Şimdi Ara

DİS HEKİMİ HAKKİNDA GÖRÜŞLERİM(Kamyoncu adam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtığım konular yüzünden uzun ceza aldım ama bu diş hekimliği twit vs benimde canımı sıktı bende cevap vereyim dedim.

Öncelikle bu normal birşey neden diye sorarsanız bu pratisyen yeni mezun olan doktorlarda da mevcut. Eğer o tip fakültesini hemen bitirip iş başı yapmayı düşünüyorsaniz yanılıyorsunuz.Aile hekimi boşluğu yok. Aciller de uzun süre surunuyorsunuz.

Ailem normal doktor aile hekimi ve teyzem uzman doktor ve bunu söyleyebilirimki diş kesinlikle tıpı yener.

Dişte zorunlu nöbet yok tıpta var. 36 saat bile kalabiliyorsunuz nöbete. Eğer dişte uzman hekim olursanız hiçbir doktor önünüzde duramaz.

Klinik açarsanız her yerde para basarsiniz.

Muhendisci troller ve bazı tipci trollere söylüyorum eğer tipin az biraz daha garantisi ve makamı olmasa hepiniz kolay yoldan diş yazardiniz.

Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyoncuAdam -- 28 Ağustos 2018; 12:56:27 >

• Bugüb okuduğum en mantıklı yazı. +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet atanamıyoruz diyor twitterda . Özelde asgari ücret teklif ediyor diyor , sen onlardan iyi mi biliyorsun?

İnsanları yönlendirmeyin.Vebal altına girme.Herkes araştırı öyle tercih eder.

Bunun daha mezun olasıya kadar geçecek zaman var.Tıp hariç çoğu fakültenin işi zor.
  • Boşver kamyoncu patlat bir 31

• Dişte doğu görevi de yok diye biliyorum

• sanjayra S kullanıcısına yanıt
    Çok biliyorsan tıp oku birader o zaman tanıdıklarım var diyorum ben boş yapmıyorum.

Aynısını pratisyen doktor da çekiyor.

Asgari ücret mi? Ahahahahaha ulan daha bugün gittiğim dişçi adam bayramda İtalya'ya gitmiş 10 günde 70 milyar harcadı hakikaten diş hekiminin işsiz kalacağını mi düşünüyorsunuz?

Tıp biterse diş biter diş biterse tıp biter bunu unutmayın.

• Shanki kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zorunlu görev de yok dostum

• Abartmaya gerek yok. Özel hastaneler bizi asgari ücretle çalıştıryor yaaa diye mızmızlanmaya. E kendini geliştir o zaman?

Diş hekimi bir aile dostumuz 6 7 yıldır Van'da bir özel hastanede ÇALIŞAN olarak aylık 20 bin tl para kazanıyor. Yaşı da tam bilmesem de 40 değil daha

Bizzat benim dişçim hani kendi kliniği ve hiçbir reklam çalışması olmamasına rağmen en çok bilinen dişçilerden yaşadığım bölgede. Bir çok tanıdığım da ona gidiyor ve hepsi farklı farklı yerlerden duymuş. Sen işini öyle bie iyi yapacaksın ki senin müşterilerin reklam tabelan, yaptığın iş de reklamın olacak. Adam her sene yurt dışında tatil yapıyor her yaz. Gelirini bilmesem de.

Çalışma başarıyı, başarı da parayı getirir. Özellikle özrl sektörde. Her branş için geçerli tamam özel sektör acımasızdır, gaddardır ama fazla işin değil kaliteli işin hakkını sonuna kadar hatta fazla fazla verir. Mühendislik için de aynı şeyi söyleyebiliriz, hukuk için de, reklamcılık için de liste böyle böyle uzar gider.

• Shanki kullanıcısına yanıt
    Dostum işte anlatmak istediğim bu teşekkür ederim. Tıpta da kendini geliştirmek zorundasın o 36 saatlik nöbeti tuttma bak bakalım sana ne yapıyorlar. Acımasız bir branş tıp. Sulalemde çok var diyorum adam bana hala tıp çok iyi yhaa diyor. Bı tane mutlu yok lan sulalemdeki doktorlarda

• Benim klinik açacak param olmayacak hiçbir zaman

Atanmak tek çare bu sene işler böyleyse 5 yıl sonrayi hayal edemiyorum.

• Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    Uzmanlikta hiçbir atanma sorunu yok. Yeni mezunlarda oluyor o da batıda.

Tıpta da aynı sorun var aciller de çok surunuyorsunuz dostum diş biterse tıp biter ama şahsen ikiside asla bitmeyecek.

• KamyoncuAdam K kullanıcısına yanıt
    Acilde çalışmak isteyende vardır ayrıca dişte uzman olmayı cok kolay sanıyorsun galiba

• Ayni zamanda 24 saatlik acil nobeti ayda 8 ya da 9 kere diğer gunler off

• Hacettepe'de oku bir ceng
    Edersin dişçilerle ceng
  • Ağzımdan öyle birşey çıkmadı dostum tıpla nasıl tus kazanmanın zorluguysa bu da o işte

• Dediğim gibi aynısını teyzem çekiyor her gün bana der keşke diş yazsaydım diye şaka değil.

• Ulan şu forumda tıpı ilah edinip ne kadar dişi kötüleyen var akıl alır gibi değil.

Tusda acil vs bölümleri kazanmak dişte herhangi bir uzmanligi kazanmakdan daha basit

Ona bakilirsa benimde dayim keşke doguda tibba gitseydim dişe gitcegime diyor bu çok öznel

• Nerden biliyorsun daha kolay olduğunu?

Yav size para mı veriyorlar su diş hekimliğini kötülemek için şu ellerinizi çekin artık güzelim meslekten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.