Şimdi Ara

Diş Hek Fak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim size de meslek hayatınızda başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doloresabernathy D kullanıcısına yanıt
    İnsanlar devleti daha çok tercih ediyor. Maaşın, aylık gelirin sürekli aynı ve daha garanti. İmkanları daha güzel. 1ay yıllık izin emeklilik daha garanti. Devlet de atamalarda sayıyı az tutuyor. O isyan onun için. Tabi haklı bi isyan. Ama işsiz de kalmayız. Bissürü özel klinik diş hekimi arıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caduceus28 kullanıcısına yanıt
    Hocam bişi sorcam benim 1 senedir çenemi açarken bişi yerken çenemden taktuk ses geliyor ölüyor muyum (ciddili)

• Yok ölmezsin korkma. Ama bi çene cerrahına git. Genelde gece diş sıkan gıcırdatan hastalarda, sınav dönemindeki öğrencilerde stresten, diş çapraşıklığında, travmalarda görülebilir. Büyük ihtimalle redüksiyonlu disk deplasmanı dediğimiz bi eklem rahatsızlığı var. Ondan olmuşsundur. O da şimdilik geri dönüşümlü bir hastalık o yüzden daha fazla ilerlemeden bi çene cerrahına görünmen iyi olur.

Ameliyatlık bişi midir acaba dişci korkum var

• DUS çalışmaya başladınız mı? Ben 2. sınıfa geçtim sanırsam bu sene göreceğim fizyoloji, anatomis, biyokimya vs. gibi bazı dersler DUS da temel bilimler kısmında çıkıyormuş. Sizce ben bu derslere asılsam faydası olur mu yoksa sınavları geçme odaklı mı çalışayım yani unutur muyum son seneye kadar? Bir de hangi üni sorması ayıptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ameliyatlık bişi midir acaba dişci korkum var

• Dediğim gibiyse hayır. Gece plağı dediğimiz bişey var. Ondan yapılır. Bi de bu hastalıkta kullandığımız bi kaç ilaç var onları yazarlar. İleri safhalarda eklemin içini enjektörle bazı maddelerle yıkıyoruz. Çok şiddetli vakalarda ameliyat düşünülür.

• ekpeudoh kullanıcısına yanıt
    Ben yavaş yavaş çalışmaya başladım. Dusta 6 temel 8 tane de klinik bölümden soru çıkıyor. Dus uzun bi maraton ve inan ki üniversite sınavı gibi bi sınav değil. Gerçekten çalışması sıkıntılı bi sınav. Okulda öğrendiklerin bi alt yapı hazırlıyor ama dus çalışırken okulda öğrendiklerinden farklı ve daha detaylı şeyler öğreniyorsun ve temel dersler günlük hayatında kullanacağın bilgiler olmayacağından unutacaksın. Ama klinik dersleri iyi öğrenmeye çalış hem günlük hayatta sürekli karşına çıkacak hem de dusta. Okulda özellikle başta anatomi, fizyoyu belki biraz da patoyu güzel dinle. Dus için olmasa bile sene içinde diğer derslerde faydasını görürsün. Omülüyüm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.