cihazımızda sensör girişi mevcuttur. Dış hava sıcaklığına bağlı kontrol en iyi termostatik vanalar veya termostatik kontrollü yerden ısıtma ile çalışmaktadır. Normal radyatörlü sistemlerde dış havaya bağlı kontrolde yakıt tüketimi bir miktar artabilmektedir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili merak ettiğiniz konular olduğunda dilediğiniz zaman 444 2474 numaralı telefondan Uzman Müşteri İletişim Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz!
Sevgilerimizle,
Modülasyon yapısı içinde çalışmassa, on-off yaparsa anlamı kalmıyacak bence. Şimdi ilk sorumda cevabını vermedikleri dış ısı sensörünün tam modelini sordum bakalım. Bosch condanse 2000w. herkese selamlar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressamendyMerhabalar cevap için teşekkürler....
Bu arada evet bosch a sordum su cevabı döndüler, Merhaba, Condense 2000 cihazımızda sensör girişi mevcuttur. Dış hava sıcaklığına bağlı kontrol en iyi termostatik vanalar veya termostatik kontrollü yerden ısıtma ile çalışmaktadır. Normal radyatörlü sistemlerde dış havaya bağlı kontrolde yakıt tüketimi bir miktar artabilmektedir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili merak ettiğiniz konular olduğunda dilediğiniz zaman 444 2474 numaralı telefondan Uzman Müşteri İletişim Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz!
Sevgilerimizle,
Modülasyon yapısı içinde çalışmassa, on-off yaparsa anlamı kalmıyacak bence. Şimdi ilk sorumda cevabını vermedikleri dış ısı sensörünün tam modelini sordum bakalım. Bosch condanse 2000w. herkese selamlar..
merhaba, bir cevap alabildiniz mi sorunuza, ben de kendi dış sıcaklık sensörümü yapıp taktım ama dış sıcaklığı biraz farklı gösterdi, düzeltip yeniden takacağım ama oda termostatı dış sıcaklık sensörü ile çalışandan değil maalesef, o biraz pahalı ve piyasada bulunmuyor yinede bkombi kendini modüle eder mi dış sıcaklık sensörüne göre
ne dersiniz
selamlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X