Şimdi Ara

DİS HEKİMİ HAKKİNDA GÖRÜŞLERİM(Kamyoncu adam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardesim sen saniyorsun ki bi senin disci ya da doktor akraban tanıdığın var ben de onlardan duyduğumu söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakikalık diş çekmenin 50-100 TL, 1 saatlik kanal tedavisinin 250-300 olduğu yerde bir diş hekiminin asgari ücret alacağına inanıyor musunuz gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: nuri00007

10 dakikalık diş çekmenin 50-100 TL, 1 saatlik kanal tedavisinin 250-300 olduğu yerde bir diş hekiminin asgari ücret alacağına inanıyor musunuz gerçekten
    Milyarder mühendisler varken asgari ücret alan mühendisler olabiliyorsa pek âlâ senin bu dediğin de olabilir.

• Onedays O kullanıcısına yanıt
    O zaman kimse tıp diş seçmesin kardeşim uzman diş hekimleri bile 15 20k yardiriyor devlette

• 2 de bir karar değiştiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KamyoncuAdam

O zaman kimse tıp diş seçmesin kardeşim uzman diş hekimleri bile 15 20k yardiriyor devlette
    Benim cevabım ile senin bu yorumunun ne alakası var 10 dakikadır bunu düşünüyorum.

• Kardeş dişi savunacaksan savun tamam iyi meslek prestijli meslek ama diş tıptan iyidir yazmayın Allah aşkına fırsat verseler koşa koşa tıpa gideceksiniz... Tıp kazansanız da dişe sövüyor olurdunuz burada bu kadar da iki yüzlüsünüz. Ben tıp okuyorum hiçbir zaman dişe laf etmedim(hiçbir bölüme laf etmem, ayrı konu) ama şu yorumları görünce insanın içinde diş düşmanlığı oluşturuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 28 Ağustos 2018; 19:57:2 >
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    Diş hekimliğinde sınıfta kalan ve tek dersten yıl devamı olan dt unvanı almayan öğrenciler bile kliniklerde çalışıp asgari ücretin 3-4 katını alıyor günde 8-5 hasta bakan bir diş hekiminin sağladığı kazanca göre asgari ücreti alması mümkün değildir. Sizin verdiğiniz örnek gerçekten alakasız böylesine bir çıkarım nasıl yaptınız şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri00007 -- 29 Ağustos 2018; 5:30:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.