Şimdi Ara

Diş hek 4 e geçtim soru varsa alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Taşra diş hocam 2020 de 30k ile girmiştim
    Hayır dersten kalma yok dişte alttan alamiyorsun. Yaz okulu da yok dolayisiyla
    Direkt sınıf tekrarı ortalaman 60 in altiysa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dt.Azim kullanıcısına yanıt

orta halli bir diş kliniğinde mesela 2 de ortağınız olsa, ayda tahmini kişi başı ne kadar kazanç olur?

gelecek varmı bu meslekte yoksa mühendislik mi yazmalı?

Memlekettede elini sallasan mühendise çarpıyorsun.

• forumix kullanıcısına yanıt
    Nerde ve ne mühendisliği okuyacaginiza bağlı kazanç durumu.Ama bence herşeyden önce sağlık sektörü mu muhendislik mi tercihini yapmanız gerek paradan önce çünkü 2 si bambaşka alanlar. Donanımlı bir yazılım veya bilgisayar mühendisinin diş hekiminden daha kolay şekilde yukske kazanca ulaşacağını düşünüyorum.
    Diş secersenizde direkt mezuniyet bilgilerinizle çok kazançlar pek mümkün değil.Ekstra tedaviler öğrenmeniz kendinizi donatmaniz ve uzman hekim çalıştırmanız daha faydalı olacaktır.
    Kazanç konusunda hiç yorum yapamayacagim çünkü çok değişken benim şu an gözlem yaptığım poliklinik 3 yıllık 2 hekim işletiyor ve çok hasta sirkülasyonu var 7 hekim falan çalışıyor. Aylık 1 milyon bile kazanıyor olabilirlelr

• Zaman çabuk geçiyor.  

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam hoşgeldiniz.Zaman hem de nasıl hızlı geciyorr. Sizin askerleriniz olarak yerinizi doldurmaya çalışıyoruz pek yapamasak da. Vakti zamanında çok konunuzu okumuştum.

• Dt.Azim kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, boynuz kulağı her zaman geçer  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.